ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑΡ.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑΡ.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑΡ.Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.

Πιο αθλητική, πιο ρευστή, πιο ιδιαίτερη. Οι τονισμένες σχεδιαστικές γραμμές και οι ανάγλυφες επιφάνειες της νέας BMW Σειράς 2 Coupé υπογραμμίζουν όλα αυτά που κάνουν τους ηγέτες τόσο ελκυστικούς. Χαρακτήρας και κομψότητα, ελευθερία και δύναμη. Το ιδιαίτερο εσωτερικό ακολουθεί αυτό το προοδευτικό στιλ. Το νέο σύστημα διαισθητικού χειρισμού των λειτουργιών εξασφαλίζει την απόλυτη συγκέντρωση στην οδηγική εμπειρία μέσα σε έναν απόλυτα σπορ διάκοσμο.


BMW M240i Coupé (3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,4–7,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 168–167

Μάθετε περισσότερα

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.

Σπορ σιλουέτα.

Εντυπωσιακή εμφάνιση, γεμάτη κομψότητα και ορμητικότητα: Η οροφή με την ελαφριά καθοδική κλίση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé αποτελεί έκφραση του αυθεντικού σπορ χαρακτήρα. Το δυναμικό μπροστινό τμήμα με την προς τα πίσω κεκλιμένη μάσκα "νεφρών" τονίζει τις ακμές της νέας BMW Σειράς 2 Coupé και υπογραμμίζει την αθλητική αύρα του αυτοκινήτου.
Μάθετε περισσότερα

Εστιασμένη πρόσοψη.

Εστιασμένο βλέμμα υποδειγματικού αθλητή. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα καθορίζουν τις δυναμικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο επιβλητικό μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου. Οι ανασχεδιασμένοι, προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς LED πλαισιώνουν τη μάσκα με τα διπλά "νεφρά" και ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η αισθητά μεγαλύτερη φωτεινότητα που παρέχει η τεχνολογία LED, ενισχύοντας την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικό πίσω τμήμα.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupé γίνεται οπτικά ένα με την επιφάνεια του οδοστρώματος και αποτελεί αντικείμενο παρατήρησης για όσους την ακολουθούν. Ο συνδυασμός οριζόντιων γραμμών και ανάγλυφων επιφανειών στο μυώδες πίσω τμήμα υπογραμμίζει τη δυναμική εμφάνιση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.
Μάθετε περισσότερα

Επιβλητικό στιλ.

Η χαρακτηριστική σχεδίαση των πίσω φώτων LED σχήματος L δίνει το στίγμα, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Ενσωματώνονται ομαλά στη μοναδική σχεδίαση και τονίζει εμφατικά το πλάτος του πίσω τμήματος.
Μάθετε περισσότερα

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupé σάς προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή καθ' οδόν – και φυσικά τηρεί όλες τις υποσχέσεις όσον αφορά τα αξεσουάρ. Επιλέξτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής, από την πρακτική βάση μεταφοράς ποδηλάτων με κοτσαδόρο ρυμούλκησης και τον γάντζο πολλαπλών χρήσεων του συστήματος Travel & Comfort, μέχρι τα υφασμάτινα πατάκια.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW 220i Coupé (3):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5,9–5,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 135–132

  BMW 220d Coupé (3):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 4,6–4,5
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 122–119

  BMW 230i Coupé (3):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,0–5,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 138–132

  Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.