ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ.

Η λειτουργική άνεση της BMW Σειράς 5 Touring.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ.

Η λειτουργική άνεση της BMW Σειράς 5 Touring.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ.Η λειτουργική άνεση της BMW Σειράς 5 Touring.

Η λειτουργική άνεση παίζει πρωταρχικό ρόλο στην BMW Σειρά 5 Touring. Η πρωτοποριακή τεχνολογία κάνει απίστευτα εύκολη τη φόρτωση και την εκφόρτωση του χώρου αποσκευών. Είτε φεύγετε για μια σύντομη απόδραση είτε για ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι, ένα είναι σίγουρο: θα εκπλαγείτε με το πόσο τέλεια συνδυάζονται η ευελιξία, η ευρυχωρία και η δυναμική οδήγησης.

 

BMW 530d xDrive Touring:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5.7–5.3
Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 149–139

Read more

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

Με ένα απλό άγγιγμα του κλειδιού του αυτοκινήτου, το πίσω παράθυρο μπορεί να ανοίξει ξεχωριστά, για να τοποθετήσετε ή να βγάλετε αποσκευές. Και μια ιδιαίτερα πρακτική λειτουργία: Όταν το πίσω παράθυρο ανοίγει, το συρόμενο κάλυμμα ανεβαίνει αυτόματα και, όταν κλείνει με το χέρι, το συρόμενο κάλυμμα καλύπτει αυτόματα το χώρο αποσκευών.

Read more

ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 40:20:40 ΠΛΑΤΗ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ.

Η δυνατότητα αναδίπλωσης της πλάτης των πίσω καθισμάτων σε αναλογία 40:20:40 εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη μεταφορά επιβατών και αντικειμένων. Χάρη στο σύστημα φόρτωσης, είναι δυνατό να καθίσουν άνετα δύο επιβάτες στο πίσω μέρος και, παράλληλα, να υπάρχει άφθονος χώρος ακόμα για να μεταφερθούν μακριά αντικείμενα, όπως σάκοι για πέδιλα του σκι και σανίδες snowboard. Όταν η πλάτη ολόκληρου του πάγκου πίσω καθισμάτων αναδιπλωθεί εντελώς προς τα κάτω, η BMW Σειρά 5 Touring αποκτά, ως δια μαγείας, απίστευτα μεγαλύτερη αποθηκευτική ικανότητα, καθώς η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξάνεται αλματωδώς από 570 σε 1.700 λίτρα. Και για μέγιστη ευκολία και άνεση, η πλάτη των πίσω καθισμάτων μπορεί να απασφαλιστεί εύκολα με τηλεχειρισμό.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ.

Η αυτόματη λειτουργία πόρτας χώρου αποσκευών επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας του χώρου αποσκευών με το πάτημα του ειδικού κουμπιού που υπάρχει στην επένδυση της πόρτας ή στο κλειδί του αυτοκινήτου. Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών και με το συμβατικό τρόπο, δηλαδή χρησιμοποιώντας την εξωτερική χειρολαβή, και να την κλείσετε πατώντας ένα κουμπί στο εσωτερικό της πόρτας.

Read more

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

Ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός της BMW Σειράς 5 Touring όσον αφορά τη φόρτωση σάς ανοίγει έναν καινούριο κόσμο δυνατοτήτων. Οι διάφορες πρακτικές λειτουργίες, όπως τα αναδιπλούμενα και διαιρούμενα σε μεταβλητή αναλογία πίσω καθίσματα, το αναδιπλούμενο δάπεδο του χώρου αποσκευών και ένα πλήθος λειτουργικών επιλογών αποθήκευσης και στερέωσης, σας προσφέρουν ένα αξεπέραστο επίπεδο ευελιξίας..

 • Πακέτο χώρου αποσκευών

  Το πακέτο χώρου αποσκευών αυξάνει τη λειτουργικότητα του χώρου αποσκευών προσφέροντας μια σχεδόν απείρως μεταβλητή ρύθμιση της κλίσης της πλάτης των πίσω καθισμάτων, συμπεριλαμβανομένης της θέσης cargo, ράγες πρόσδεσης αριστερά και δεξιά με δύο κινητά σημεία στερέωσης, δύο ιμάντες πρόσδεσης με πλαστικά πλαίσια στην επένδυση της αριστερής και της δεξιάς πλευράς, καθώς και έναν γάντζο για όλες τις χρήσεις.

 • Σύστημα φόρτωσης

  Το σύστημα φόρτωσης αποτελείται από τις πλάτες των πίσω καθισμάτων που είναι διαιρούμενες σε αναλογία 40:20:40 και προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στη μεταφορά επιβατών και αποσκευών. Για παράδειγμα, δύο επιβάτες μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση στα πίσω καθίσματα και, συγχρόνως, να μεταφερθούν και μακριά αντικείμενα, όπως π.χ. σάκοι για πέδιλα του σκι και σανίδες snowboard.

 • Σημεία στερέωσης

  Στον χώρο αποσκευών, υπάρχουν τέσσερα στιβαρά και πρακτικά σημεία στερέωσης για την εύκολη ασφάλιση του φορτίου και των αποσκευών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφάλιση ογκωδών αντικειμένων και την αποφυγή μετατόπισης τους. Εάν οι αποσκευές δεν απαιτούν ασφάλιση, η επιφάνεια φόρτωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το πλάτος της, αφού τα σημεία στερέωσης βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές ρύπων CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης, από την DAT (Deutsche Automobil Treuhand) GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Γερμανία, καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.