ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑΡ.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑΡ.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑΡ.Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.

Πιο αθλητική, πιο ρευστή, πιο ιδιαίτερη. Οι τονισμένες σχεδιαστικές γραμμές και οι ανάγλυφες επιφάνειες της νέας BMW Σειράς 2 Coupé υπογραμμίζουν όλα αυτά που κάνουν τους ηγέτες τόσο ελκυστικούς. Χαρακτήρας και κομψότητα, ελευθερία και δύναμη. Το ιδιαίτερο εσωτερικό ακολουθεί αυτό το προοδευτικό στιλ. Το νέο σύστημα διαισθητικού χειρισμού των λειτουργιών εξασφαλίζει την απόλυτη συγκέντρωση στην οδηγική εμπειρία μέσα σε έναν απόλυτα σπορ διάκοσμο.


BMW M240i Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 179

Read more

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.

Σπορ σιλουέτα.

Εντυπωσιακή εμφάνιση, γεμάτη κομψότητα και ορμητικότητα: Η οροφή με την ελαφριά καθοδική κλίση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé αποτελεί έκφραση του αυθεντικού σπορ χαρακτήρα. Το δυναμικό μπροστινό τμήμα με την προς τα πίσω κεκλιμένη μάσκα "νεφρών" τονίζει τις ακμές της νέας BMW Σειράς 2 Coupé και υπογραμμίζει την αθλητική αύρα του αυτοκινήτου.
Read more

Εστιασμένη πρόσοψη.

Εστιασμένο βλέμμα υποδειγματικού αθλητή. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα καθορίζουν τις δυναμικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο επιβλητικό μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου. Οι ανασχεδιασμένοι, προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς LED πλαισιώνουν τη μάσκα με τα διπλά "νεφρά" και ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η αισθητά μεγαλύτερη φωτεινότητα που παρέχει η τεχνολογία LED, ενισχύοντας την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Read more

Χαρακτηριστικό πίσω τμήμα.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupé γίνεται οπτικά ένα με την επιφάνεια του οδοστρώματος και αποτελεί αντικείμενο παρατήρησης για όσους την ακολουθούν. Ο συνδυασμός οριζόντιων γραμμών και ανάγλυφων επιφανειών στο μυώδες πίσω τμήμα υπογραμμίζει τη δυναμική εμφάνιση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.
Read more

Επιβλητικό στιλ.

Η χαρακτηριστική σχεδίαση των πίσω φώτων LED σχήματος L δίνει το στίγμα, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Ενσωματώνονται ομαλά στη μοναδική σχεδίαση και τονίζει εμφατικά το πλάτος του πίσω τμήματος.
Read more

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupé σάς προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή καθ' οδόν – και φυσικά τηρεί όλες τις υποσχέσεις όσον αφορά τα αξεσουάρ. Επιλέξτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής, από την πρακτική βάση μεταφοράς ποδηλάτων με κοτσαδόρο ρυμούλκησης και τον γάντζο πολλαπλών χρήσεων του συστήματος Travel & Comfort, μέχρι τα υφασμάτινα πατάκια.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW 220i Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5,9–5,5
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 136–127

  BMW 220d Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 4,4–4,0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 115–107

  BMW 230i Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5,9–5,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 134–131

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.