ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ.

Η νέα BMW M240i Coupé.

M PERFORMANCE

ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ.

Η νέα BMW M240i Coupé.

ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ.Η νέα BMW M240i Coupé.

Ασυμβίβαστη, δυναμική, από στάση στα 100 km/h μέσα σε 4,8 δευτερόλεπτα. Η νέα BMW M240i Coupé διαθέτει εκρηκτικές επιδόσεις. Η ειδικά προσαρμοσμένη σπορ ανάρτηση M, τα βελτιωμένα εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων και η εντυπωσιακή ισχύς του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης M Performance TwinPower Turbo των 340 hp υπόσχονται αυθεντική οδηγική απόλαυση και προκαλούν θετικές "παρενέργειες": άφθονη αδρεναλίνη και ενθουσιασμό. Οι σπορ φιλοδοξίες της νέας BMW M240i Coupé είναι άμεσα ορατές – οι μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες M Performance υπογραμμίζουν την γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση.


BMW M240i Coupé (3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,4–7,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 168–167


Read more

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ 6 ΚΥΛΙNΔΡΟΥΣ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ 6 ΚΥΛΙNΔΡΟΥΣ.

Έξι κύλινδροι, κυβισμός 3,0 λίτρων. Μοναδική ευελιξία και ευχρηστία στην καθημερινότητα. Συνδυασμένες σε ένα σύστημα κίνησης που δείχνει απερίφραστα τις σπορ καταβολές. Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M Performance TwinPower Turbo εμπνέει με την άμεση απόκριση και την υψηλή ροπή, ακόμα και από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας. Το αποτέλεσμα είναι 500 Nm μέγιστης ροπής και επιταχύνσεις που κόβουν την ανάσα. Ο χαρακτηριστικός ήχος της νέας BMW M240i Coupé υπογραμμίζει ακουστικά το εξαιρετικό ταλέντο αυτού του κινητήρα.

Read more

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΟΡ ΠΤΥΧΕΣ.

Εκτός από την ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών” και τους προβολείς Full-LED, η πρόσοψη της νέας BMW Μ240i Coupé διαθέτει εντυπωσιακά μεγάλες εισαγωγές αέρα με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι Ferric. Ιδανικό συμπλήρωμα σε αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό είναι οι ζάντες ελαφρού κράματος 18' Μ με διπλές ακτίνες σε Ferric Grey 436 M. Aριστες επιδόσεις επιβράδυνσης εξασφαλίζουν τα Σπορ φρένα Μ που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό. Τα αεροδυναμικά καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γκρι Ferric και η επιγραφή μοντέλου στο πίσω μέρος υπογραμμίζουν τις στενές σχέσεις με τα μοντέλα BMW M. Σε αυτό συμβάλλουν και οι απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο, στις δύο πλευρές: σηματοδοτούν τις δυναμικές επιδόσεις και χαρακτηρίζουν το τροποποιημένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων χωρίς μεσαίο σιγαστήρα, το οποίο διαθέτει διάφραγμα ελέγχου ροής.

ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Προσανατολισμένη στις επιδόσεις.

Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία M Performance στην νέα BMW M240i Coupé δημιουργούν μια σπορ ατμόσφαιρα και χαρίζουν απαράμιλλο στιλ. Ο υπερσύγχρονος πίνακας οργάνων διαθέτει ψηφιακή επιγραφή μοντέλου και προσφέρει άψογη θέαση σε όλες τις απαραίτητες για τον οδηγό πληροφορίες.
Read more

Σπορ καθίσματα.

Καθίστε και απογειωθείτε: όπως και σε κάθε άλλη λεπτομέρεια του εσωτερικού, έτσι και τα εργονομικά σπορ καθίσματα Μ με ραμμένη επιγραφή μοντέλου M αντιπροσωπεύουν τις κορυφαίες επιδόσεις και παρέχουν στον οδηγό κορυφαία άνεση. Τα επενδεδυμένα στηρίγματα γονάτων M Performance τελειοποιούν το επίπεδο άνεσης – στα μεγάλα ταξίδια παρέχουν καλύτερη στήριξη των γονάτων του οδηγού.
Read more

Κομψή είσοδος.

Ασύγκριτη πρώτη εντύπωση: κατά την επιβίβαση, τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή μοντέλου δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την κατηγορία θέσης στην οποία ταξιδεύετε.
Read more

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Κορυφαία δυναμική που μεταφράζεται σε συγκλονιστική οδηγική απόλαυση: οι ειδικές ρυθμίσεις ανάρτησης M Performance καθιστούν την νέα BMW M240i κορυφαίο αθλητή στην κατηγορία. Εδώ περιλαμβάνονται ειδικά προσαρμοσμένα ελατήρια και αμορτισέρ καθώς και ειδικά μελετημένα ελαστο-κινηματικά χαρακτηριστικά για τον μπροστινό άξονα. Σε αυτό συμβάλλει και το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης που εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο της υψηλής ισχύος.

 • Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης

  Το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης με Servotronic εξασφαλίζει αμεσότητα και ευελιξία, μειώνοντας τη δύναμη που απαιτείται για το έλεγχο του τιμονιού. Αποκρίνεται με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης ανάλογα με τη γωνία στροφής, βελτιώνοντας έτσι την οδική συμπεριφορά και μειώνοντας την απαιτούμενη δύναμη για τον έλεγχο του τιμονιού στο παρκάρισμα και τις στροφές.

 • Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M

  Σπορ ευελιξία μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: χάρη στα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M προσαρμόζεται στο στιλ οδήγησης και τις συνθήκες οδοστρώματος. Το χαμήλωμα κατά δέκα χιλιοστά αυξάνει την σπορ ευελιξία ενώ με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Sport από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας επιλέγονται πιο σφικτές ρυθμίσεις των αμορτισέρ. Στη λειτουργία Sport+ ενεργοποιείται το DTC (Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης), αντί του DSC (Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας), που επιτρέπει ακόμα πιο σπορ στιλ οδήγησης χάρη στην καθυστερημένη επέμβαση του DSC.

 • xDrive

  Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει ομαλά και με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, δυναμική και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ισχύος εξουδετερώνει τις τάσεις υποστροφής ή υπερστροφής στις στροφές.

 • Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic

  Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic επιτρέπει τις σπορ αλλαγές ταχυτήτων. Προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης λειτουργίας και χειροκίνητης χρήσης από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Τα αυτοκίνητα M Performance εντυπωσιάζουν με τη δυναμική απόδοση της ισχύος. Προσφέρουν κορυφαία δυναμική οδήγησης χωρίς να θυσιάζουν την άνεση. Παράλληλα με τον αθλητικό χαρακτήρα, επιδεικνύουν ένα απαράμιλλο στιλ με την προοδευτική σχεδίαση. BMW M Performance. Έντονη οδηγική απόλαυση.

Read more

Η BMW M240i COUPÉ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ M PERFORMANCE.

 • Ανακαλύψτε το επόμενο θέμα

Η BMW M240i COUPÉ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ M PERFORMANCE.

 • Ανακαλύψτε το επόμενο θέμα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M550i xDrive Sedan (1):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,1–8,9
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209–204

  BMW M760Li xDrive Sedan (1):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 12,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 294

  BMW X4 M40i (3):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,9
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 203–202

  BMW X6 M50d (3):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,9–7,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209–205

  Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  (1) Οι τιμές ισχύουν μέχρι τις 15.04.2018. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα με τον τοπικό σας Επίσημο Έμπορο BMW.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.