Τρεις BMW M2 Competition ντριφτάρουν μέσα στην αγωνιστική πίστα με φόντο το νυχτερινό αστικό τοπίο.

ΙΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

M87C

Η νέα BMW M2 Competition.

ΙΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Η νέα BMW M2 Competition.

ΙΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Η νέα BMW M2 Competition.

Ένα σπορ αυτοκίνητο που αλλάζει τους δρόμους. Η BMW M2 Competition ξεχωρίζει με τον εντυπωσιακό συνδυασμό επιδόσεων, ευελιξίας και ακρίβειας. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα σηματοδοτεί τη συμπυκνωμένη δύναμη του νέου εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης με διπλή υπερτροφοδότηση και ισχύ 410 hp. Η BMW M2 Competition εγγυάται τις υψηλές επιδόσεις και την κατάρριψη των ρεκόρ. Ένα γνήσιο αυτοκίνητο M, φτιαγμένο για νικητές.

BMW M2 Competition (2)(3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10,0–9,9 [9,2–9,2]
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 228–225 [210–209]

Read more
BMW M

5 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

 • 01 Διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας για μέγιστη απόδοση ισχύος
 • 02 Ισχύς 302 kW (410 hp)*
 • 03 Μέγιστη ροπή 550 Nm
 • 04 Επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 4,2 δευτερόλεπτα με M DCT
 • 05 Μέγιστες στροφές λειτουργίας 7.600 σ.α.λ.*

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Read more
Δύο BMW M2 Competition στην αγωνιστική πίστα μπροστά από νυχτερινό αστικό τοπίο, λήψη από το οδόστρωμα.
Μία λευκή BMW M2 Competition ντριφτάρει μέσα στην αγωνιστική πίστα, μπροστά από τον νυχτερινό αστικό ορίζοντα.

ΔΥΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ. ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ.

Η BMW M2 Competition δεν χρειάζεται τη γραμμή τερματισμού για να είναι πρώτη. Με τις συγκλονιστικές επιδόσεις και την εξαιρετική ευελιξία, αφήνει πίσω του τον ανταγωνισμό. Οι δύο υπερτροφοδότες χαμηλότερου βάρους εξασφαλίζουν την εξαιρετικά άμεση απόκριση του κινητήρα υψηλών επιδόσεων, αλλά και ένα υψηλό όριο στροφών λειτουργίας – η τέλεια επιλογή για γρήγορες επιταχύνσεις και σπορ οδήγηση στις στροφές. Ο ήχος της εξάτμισης M Sport μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης, με το πάτημα ενός διακόπτη – δυναμικός, καταιγιστικός ήχος κάθε στιγμή. Δοκιμασμένο στις αγωνιστικές πίστες, το σύστημα ψύξης εγγυάται τη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας ενώ η ανάρτηση Μ εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια ελέγχου. Ένα αυτοκίνητο για αυτούς που θέλουν να υπαγορεύσουν εξαρχής τον ρυθμό του αγώνα.

Two BMW M2 Competition in racing situation at night, view from cockpit.
Cockpit and M Sport seats of the BMW M2 Competition, nocturnal skyline in the background.

ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

Ένα κόκπιτ που μπορεί να έχει φτιαχτεί ειδικά για τους αγώνες αυτοκινήτων: με τον χαρακτηριστικό οδηγοκεντρικό του προσανατολισμό, ο πίνακας οργάνων M κεντρίζει το ενδιαφέρον με τα κόκκινα όργανα, τον κεντρικά τοποθετημένο δείκτη λαδιού και την επιγραφή M2 Competition. Το δερμάτινο τιμόνι M έχει βελτιστοποιηθεί για κορυφαίες επιδόσεις. Τα εξατομικευμένα προφίλ οδήγησης μπορούν να επιλεχθούν ενώ οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, σε συνδυασμό με το κιβώτιο Μ διπλού συμπλέκτη, επιτρέπουν τις αστραπιαίες αλλαγές ταχυτήτων. Τα προαιρετικά διαθέσιμα σπορ καθίσματα M ολοκληρώνουν τη συνολική διαμόρφωση. Μ επενδύσεις από μαύρο δέρμα Dakota και φωτιζόμενο λογότυπο M2 προσφέρουν άψογη στήριξη και ξεχωρίζουν με τη δυναμική τους εμφάνιση – η σχεδίαση M στην ευθεία τερματισμού, εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Πιθανώς να απεικονίζεται προαιρετικός εξοπλισμός.

  Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό της γερμανικής αγοράς και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (2) είναι προσωρινές.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στο https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.