ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.

Συστήματα υποστήριξης οδηγού Personal CoPilot στην BMW Σειρά 3 Gran Turismo.

Διάφορες πρωτοποριακές τεχνολογίες σάς υποστηρίζουν με πολλούς τρόπους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Για να μπορείτε να εστιάζετε σε αυτό που προέχει πραγματικά για σας – την ξένοιαστη οδηγική απόλαυση.

Μάθετε περισσότερα

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί καλύτερα στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα ταχύτητα, οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ PROFESSIONAL.

ΦΤΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ PROFESSIONAL.

ΦΤΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.

Το σύστημα πλοήγησης Professional περιλαμβάνει λειτουργία ανοικτής συνομιλίας, θύρα USB, έγχρωμη οθόνη LCD 8.8" και ραδιόφωνο BMW Professional με DVD-player, τρισδιάστατη προβολή χαρτών και αποθηκευτικό χώρο 20 GB. Το σύστημα ελέγχεται διαισθητικά από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch ή την οθόνη αφής. Οι ενημερώσεις χαρτών είναι διαθέσιμες για τρία χρόνια χωρίς χρέωση.*

* Η αναβάθμιση αφορά αποκλειστικά τα δεδομένα χαρτών για τη Γερμανία.

Read more

DRIVING ASSISTANT.

Το Driving Assistant συνδυάζει τα συστήματα Προειδοποίησης Εγκατάλειψης Λωρίδας και Προειδοποίησης Προσέγγισης. Σε ταχύτητες από 10 έως 60 km/h, η Προειδοποίηση προσέγγισης και προειδοποίηση πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη σάς ειδοποιεί όταν εμφανιστεί κίνδυνος σύγκρουσης με άλλα οχήματα ή πεζούς. Σε περίπτωση ανάγκης φρενάρει αυτόνομα το αυτοκίνητο. Σε ταχύτητες πάνω από 70 km/h η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας προειδοποιεί τον οδηγό με δονήσεις του τιμονιού όταν αυτός αρχίσει άθελα να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης διευκολύνει το παράλληλο και κάθετο παρκάρισμα. Το σύστημα υπολογίζει το μέγεθος των ελεύθερων θέσεων στάθμευσης δίπλα από τις οποίες περνά το αυτοκίνητο με μικρή ταχύτητα. Όταν βρεθεί μια κατάλληλη θέση στάθμευσης, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης αναλαμβάνει τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, ενώ ο οδηγός είναι υπεύθυνος για την επιλογή της σωστής ταχύτητας και το πάτημα των πεντάλ του γκαζιού και του φρένου..

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ.

Η βασισμένη σε σύστημα ραντάρ Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας ειδοποιεί τον οδηγό για τα οχήματα που πλησιάζουν το δικό σας αυτοκίνητο στην περιοχή της τυφλής γωνίας του οπτικού σας πεδίου, καθώς και τα οχήματα που κινούνται στη γειτονική λωρίδα. Το σύστημα αρχίζει να λειτουργεί σε ταχύτητες από 20 km/h. Σε επικίνδυνες καταστάσεις ενεργοποιείται η δόνηση του τιμονιού και αρχίζει να αναβοσβήνει το τριγωνικό σύμβολο στον εξωτερικό καθρέπτη.