Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 5 TOURING.

Ένα πολυχρηστικό business car με σπορ φιλοδοξίες.

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 5 TOURING.

Ένα πολυχρηστικό business car με σπορ φιλοδοξίες.

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 5 TOURING.Ένα πολυχρηστικό business car με σπορ φιλοδοξίες.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (BMW 530d xDrive Touring)

5.6

Κατανάλωση καυσίμου, σε μικτό κύκλο, σε l/100 km (BMW 530d xDrive Touring)

5.7–5.3

Εκπομπές CO₂, σε μικτό κύκλο, σε g/km (BMW 530d xDrive Touring)

149–139

Εξαιρετική δυναμική οδήγησης, σπορ σχεδίαση, άνεση στο έπακρο – η BMW Σειρά 5 Touring αποτελεί αδιαμφισβήτητη «κορυφή» στην κατηγορία της. Εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής, αξεπέραστη λειτουργικότητα και έντονη σπορ προσωπικότητα. Ένα ευέλικτο πολυχρηστικό όχημα που προσφέρει άφθονο χώρο για κάθε είδους δραστηριότητα. Και με εγγυημένη οδηγική απόλαυση, που αναβαθμίζεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.


BMW 530d xDrive Touring:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5.7–5.3
Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 149–139

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.

Δυναμικοί κινητήρες BMW TwinPower Turbo, έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους, Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση για κορυφαία οδική συμπεριφορά και ευελιξία, καθώς και Adaptive Mode: η BMW Σειρά 5 Touring έχει σχεδιαστεί για μια απόλυτα δυναμική οδηγική εμπειρία – για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Read more
«Η νέα BMW Σειρά 5 Touring εγγυάται μια «ώριμη», στιλάτη και σπορ εμφάνιση, κατάλληλη για κάθε περίσταση. Η ακριβής και πιστή στους τύπους σχεδίαση συνδυάζει επιβλητική παρουσία, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα σε ίσες «δόσεις».»
KARIM HABIB, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW
«Τα σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά, η εξαιρετική άνεση και το concept της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας και υποστήριξης οδηγού καθιστούν την BMW Σειρά 5 Touring ένα πρωτοκλασάτο πολυχρηστικό αυτοκίνητο για επαγγελματική, αλλά και καθημερινή χρήση.»
ADRIAN VAN HOOYDONK, ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΟΥ BMW GROUP

BMW PERSONAL COPILOT.

Με το BMW Personal Copilot, έχετε πάντα στο πλευρό σας τον ικανότερο «βοηθό». Μπορείτε να τον εμπιστευθείτε απόλυτα στις σημαντικές, πλην όμως μονότονες εργασίες. Ο ειδικός εξοπλισμός Driving Assistant Plus επιτρέπει την αυτόνομη οδήγηση σε απαιτητικές συνθήκες, όπως κυκλοφοριακές συμφορήσεις, πυκνή κυκλοφορία οχημάτων με αργή ταχύτητα ή διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Επιπλέον, παραμένετε σε καλά χέρια, ακόμα και όταν αλλάζετε λωρίδα.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές ρύπων CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης, από την DAT (Deutsche Automobil Treuhand) GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Γερμανία, καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.