ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ+

Η BMW Σειρά 4 Cabrio. Τέσσερα σημαίνει περισσότερο.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ+

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ+ Η BMW Σειρά 4 Cabrio. Τέσσερα σημαίνει περισσότερο.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (BMW 430i Cabrio3)

6,3

Mέγιστη ταχύτητα σε km/h (BMW 430i Convertible3)

250

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km, σε μικτό κύκλο (BMW 430i Cabrio3)

7,6–7,5

Εκπομπές CO2 σε g/km, σε μικτό κύκλο (BMW 430i Cabrio3)

148–144

Άνοιγμα οροφής σε δευτερόλεπτα (BMW 430i Cabrio3)

περ. 20 δευτ.

Η BMW Σειρά 4 Cabrio: νιώστε τον ήλιο και τον αέρα και απολαύστε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές οδήγησης. Με σπορ ευελιξία και εντυπωσιακή δυναμική, συνδυασμένες με συναρπαστική αεροδυναμική σχεδίαση, κομψά στοιχεία εξοπλισμού και πολλές πρωτοποριακές λειτουργίες. Σύγχρονη έκφραση της ελευθερίας σε τέσσερις τροχούς.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

Ανακαλύψτε την απόλυτη ελευθερία και τη δυναμική που μόνο η BMW Σειρά 4 Cabrio μπορεί να προσφέρει. Αποδοτικοί κινητήρες, χαρακτηριστική για BMW μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς, τέλεια κατανομή του βάρους στους άξονες και προαιρετικά διαθέσιμο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic – για έναν μοναδικό οδηγικό ενθουσιασμό. Αυτονόητη φυσικά είναι η τέλεια οδική συμπεριφορά και το κορυφαίο επίπεδο άνεσης.

"Η υψηλής αισθητικής σχεδίασή μας είναι αυθεντική και ατενίζει το μέλλον."
ADRIAN VAN HOOYDONK, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BMW GROUP

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΕΙ.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 4 Cabrio γοητεύει – με κλειστή ή ανοικτή οροφή – χάρη στον μοναδικό συνδυασμό σπορ αισθητικής, αρμονικών γραμμών και αξεπέραστης δυναμικής. Ξεκάθαρη δήλωση αυτοπεποίθησης σε κάθε διαδρομή.
Μάθετε περισσότερα

ΣΠΟΡ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΟΨΗ.

Το μπροστινό τμήμα της BMW Σειράς 4 Cabrio αποτυπώνει τον πρωτοποριακό σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου: οι προβολείς LED πλαισιώνουν τη χαρακτηριστική μάσκα "νεφρών" BMW, υπογραμμίζοντας τον δυναμικό και σπορ χαρακτήρα. Η δυναμική παρουσία ολοκληρώνεται με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τους ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης LED.
Μάθετε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ CABRIO.

Οι τεταμένες σχεδιαστικές γραμμές και οι τονισμένες ακμές υπογραμμίζουν την σπορ κομψότητα της BMW Σειράς 4 Cabrio. Η σιλουέτα με το σφηνοειδές σχήμα καταλήγει στο εκφραστικό πίσω τμήμα και δημιουργεί την αίσθηση άκρατου δυναμισμού, με κλειστή ή ανοικτή οροφή.
Μάθετε περισσότερα

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑ.

Το πίσω τμήμα της BMW Σειράς 4 Cabrio εμπνέει με τη στιβαρή στάση, η οποία ενισχύεται από τον μυώδη προφυλακτήρα με τις ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα LED δύο τμημάτων τονίζουν το πλάτος του αυτοκινήτου και υπογραμμίζουν τη δυναμική σχεδίαση.
Μάθετε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ LINE ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO.

Θέλετε να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στη δική σας BMW Σειρά 4 Cabrio ή να ενισχύσετε τον αθλητικό της χαρακτήρα; Οι διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού και το πρόγραμμα BMW Individual προσφέρουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης του αυτοκινήτου σας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡ.

Το ιδιαίτερο εσωτερικό της BMW Σειράς 4 Cabrio συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα με τη μοντέρνα λειτουργικότητα. Οι διάφορες εφαρμογές πληροφόρησης και επικοινωνίας καθώς και τα υλικά υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε οδηγού και εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ευχρηστίας. Επιπλέον, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός φροντίζει για μια μοναδική οδηγική εμπειρία.
Μάθετε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Το σπορ δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και αποτελεί το επίκεντρο της οδηγοκεντρικής σχεδίασης του εσωτερικού. Το BMW Head-Up Display και η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών προβάλλουν με μοναδική ευκρίνεια διάφορες πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση.

Μάθετε περισσότερα

ΑΨΟΓΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Στον εσωτερικό εξοπλισμό της BMW Σειράς 4 Cabrio κυριαρχούν υλικά κορυφαίας ποιότητας με άψογο φινίρισμα. Απολαύστε τέλεια άνεση με τα προαιρετικά διαθέσιμα σπορ καθίσματα με δερμάτινες επενδύσεις τεχνολογίας SunReflective και κολάρο αέρα. Το ευχάριστο περιβάλλον στο εσωτερικό αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με τις κομψές διακοσμητικές ρίγες, τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τις ραφές του πίνακα οργάνων σε χρώμα αντίθεσης.
Μάθετε περισσότερα

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΦΩΤΩΝ.

Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

 • Μάθετε περισσότερα

Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Ανακαλύψτε τον σπορ χαρακτήρα, την προοδευτική σχεδίαση και τη μοναδική άνεση σε όλα τα μοντέλα της οικογένειας BMW Σειράς 4. Απολαύστε ακόμα περισσότερη δυναμική στις BMW M4 και M3 με το συναρπαστικό αγωνιστικό DNA.

Read more
 • Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M4 Coupé (3):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10.0–9.9 (9.3)
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 227–225 (213–211)

  BMW 440i Gran Coupé (3):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,8–7,6
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 176–173

  Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο Μ επτά σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

  Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  (1) Οι τιμές ισχύουν μέχρι τις 15.04.2018. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα με τον τοπικό σας Επίσημο Έμπορο BMW.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.