ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ BUSINESSMAN.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW Σειράς 5 Touring.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ BUSINESSMAN.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW Σειράς 5 Touring.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ BUSINESSMAN.Οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW Σειράς 5 Touring.

Ο θρίαμβος σε όλα τα επίπεδα απαιτεί ένα κυρίως πράγμα: πρώτης τάξεως εξοπλισμό. Οι αμέτρητες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 5 Touring εγγυώνται την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό περιβάλλον. Συγχρόνως, ο διαισθητικός χειρισμός εξασφαλίζει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε συνδυασμό με υψηλή παραγωγικότητα.

Read more

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected διευκολύνει την καθημερινή κινητικότητα. Πληροφορίες, όπως η συνιστώμενη ώρα αναχώρησης είναι διαθέσιμες και έξω από το αυτοκίνητο μέσω iPhone ή Apple Watch, ενώ, παράλληλα, το BMW Connected Onboard επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτές και μέσα από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η Απομακρυσμένη Προβολή 3D επιτρέπει την εξ αποστάσεως παρατήρηση του χώρου γύρω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Read more

ΠΛΗΡΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.

  • Υπηρεσία Υποστήριξης

    Η Υπηρεσία Υποστήριξης συνδέει τον οδηγό με έναν εκπρόσωπο του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο εκπρόσωπος θα βρει ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ή ένα εφημερεύον φαρμακείο και θα στείλει τη διεύθυνση απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Με το BMW Personal Copilot, έχετε πάντα στο πλευρό σας τον ικανότερο «βοηθό». Μπορείτε να τον εμπιστευθείτε απόλυτα στις σημαντικές, πλην όμως μονότονες εργασίες. Ο ειδικός εξοπλισμός Driving Assistant Plus επιτρέπει την αυτόνομη οδήγηση σε απαιτητικές συνθήκες όπως κυκλοφοριακές συμφορήσεις, πυκνή κυκλοφορία οχημάτων με αργή ταχύτητα ή διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Επιπλέον, βρίσκεστε σε καλά χέρια, ακόμα και όταν αλλάζετε λωρίδα.

Read more

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Η λειτουργία τηλεφωνίας με ασύρματη φόρτιση περιλαμβάνει βάση ασύρματης φόρτισης και πρόσθετες θύρες USB. Η κεραία οροφής βελτιώνει τη λήψη του σήματος δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα δύο τηλέφωνα και μία φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου μέσω Bluetooth. Ακόμα περιλαμβάνει: Bluetooth Office.

WIFI HOTSPOT.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ενσωματωμένο WiFi Hotspot προδιαγραφών LTE, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση στο Internet με χρέωση. Η σύνδεση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM, σύμφωνα με το πρόγραμμα χρεώσεων του παρόχου υπηρεσιών.

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης επιτρέπει στον οδηγό να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο πριν το παρκάρισμα και να ελέγξει την είσοδο και την έξοδο του αυτοκινήτου από τη θέση στάθμευσης ή το γκαράζ, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης ενεργοποιείται από το Κλειδί BMW Display, όταν οδηγός βγει από το αυτοκίνητο.

Read more

BMW 530d xDrive Touring:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5.7–5.3
Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 149–139

Read more

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PLUS ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ 3D.

Ο εξοπλισμός του Συστήματος Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Διαθέτει Surround View με Top View, Απομακρυσμένη Προβολή 3D, PDC και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με γραμμική καθοδήγηση, για να παρκάρει το αυτοκίνητο τελείως αυτόματα σε κάθετες ή παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Το σύστημα υπολογίζει το μέγεθος των ελεύθερων θέσεων στάθμευσης δίπλα από τις οποίες περνά το αυτοκίνητο με μικρή ταχύτητα.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες, που σχετίζονται με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή, απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί καλύτερα στην οδήγηση. Προβάλλονται πληροφορίες όπως η ταχύτητα, οι υποδείξεις πλοήγησης, η Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, οι λίστες τηλεφώνου και μουσικής, καθώς και οι πληροφορίες και οι προειδοποιήσεις από τα διάφορα συστήματα υποστήριξης οδηγού.

ΚΛΗΣΗ BMW TELESERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Γρηγορότερη, απλούστερη, αποτελεσματικότερη: Η πρωτοποριακή Κλήση BMW σε Περίπτωση Ατυχήματος* προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη σε ελαφρά ατυχήματα με χαμηλή ταχύτητα. Οι αισθητήρες επιτρέπουν στην BMW σας να ανιχνεύει ατυχήματα με χαμηλή ταχύτητα, να προβάλλει αυτόματα στην οθόνη iDrive μια προειδοποίηση και να σας συνδέει απευθείας με τη Φροντίδα Ατυχήματος BMW. Με ένα κλικ με το πολυχειριστήριο iDrive, ο οδηγός επικοινωνεί απευθείας με τους ειδικούς συνεργάτες της Φροντίδας Ατυχήματος BMW, οι οποίοι παρέχουν επαγγελματική υποστήριξη χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα που έχει μεταδώσει το αυτοκίνητο.

* Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

Το BMW ConnectedDrive αποτελεί έναν έξυπνο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ του αυτοκινήτου, του οδηγού και του έξω κόσμου. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση, ψυχαγωγία και ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας σε όλες τις διαδρομές. Ή, με πιο απλά λόγια:περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές ρύπων CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης, από την DAT (Deutsche Automobil Treuhand) GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Γερμανία, καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.