ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

Η BMW Σειρά 3 Gran Turismo.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.Η BMW Σειρά 3 Gran Turismo.

Βασική έκδοση από

€46.442

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (340i3)

5,1

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km, σε μικτό κύκλο (340i3)

7,6–7,5

Εκπομπές CO2 σε g/km

173–170

Μεταξόνιο σε cm

2.921

Ένας πολύπλευρος χαρακτήρας, γεμάτος ιδέες και στόχους: η νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo συνδυάζει τη σπορ σχεδίαση, τη συναρπαστική δυναμική και την ευρυχωρία σε μία μοναδική σχεδιαστική αντίληψη. Οι coupé γραμμές της οροφής τονίζουν με εμφατικό τρόπο τη γοητευτική σχεδίαση. Η νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo: εκφραστική, πολυχρηστική, συναρπαστική.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Η κατανάλωση καυσίμου έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE. Τα μοντέλα που παρουσιάζονται εδώ ενδέχεται να διαθέτουν προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό και αξεσουάρ που δεν περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.

ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Η επιβλητική παρουσία καθορίζεται από το δυναμικό σχεδιασμό των επιφανειών του αμαξώματος και τις coupé γραμμές της οροφής. Το αποτέλεσμα είναι το μοναδικό παρουσιαστικό της BMW Σειράς 3 Gran Turismo. Οι τονισμένες ακμές και οι εκφραστικές ανάγλυφες επιφάνειες δημιουργούν συναρπαστικές εναλλαγές φωτός και σκιών. Η σχεδίαση των μπροστινών προβολέων και των πίσω φωτιστικών τονίζουν τη δυναμική εμφάνιση.
Μάθετε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Η BMW Σειρά 3 Gran Turismo προσανατολίζεται ξεκάθαρα στην οδηγική απόλαυση. Οι εξελιγμένοι κινητήρες BMW TwinPower Turbo αντλούν τη μέγιστη ποσότητα ενέργειας από κάθε σταγόνα καυσίμου για να προσφέρουν ασύγκριτη δυναμική οδήγησης. Η ενεργή πίσω αεροτομή υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση και βελτιώνει τη ροή του αέρα, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή οδική συμπεριφορά.
Μάθετε περισσότερα

ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ.

Ανακαλύψτε τη γοητεία της ανεξαρτησίας: το μακρύ μεταξόνιο και η υπερυψωμένη γραμμή της οροφής εξασφαλίζουν άφθονο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια όλων των επιβατών της BMW Σειράς 3 Gran Turismo. Οι πόρτες χωρίς πλαίσια παραθύρων επιτρέπουν την είσοδο περισσότερου φωτός στο εσωτερικό για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση της ευρυχωρίας. Τέλος, με τον πολυχρηστικό χώρο αποσκευών και τη διαιρούμενη πλάτη των πίσω θέσεων, η BMW Σειρά 3 Gran Turismo είναι ο ιδανικός συνοδός σε έναν δραστήριο και σπορ τρόπο ζωής.
Μάθετε περισσότερα

Πρακτικές λειτουργίες.

Δυναμική οδήγηση και απόδοση.

Άνεση καθ' οδόν.

Εικόνες & βίντεο.

Τεχνικά στοιχεία.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BMW & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Προτιμάτε περισσότερο δυναμισμό; Ή μήπως αναζητάτε τη μοναδικότητα; Με τα διάφορα πακέτα εξοπλισμού και τις εκδόσεις, όπως π.χ. η Έκδοση M Sport, καμία επιθυμία δεν μένει ανεκπλήρωτη. Αφεθείτε!

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

BMW 320i Gran Turismo:
l/100 km (μικτός κύκλος): 6.3–6.2
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 143–141

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που παρουσιάζονται εδώ ενδέχεται να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Μάθετε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΙΑΣ BMW 340i GRAN TURISMO ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Η δική σας BMW Σειρά 3 Gran Turismo.

Επιλεγμένες καταστάσεις διαμόρφωσης:

Κινητήρας

BMW 340i Gran Turismo:

Χρώμα αμαξώματος

Ασημί Glacier μεταλλικό

Ζάντες

Ζάντες ελαφρού κράματος 18" BMW M Performance με διπλές ακτίνες 405 M.

Επενδύσεις καθισμάτων

Δέρμα Dakota μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες

Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού

Αλουμίνιο με κυψελοειδή σχεδίαση, μαύρο, γυαλιστερό με διακοσμητική επιφάνεια σε κόκκινο Coral ματ

Τελική τιμή μετρητοίς

€46.442

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

    Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

    Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.