ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Τα οδηγικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 5 Touring.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Τα οδηγικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 5 Touring.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.Τα οδηγικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 5 Touring.

Σε άψογη φόρμα και με υψηλό επίπεδο τεχνολογικών δυνατοτήτων – η BMW Σειρά 5 Touring αποτελεί ήδη την αποθέωση της οδηγικής απόλαυσης του αύριο στο σήμερα. Η «συμπυκνωμένη» δύναμη του κινητήρα και η κατασκευή χαμηλού βάρους συνδυάζονται με την υψηλή αεροδυναμική απόδοση και την έξυπνη τεχνολογία, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας άνευ προηγουμένου δυναμικής μονάδας ισχύος.

Read more

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ADAPTIVE.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ADAPTIVE.

Ο Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής της βασικής λειτουργίας COMFORT, της λειτουργίας ECO PRO για αυξημένη αποδοτικότητα και της λειτουργίας SPORT για ακόμα πιο δυναμική οδήγηση. Η νέα διαδραστική λειτουργία ADAPTIVE προσαρμόζει διαρκώς τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του Δυναμικού Ελέγχου Απόσβεσης, του συστήματος διεύθυνσης και του κιβωτίου Steptronic, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης.

Read more

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Η BMW Σειρά 5 Touring δεν ικανοποιείται με τη μετριότητα. Επομένως, είναι απόλυτα λογικό ότι επιδιώκει να είναι «πρωταθλήτρια» στην κατηγορία της όσον αφορά στις επιδόσεις και τις εκπομπές CO₂. Αυτό το πετυχαίνει και με τη Λειτουργία Auto/Start Stop, που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στον εξοπλισμό της. Η συγκεκριμένη λειτουργία αδρανοποιεί τον κινητήρα μόνον όταν η ακινητοποίηση αναμένεται να διαρκέσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Read more

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΒΑΡΟΣ. ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΒΑΡΟΣ. ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Χάρη στα υλικά χαμηλού βάρους, όπως το αλουμίνιο και τα προηγμένα κράματα αλουμινίου, η πέμπτη γενιά της BMW Σειράς 5 Touring ζυγίζει μέχρι και 100 κιλά λιγότερα από την προκάτοχό της. Η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους εξασφαλίζει μια ισορροπημένη κατανομή του βάρους μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα, καθώς και ένα χαμηλότερο κέντρο βάρους. Το αποτέλεσμα είναι τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά.

Read more

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ. ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ. ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

Στην BMW Σειρά 5 Touring, το πακέτο τεχνολογιών του BMW EfficientDynamics γίνεται αντιληπτό από ένα ορατό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό:τη μάσκα «νεφρών».Όταν οι απαιτήσεις για αέρα ψύξης είναι χαμηλές, τότε τα ενεργά πτερύγια στη μάσκα «νεφρών» παραμένουν κλειστά – μια λειτουργία, μοναδική στη συγκεκριμένη κατηγορία, που βελτιώνει σημαντικά την αεροδυναμική.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, περισσότερη οδηγική απόλαυση:«BMW EfficientDynamics» ονομάζεται η στρατηγική για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ με ταυτόχρονη αύξηση της δυναμικής και της οδηγικής απόλαυσης. Το πακέτο λειτουργιών καλύπτει το σύστημα κίνησης-μετάδοσης, τη διαχείριση ενέργειας και τη σχεδίαση του αυτοκινήτου.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές ρύπων CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης, από την DAT (Deutsche Automobil Treuhand) GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Γερμανία, καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.