ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.

Η σχεδίαση του νέου BMW i3.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.

Η σχεδίαση του νέου BMW i3.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.Η σχεδίαση του νέου BMW i3.

Το νέο BMW i3 δεν ακολουθεί τις τάσεις. Είναι η έκφραση ενός συνειδητού τρόπου ζωής. Η προοδευτική σχεδίασή του διακρίνεται για την καθαρότητα των γραμμών και δημιουργεί έναν lounge χαρακτήρα στο εσωτερικό. Ανάλαφρος χαρακτήρας που κερδίζει τις εντυπώσεις με τα βιώσιμα υλικά και τις πρακτικές λεπτομέρειες. Ένα αυτοκίνητο που δημιουργεί τάσεις χάρη στη μοναδικότητά του.

Read more
BMW i

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

ΚΟΜΨΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ.

Η ευελιξία γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας ματιά στο εξωτερικό του νέου BMW i3. Ευελιξία που αποτυπώνεται με απαράμιλλο στιλ. Οι δίχρωμες επιφάνειες και οι κοντοί πρόβολοι αποτελούν υπόδειγμα σύγχρονης σχεδίασης. Η χαρακτηριστική γραμμή των παραθύρων ολοκληρώνει την εμφάνιση και εξασφαλίζει πανοραμική θέα.
Read more

ΜΕ ΑΦΘΟΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Το μοναδικό και ευρύχωρο εσωτερικό του νέου BMW i3 γίνεται αντιληπτό από την πρώτη κιόλας ματιά μέσα από τις ανοικτές πόρτες. Η ανοικτή, φιλόξενη σχεδίαση επιτρέπει την εύκολη και άνετη επιβίβαση και φόρτωση, χωρίς να βάζουν την ασφάλεια σε δεύτερη μοίρα. Οι κλειστές πόρτες αναλαμβάνουν την προστατευτική λειτουργία της μεσαίας κολόνας.
Read more

ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΤΙΑ.

Ο δυναμισμός κυριαρχεί στο νέο BMW i3. Οι προβολείς LED σχήματος U πλαισιώνουν το σύμβολο της μάρκας: τα κλειστά "νεφρά" της μάσκας ψυγείου. Ακριβώς από κάτω, ο προφυλακτήρας με τα ευμεγέθη φλας αυξάνει οπτικά το πλάτος της πρόσοψης και προσδίδει μια εξαιρετικά δυναμική εκφραστικότητα.
Read more

ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Ο πίσω προφυλακτήρας σε στιλ διαχύτη είναι μεγαλύτερος κατά 40 mm σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και ενισχύει το πλάτος του πίσω μέρους.Τοποθετημένες στις άκρες της γυάλινης πόρτας του χώρου αποσκευών, οι επιγραφές 'eDrive' και 'i3' υπογραμμίζουν την σπορ και στιβαρή εμφάνιση.Το λογότυπο σε μπλε BMW i τονίζει το χαρακτηριστικό "Black Belt" και ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα.
Read more

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ.

Τα επιλεγμένα στοιχεία ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση. Στο νέο BMW i3 αυτό αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο. Η μπροστινή κολόνα και οι κολόνες οροφής σε γυαλιστερό μαύρο με διακοσμητική λωρίδα σε χρώμιο ματ είναι μερικές από αυτές τις λεπτομέρειες. Δίνουν έμφαση στην πρωτοποριακή σχεδίαση του αυτοκινήτου και προσδίδουν κομψότητα.
Read more

ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Οι δυναμικοί μπροστινοί προβολείς χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία LED για τα φώτα πορείας και διασταύρωσης, τα πλευρικά φώτα, τα φώτα ημέρας και τα φλας. Ο δρόμος φωτίζεται καλύτερα και τα αντικείμενα εμφανίζονται τη νύχτα με μεγαλύτερη αντίθεση. Η ρύθμιση της απόστασης φωτισμού των προβολέων γίνεται αυτόματα. Τα πλευρικά φώτα και τα φώτα ημέρας έχουν σχήμα U. Οι προβολείς των φώτων πορείας φωτίζουν ομοιόμορφα τον δόμο σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων.
Read more

ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.

Τα πίσω φώτα LED στο χαρακτηριστικό σχήμα U του BMW i περιλαμβάνουν τα πίσω φώτα, τα φώτα φρένων και τα φλας. Τα φώτα εξασφαλίζουν καλή ορατότητα σε δυσμενείς συνθήκες και εκτείνονται από τα φτερά του αμαξώματος μέχρι την πόρτα του χώρου αποσκευών. Τα φώτα οπισθοπορείας, τα πίσω φώτα ομίχλης και οι ανακλαστήρες ενσωματώνονται στην αριστερή και δεξιά πλευρά του προφυλακτήρα.
Read more

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

Ακολουθώντας τη στρατηγική έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους της BMW, η οροφή από συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) συμβάλλει στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και χαμηλώνει το κέντρο βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ευελιξίας και της δυναμικής στις στροφές, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα.
Read more

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ – ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.

Η μοναδικότητα μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Το μοντέρνο χρωματολόγιο του νέου BMW i3 με τα έξι αστραφτερά χρώματα είναι ένας από αυτούς. Για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο το κομψό μπλε Imperial και το δυναμικό κόκκινο Melbourne. Και τα δύο χρώματα διαθέτουν διακοσμητική επιφάνεια σε γκρι Frozen μεταλλικό. Χρώματα που εντυπωσιάζουν με την καθαρότητα και τη λάμψη. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" και 20" σε διάφορα σχέδια ενισχύουν την προοδευτική εμφάνιση.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ. ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ. ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

   

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 13,6–13,1
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 300–290
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 200

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14–13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9–11,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 235–225
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 330

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3s (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 14,3
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 280
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 200

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3s (94 Ah) με Range Extender:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 12,5
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 220
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 330
  Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.