Κόκκινη BMW Z4 First Edition σε μισοφωτισμένο δρόμο μπροστά από σπίτια με γυναίκες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

Η νέα BMW Z4 First Edition.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

Η νέα BMW Z4 First Edition.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.Η νέα BMW Z4 First Edition.

Ξεκινά με αυτοπεποίθηση: η νέα BMW Z4 First Edition φέρνει μια νέα διάσταση οδηγικής απόλαυσης με ανοιχτή οροφή, από κάθε άποψη. Είναι ένα μοντέλο Edition, που συνδυάζει την αισθητική ενός roadster με τη δυναμική ενός αυτοκινήτου BMW M. Κυκλοφορεί σε μόλις 444 αντίτυπα παγκοσμίως. Και διατίθεται με το αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος «μεταλλικό πορτοκαλί Frozen». Με ανοιχτή ή κλειστή την οροφή, αυτή το εξαιρετικό roadster της BMW προσφέρει απεριόριστη ελευθερία εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ισχύ 340 hp του κινητήρα της.

Read more

5 ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • 01 Ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής - μόνο 444 αντίτυπα
  • 02 Ξεκάθαρη σχεδίαση, με σαφή και ακριβή δομή
  • 03 Κινητήρας M TwinPower Turbo για μέγιστη δυναμική οδήγησης
  • 04 Ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση χάρη στο Αεροδυναμικό πακέτο M
  • 05 Οδηγοκεντρικό ψηφιακό κόκπιτ με δύο οθόνες 10,25"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

Η σχεδίαση της BMW Z4 First Edition.

Ξεχάστε τα συνηθισμένα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ελευθερίας: αυτό ακριβώς αποπνέει η σχεδίαση της BMW Z4 First Edition από άκρη σε άκρη. Το αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος «μεταλλικό πορτοκαλί Frozen» αναδεικνύει τις μυώδεις επιφάνειες με εντυπωσιακή ακρίβεια, μεταδίδοντας μια εντελώς νέα αίσθηση εκφραστικής δύναμης που μαρτυρά τις roadster καταβολές κλασικού αυτοκινήτου. Η BMW Z4 First Edition – ένας φόρος τιμής στην εξατομικευμένη οδηγική απόλαυση.

Read more
Κόκκινη BMW Z4 First Edition σταματημένη σε στροφή με φόντο ένα ορεινό τοπίο

Θεαματική.

Η BMW Z4 First Edition έχει αθλητικό παρουσιαστικό που εκπέμπει σιγουριά. Οι εξάγωνοι προβολείς Bi-LED, με τα φωτιστικά στοιχεία διατεταγμένα κάθετα για πρώτη φορά, «ρέουν» προς τις άκρες σαν να συγχωνεύονται με τα πλαϊνά, ανοίγοντας έτσι άπλετη θέα προς το κέντρο: εκεί που βρίσκεται η επίπεδη, χαμηλά τοποθετημένη μάσκα «νεφρών» BMW κυψελοειδούς σχεδίασης. Σε συνδυασμό με τις ειδικές εισαγωγές αέρα Μ, αυτό το χαρακτηριστικό κάνει το μπροστινό μέρος να φαίνεται πιο φαρδύ. Αποκλειστικός σπορ χαρακτήρας, φτιαγμένος για τον δρόμο.

Read more
Πίσω όψη μιας BMW Z4 First Edition που κινείται σε ορεινό δρόμο

Εντυπωσιακή.

Κοιτάζοντάς την από πίσω, η BMW Z4 First Edition φαίνεται να εκπέμπει απόλυτο δυναμισμό. Η ιδιαίτερη πίσω αεροτομή ξεχωρίζει κομψά από την επιφάνεια του αμαξώματος, ενώ οι πλευρικές σχεδιαστικές γραμμές στην περιοχή των ώμων περιβάλλουν τα λεπτά πίσω φώτα LED. Μια δυναμική κατάληξη: ο πίσω προφυλακτήρας του Αεροδυναμικού πακέτου M, που συνδυάζεται με τον διαχύτη και τις απολήξεις της εξάτμισης, δημιουργώντας μια μοναδική παρουσία με σπορ εμφάνιση.

Read more
Φωτογραφία του εσωτερικού μιας BMW Z4 First Edition με άποψη της ανοιχτής οροφής, του τιμονιού και των καθισμάτων

Καλαίσθητη.

Έτσι είναι η οδηγική απόλαυση με ανοιχτή την οροφή: το μακρύ καπό, η κλασική υφασμάτινη οροφή και οι κοντοί πρόβολοι σχηματίζουν τη χαρακτηριστική roadster σιλουέτα της BMW Z4 First Edition. Το σπορ προφίλ τονίζεται από τη μινιμαλιστική σχεδίαση με φωτεινές και σκούρες επιφάνειες από μπροστά μέχρι πίσω. Μια δυναμική μορφή που κορυφώνεται με την επιβλητική γραμμή των ώμων.

Read more
Πανοραμική άποψη κόκκινης BMW Z4 First Edition εν κινήσει
BMW Z4 First Edition με ανοιχτή οροφή - άποψη του κόκπιτ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.

Επιτάχυνση. Ισχύς. Ακρίβεια. Τρία χαρακτηριστικά που κάνουν τη BMW Z4 First Edition να ξεχωρίζει κάθε φορά που παίρνει μια στροφή. Η συγκεκριμένη έκδοση επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα. Μια εμπειρία που ανοίγει την όρεξη για ακόμα περισσότερα – και, σε συνδυασμό με τις σφιχτές ρυθμίσεις της ανάρτησης, την άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και το χαμηλό βάρος, προσδίδει στην απόλυτη οδηγική απόλαυση έναν πρωτόγνωρο σπορ «αέρα».