Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Η νέα BMW X5.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.Η νέα BMW X5.

Ο ηγέτης της κατηγορίας του, καθορίζει τα standards: η νέα BMW X5. Η παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη – επιβλητική, δυναμική και κομψή. Η μεγάλη μάσκα ψυγείου με τα διπλά "νεφρά" προϊδεάζει για το τι πρόκειται να συμβεί όταν θα πάρει μια βαθιά ανάσα. Η τονισμένη σχεδίαση X των προβολέων δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο. Εξοπλισμένη με νέες τεχνολογίες για περισσότερη ασφάλεια και κορυφαία δυναμική οδήγησης σε κάθε έδαφος, η νέα BMW X5 ξέρει ακριβώς που πάει. Και πώς θα φτάσει εκεί πρώτη.

 

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,8–8,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 200–193

Read more

ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙ 5.

 • 01 Χαρακτηριστικά φώτα X laser με μπλε στοιχεία
 • 02 Κορυφαία δυναμική οδήγησης χάρη στο πακέτο xOffroad με αερανάρτηση και στους 2 άξονες
 • 03 Χαρακτηριστική σχεδίαση X με εντυπωσιακά δυναμική έκφραση
 • 04 Άψογη δικτύωση χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία συνδεσιμότητας και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού
 • 05 Έξυπνη διαχείριση χώρου αποσκευών(4) για μέγιστη άνεση
Πλαϊνή όψη της BMW X5, και τα δύο τμήματα της πόρτας χώρου αποσκευών είναι ανοικτά
Χώρος αποσκευών της BMW X5

ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Ο χώρος αποσκευών της BMW X5 προσφέρει ένα νέο επίπεδο άνεσης. Το επάνω και κάτω τμήμα της διαιρούμενης πόρτας χώρου αποσκευών ανοίγει και κλείνει πλήρως ηλεκτρικά, για ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση. Σε συνδυασμό με το σύστημα άνετης πρόσβασης, αρκεί μόνο μια στοχευμένη κίνηση με το πόδι κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Το πακέτο χώρου αποσκευών(4) εξασφαλίζει τάξη και ασφάλεια. Όταν η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι ανοικτή, το ηλεκτρικό κάλυμμα μετακινείται προς τα πίσω και εξαφανίζεται πίσω από το ένθετο δαπέδου με το πάτημα ενός διακόπτη. Οι αντιολισθητικές ράγες προσφέρουν την απαραίτητη σταθερότητα των αποσκευών.

Η νέα BMW X5 ενσαρκώνει το DNA της οικογένειας BMW X. Στην τέταρτη γενιά της, δηλώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την παρουσία της και τον μοντέρνο χαρακτήρα της. Επαναπροσδιορίζει τη σχεδίαση X με έναν ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο. Το νέο εσωτερικό προσφέρει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και ένα μοναδικό σύστημα διαισθητικού χειρισμού.
Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής της Ομάδας Design του BMW Group
Θέση οδήγησης και σύστημα χειρισμού της BMW X5

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού της BMW X5.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού της BMW X5.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού BMW Operating System 7.0 καθιστά ακόμα πιο εύκολο τον χειρισμό των λειτουργιών του αυτοκινήτου με χειρονομίες, με φωνητικές εντολές, μέσω της οθόνης αφής και μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive control με απόλυτα διαισθητικό τρόπο. Για τον σκοπό αυτό, η λειτουργικότητα του πολυχειριστηρίου έχει αναβαθμιστεί. Για παράδειγμα, όλες οι ψηφιακές υπηρεσίες, όπως οι εφαρμογές, μπορούν να επιλεχθούν απευθείας.

Read more

ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW X5.

Άψογη σύνδεση, απόλυτο προβάδισμα. Η BMW X5 εξοπλίζεται με τεχνολογίες συνδεσιμότητας BMW τελευταίας γενιάς. Οι έξυπνες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού εγγυώνται την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό περιβάλλον και σας προσφέρουν κορυφαία άνεση και απόλυτη ασφάλεια χάρη στον διαισθητικό χειρισμό.

Read more
Απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού BMW X5

Πάντα ενημερωμένοι.

Θέλετε η BMW σας να είναι πάντα ενημερωμένη με το νεότερο λογισμικό; Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντα σαν καινούρια. Εύκολα, αξιόπιστα, ξεκούραστα – χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW. Οι ενημερώσεις εγκαθίστανται "over-the-air" όπως ακριβώς και στο smartphone σας.

Read more
Driving Assistant Professional

Κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και απαιτητικές συνθήκες κίνησης. Διαθέτει Υποβοήθηση Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης, Προειδοποίηση Κινδύνου, Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις και άλλες λειτουργίες ασφαλείας.

Read more
BMW X5 Connected Navigation

Ο απευθείας δρόμος να φτάσετε στον προορισμό σας.

Φτάστε έγκαιρα και ξεκούραστα. Η πλοήγηση πόρτα-πόρτα σάς καθοδηγεί και κατά την τελευταία διαδρομή από το αυτοκίνητο στον προορισμό σας και πίσω. Αποκτήστε στο smartphone άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία πλοήγησης για πεζούς με την υποστήριξη από την οθόνη Connected Onboard και τα μηνύματα από την εφαρμογή BMW Connected.

 

Η διάρκεια χρήσης ανέρχεται σε ένα έτος.

 

Read more
Πακέτο BMW X5 Connected Professional

Συνδεσιμότητα. Ένα βήμα παραπέρα.

Προσπαθείτε να βρείτε μια θέση στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας; Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση. Προτείνει ελεύθερες θέσεις σε μεγάλους χώρους στάθμευσης ή στον δρόμο, ανάλογα με την επιλογή σας και αναζητά την καλύτερη διαδρομή με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης. Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε για τη θέση στάθμευσης χωρίς μετρητά, χρησιμοποιώντας το ParkNow.

Η διάρκεια χρήσης ανέρχεται σε τρία έτη. Ορισμένες από τις υπηρεσίες δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Read more
Microsoft Office 365

Μέγιστη παραγωγικότητα.

Εργαστείτε στο αυτοκίνητό σας σαν να βρίσκεστε στο γραφείο σας, με το Microsoft Office 365. Υπαγορεύστε e-mail, λάβετε μέρος σε επαγγελματικές συναντήσεις μέσω Skype, αποκτήστε πρόσβαση στις επαφές σας και συντονίστε τα ραντεβού σας στο ημερολόγιο – όλα μέσα από το smartphone σας. Ο ενεργός λογαριασμός Microsoft Office 365 Business σάς επιτρέπει να είστε το ίδιο παραγωγικός καθ' οδόν, όπως και στο γραφείο σας.

Read more
Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo της BMW X5

ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo.

Η BMW X5 xDrive40i(4) εξαντλεί όλα τα περιθώρια. Μαζί με την κορυφαία πρόσφυση του συστήματος τετρακίνησης xDrive, ο κινητήρας BMW TwinPower Turbo αποδίδει ισχύ που καθιστά την οδήγηση μοναδικά απολαυστική. Ο εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης αποδίδει 250 kW (340 hp), με το καύσιμο να ψεκάζεται απευθείας στους κυλίνδρους με πίεση έως 350 bar για πιο αποδοτική καύση. Πίεση, που η BMW X5 ξέρει να μετατρέπει με μοναδικό τρόπο σε κορυφαίες επιδόσεις.

Read more

ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ.

Η BMW X5 xDrive45e

Όποιος θέλει να εξασφαλίσει προβάδισμα με βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο πρέπει να φέρει στο δρόμο τεχνολογίες φερμένες από το μέλλον. Με την τεχνολογία eDrive του BMW EfficientDynamics, η BMW X5 xDrive45e δείχνει ξεκάθαρα τον δρόμο. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη ισχύς, καλύτερη επιτάχυνση, μεγαλύτερη αυτονομία, αισθητά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και περαιτέρω μείωση των εκπομπών ρύπων. Ωστόσο, δεν υπάρχουν όρια στα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κανείς ταξιδεύοντας με την plug-in υβριδική BMW X5.

Read more
BMW X5, BMW X5 xDrive45e

Δύναμη που δείχνει τον δρόμο.

Το πρωτοποριακό σύστημα κίνησης στην BMWX5 xDrive45e περιλαμβάνει τον νέο, ακόμα πιο ισχυρό εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo και τον ηλεκτροκινητήρα eDrive υψηλής αποδοτικότητας. Το σύστημα αποδίδει ισχύ 290 kW (394 hp) και 600 Nm ροπής με κατανάλωση καυσίμου από 2,1 l/100 km σε μικτό κύκλο. Η plug-in υβριδική BMW Χ5 επιταχύνει από στάση στα 100km σε 5,6 δευτερόλεπτα. Εντυπωσιακές επιδόσεις που υπόσχονται άκρατη δυναμική χάρη στις τεχνολογίες BMW EfficientDynamics και συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Οι εκπομπές CO2 έχουν περιοριστεί στα 49 g/km.

Read more
BMW X5, eBoost

Έξυπνη αποδοτικότητα.

Με αυτονομία 80 km σε πλήρη ηλεκτροκίνηση, η plug-in υβριδική BMW X5 ανοίγει νέους ορίζοντες. Η επιτυχία οφείλεται στο plug-in υβριδικό σύστημα BMW, στο οποίο η έξυπνη διαχείριση της ενέργειας παίζει σημαντικό ρόλο. Συντονίζει τη συνεργασία μεταξύ των συστημάτων κίνησης και βελτιώνει την αποδοτικότητα του υβριδικού συστήματος κίνσης μέσα από μια στρατηγική προνοητικής λειτουργίας. Σε αυτήν τη διαδικασία χρησιμοποιεί, για παράδειγμα, δεδομένα πλοήγησης για να υπολογίσει τα τμήματα της διαδρομής που είναι καταλληλότερα για τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα ή για τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης. Η BMW X5 xDrive45e διαθέτει διάφορες λειτουργίες οδήγησης που μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις πραγματικές τιμές κατανάλωσης καυσίμου. Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να φορτιστεί εύκολα από μία οικιακή πρίζα, από το BMW i Wallbox ή καθ' οδόν σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Read more
BMW X5, εφαρμογή BMW Connected

Συνέχιση της πρωτοπορίας.

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τη στιγμιαία κατανάλωση καυσίμου και την αποδοτικότητα της BMW X5 xDrive45e, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή BMW Connected μέσω του smartphone (λειτουργικό σύστημα iOS ή Android) για να εμφανίσετε τις πληροφορίες που σχετίζονται με την υβριδική λειτουργία όπως κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, υπολειπόμενη αυτονομία και τοποθεσία του πλησιέστερου σταθμού φόρτισης. Μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργία φόρτισης από τις απομακρυσμένες λειτουργίες και να μετρήσετε την αποδοτικότητα σε κάθε διαδρομή, αλλά και να δείτε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αυτονομία σας. Για να εξασφαλίσετε ιδανικές συνθήκες κλίματος καθ' οδόν, μπορείτε να προκαθορίσετε τη θερμοκρασία μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive ή της εφαρμογής BMW Connected.

Read more
Κοντινή λήψη της BMW X5 τη νύχτα, σε αστικό σκηνικό

Η ΝΕΑ BMW X5 M50d.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και των ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές για τα οχήματα που επισημαίνονται με (3) βασίζονται στον νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  (4) Προγραμματισμένη διαθεσιμότητα από το τέταρτο τρίμηνο του 2018.