BMW Σειρά 2 Active Tourer

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 2 ACTIVE TOURER.

Έτοιμη για κάθε πρόκληση που θα συναντήσετε στη διαδρομή σας.

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 2 ACTIVE TOURER.Έτοιμη για κάθε πρόκληση που θα συναντήσετε στη διαδρομή σας.

 

 

Η BMW ΣΕΙΡΆ 2 ACTIVE TOURER ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ PLUG-IN HYBRID

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid

Εύκολη σύνδεση και ξεκούραστη φόρτιση – η BMW Σειρά 2 Active Tourer PHEV προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό αποδοτικότητας στην πόλη και δυναμισμού σε μεγαλύτερες διαδρομές εκτός πόλης. Η αμιγώς ηλεκτρική της αυτονομία έως και 80 χιλιόμετρα επιτρέπει στον οδηγό να απολαμβάνει αθόρυβη οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Εξοπλισμένη με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, επιτρέπει την πανεύκολη φόρτιση, τόσο σε δημόσιους όσο και σε οικιακούς σταθμούς φόρτισης. Επιλέξτε έναν από τους δύο κινητήρες - την BMW 225e xDrive ή την πιο ισχυρή BMW 230e xDrive - και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν νέο τρόπο οδήγησης.

IΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

BMW 225e xDrive & 230e xDrive με τεχνολογία Plug-in Ηybrid.

Κάντε την BMW 225e xDrive και την BMW 230e xDrive με τεχνολογία Plug-in Ηybrid το επόμενο εταιρικό σας αυτοκίνητο. Η BMW 225e xDrive με Λιανική Τιμή προ Φόρων €36.005 στο βασικό μοντέλο και 19 g/km εκπομπές ρύπων CO2 και η BMW 230e xDrive με Λιανική Τιμή προ Φόρων €38.560 στο βασικό μοντέλο και 19 g/km εκπομπές ρύπων CO2 και επωφεληθείτε από τον μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

Ανακαλύψτε τις πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού και αποκτήστε την BMW Σειρά 2 Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid από €51.550.

Μάθετε περισσότερα
BMW 225e xDrive M Sport Advanced

BMW 225e xDrive M Sport Advanced .

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €51.550

 

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

 

- Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος

- Αυτόματο κιβώτιο Steptronic με μοχλοδιακόπτες ταχυτήτων

- Μ Sport Πακέτο 

   - M Ζάντες ελαφρού κράματος 17"

   - Συνδυασμός Δέρμα M Alcantara/Veganza

   - Μ Προσαρμοζόμενη ανάρτηση

   - Εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία από αλουμίνιο σατινέ

   - Σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού

   - Μ Δερμάτινο τιμόνι

   - M Eπένδυση ουρανού ανθρακί

- Πακέτο Premium

   - Σύστημα άνετης πρόσβασης

   - Εσωτερικός και εξωτερικός καθρέπτης με λειτουργία αυτόματης σκίασης

   - Πίνακας οργάνων Luxury 

   - Προσαρμοζόμενοι προβολείς LED

   - Αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας

   - Ασύρματη φόρτιση κινητού

   - Προετοιμασία για Driving Assistant Plus

- Ράγες οροφής σε μαύρο γυαλιστερό 

Μάθετε περισσότερα
BMW 230e xDrive Business

BMW 230e xDrive Business.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €53.582

 

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

 

- Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος

- Luxury Line

   - Veganza διάτρητο

   - Ζάντες ελαφρού κράματος 17"

   - Ξύλινη επένδυση εσωτερικού

   - Εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία από αλουμίνιο σατινέ

- Πακέτο Premium

   - Σύστημα άνετης πρόσβασης

   - Εσωτερικός και εξωτερικός καθρέπτης με λειτουργία αυτόματης σκίασης

   - Πίνακας οργάνων Luxury 

   - Προσαρμοζόμενοι προβολείς LED

   - Αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας

   - Ασύρματη φόρτιση κινητού

   - Προετοιμασία για Driving Assistant Plus

- Ράγες οροφής

Μάθετε περισσότερα

Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ PLUG-IN HYBRID ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 ACTIVE TOURER ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ.

BMW Σειρά 2 Active Tourer 230e, plug-in υβριδική, U06, 2021, M μπλε Portimao μεταλλικό, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων σε σταθμό φόρτισης
 • Έχετε στη διάθεσή σας διάφορες λύσεις για τη φόρτιση στο σπίτι, στον δρόμο και στην εργασία σας 
 • Διάρκεια φόρτισης (0–100%) σε χωρητικότητα φόρτισης 7,4 kW (BMW Wallbox, δημόσιος σταθμός φόρτισης): σε 2,5 ώρες
 • Διάρκεια φόρτισης (0–100%) σε χωρητικότητα φόρτισης 2,3 kW (οικιακή πρίζα): σε 8,0 ώρες

ΜΟΝΤΕΛΑ MILD HYBRID ΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 14 HP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥ.

BMW Σειρά 2 Active Tourer με τεχνολογία Mild Hybrid, U06, 2021, cockpit με άτομο πίσω από το τιμόνι
 • Η κινητική ενέργεια του αυτοκινήτου μετατρέπεται σε ηλεκτρικό ρεύμα και αποθηκεύεται στην μπαταρία κατά το φρενάρισμα ή όταν το αυτοκίνητο επιβραδύνει με τον κινητήρα
 • Τροφοδοσία των ηλεκτρικών συστημάτων και υποστήριξη του κινητήρα εσωτερικής καύσης
 • Το αποτέλεσμα: χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, αυξημένη ισχύς κατά 10 kW (14 hp) και 40 Nm περισσότερη ροπή

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ο ισχυρός αθλητικός της χαρακτήρας.

Η ανασχεδιασμένη BMW Σειρά 2 Active Tourer αποκτά ένα δυναμικό χαρακτήρα. Το αεροδυναμικά βελτιωμένο σχήμα με τις τεταμένες γυάλινες επιφάνειες των παραθύρων και το συναρπαστικό πίσω τμήμα τονίζουν τη δυναμική σιλουέτα. Η μεγάλη, οκτάγωνη μάσκα "νεφρών" και οι κομψοί προβολείς LED τονίζουν την ιδιαίτερη αθλητική εμφάνιση. Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αθλητικής αισθητικής και λειτουργικής πολυχρηστικότητας.
Προβολείς με τεχνολογία LED

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LED

Οι στενοί προβολείς με τεχνολογία LED είναι τοποθετημένοι ψηλά για να τονίζουν τον ζωηρό, αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι προαιρετικά διαθέσιμοι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED προσδίδουν στο αυτοκίνητο την χαρακτηριστική εμφάνιση "τεσσάρων" ματιών. Οι διάφορες λειτουργίες φώτων, όπως τα φώτα πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία, βελτιώνουν την οδηγική άνεση και την ασφάλεια. 

Πλαϊνά παράθυρα και γυάλινη ηλιοροφή

ΠΛΑΪΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΝΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

Οι κομψές τεταμένες γυάλινες επιφάνειες των πλαϊνών παραθύρων και οι τονισμένες μπροστινές κολόνες ενισχύουν οπτικά τον δυναμισμό. Η μεγάλη, ηλεκτρικά ελεγχόμενη πανοραμική γυάλινη οροφή κάνει το εσωτερικό πιο φωτεινό και ενισχύει την αίσθηση ευρυχωρίας. Το σκιάδιο ηλιοπροστασίας επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της φωτεινότητας, οποιαδήποτε στιγμή. 

Σχεδίαση πίσω τμήματος

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η προοδευτική και πιο δυναμική σχεδίαση συνεχίζεται και στο πίσω τμήμα της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer. Οι στενότερες πίσω κολόνες, σε συνδυασμό με τα λεπτά πίσω φώτα, δημιουργούν μια άκρως ενεργητική και εμπνευσμένη εικόνα. Τα πίσω φώτα σχήματος L βελτιώνουν την αεροδυναμική του πίσω τμήματος και οι καλυμμένες απολήξεις εξάτμισης βελτιώνουν τη συνολική εργονομία. 

Νέα οκτάγωνη μάσκα "νεφρών"

ΝΕΑ ΟΚΤΑΓΩΝΗ ΜΑΣΚΑ "ΝΕΦΡΩΝ"

Το πιο εντυπωσιακό σχεδιαστικό στοιχείο της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer είναι η οκτάγωνη μάσκα "νεφρών". Οι μεγαλύτερες διαστάσεις και το δυναμικό περίγραμμά της τονίζουν τις αθλητικές διαθέσεις του αυτοκινήτου. Το κεντρικό τμήμα της μάσκας φιλοξενεί τους αισθητήρες ραντάρ και το ενεργό πτερύγιο αέρα. 

Μοντέλα με τεχνολογία Mild Hybrid για υψηλότερη αποδοτικότητα

ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MILD-HYBRID ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι έτοιμη να ακολουθήσει τις αλλαγές. Τα μοντέλα 220i και 223i διαθέτουν την ισχυρή και άκρως αποδοτική τεχνολογία Mild Hybrid 48 Volt με ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα στο κιβώτιο μετάδοσης. Η διαδικασία ανάκτησης μετατρέπει την ενέργεια πέδησης σε ηλεκτρική ενέργεια, αυξάνοντας μ' αυτόν τον τρόπο τη συνολική αποδοτικότητα του αυτοκινήτου. 

Το νέο iDrive με BMW Κυρτή Οθόνη

ΤΟ ΝΕΟ iDRIVE ΜΕ BMW ΚΥΡΤΗ ΟΘΟΝΗ

Το νέο, ανασχεδιασμένο σύστημα BMW iDrive επαναπροσδιορίζει την έννοια αλληλεπίδρασης μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου. Το προηγμένο BMW Λειτουργικό Σύστημα 8 προσφέρει μια απόλυτα διαισθητική εμπειρία χρήστη, βασισμένη στη λειτουργία αφής και στις φωνητικές εντολές με φυσική ομιλία. Η νέα Κυρτή Οθόνη του cockpit περιλαμβάνει το ψηφιακό σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Η εκπληκτική αισθητική αντανακλά τη λιτή σχεδίαση των στοιχείων εξοπλισμού στο εσωτερικό. 

Υποστήριξη οδηγού

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer διαθέτει μια σειρά συστημάτων υποστήριξης οδηγού για απόλυτα άνετη οδηγική εμπειρία.

Η Υποστήριξη Επαγρύπνησης και το Active Guard παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και αποδεικνύονται χρήσιμα σε μεγαλύτερα ταξίδια. Το Parking Assistant καθιστά πιο εύκολο το παρκάρισμα σε παράλληλες και κάθετες θέσεις, καθώς και την οπισθοπορεία. Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα προηγμένα συστήματα υποστήριξης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

BMW Intelligent Personal Assistant

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Το BMW Intelligent Personal Assistant είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία που φέρνει την αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου σε πρωτόγνωρο επίπεδο. Μπορείτε να δώσετε φωνητικές εντολές στο αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας προτάσεις με φυσική ομιλία. Πείτε απλώς "I’m cold" και το αυτοκίνητό σας θα αποκριθεί αμέσως ρυθμίζοντας το σύστημα κλιματισμού. Το BMW Intelligent Personal Assistant μπορεί να εκτελέσει αυτόνομα διάφορες λειτουργίες, επιτρέποντας στον οδηγό να επικεντρωθεί απόλυτα στον δρόμο. 

Άνεση και σύγχρονη σχεδίαση

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το ανανεωμένο εσωτερικό του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ευρυχωρία, που είναι πραγματικά μοναδική για ένα μοντέλο με αυτό το συμπαγές μέγεθος. Η ευρυχωρία συνδυάζεται με αυθεντικές, λιτές και σύγχρονες σχεδιαστικές λύσεις. Το εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer αποπνέει μια μοντέρνα αίσθηση συνδυάζοντας τον αθλητικό χαρακτήρα με την κλασική κομψότητα. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Παρόλο που η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό προηγμένα στοιχεία, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε αναβαθμίσεις, στο επίπεδο που ανταποκρίνεται στις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Οι εξατομικευμένες λειτουργίες και τα επιλεγμένα στοιχεία μπορούν να προστεθούν μέσω του BMW Shop με ασύρματη εγκατάσταση. 

Θήκη ασύρματης φόρτισης

ΘΗΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer εξοπλίζεται με θήκη ασύρματης φόρτισης. Η θήκη τοποθετείται κοντά στις θήκες αναψυκτικών, υποστηρίζει την εύκολη επαγωγική φόρτιση και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone χωρίς περιορισμούς, οποιαδήποτε στιγμή του ταξιδιού. 

Βρείτε το μοντέλο της BMW Σειράς 2 Active Tourer που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

218i

Sport Line Plus

BMW Σειρά 2 Active Tourer, 218i Sport Line Plus
από 33.438,00 €
 • Έκδοση Sport Line
 • Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη
 • Προβολείς LED & Προβολείς ομίχλης LED

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

216d

Sport Line Plus

BMW Σειρά 2 Active Tourer, 218i Sport Line Plus
από 36.307,00 €
 • Έκδοση Sport Line
 • Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη
 • Προβολείς LED & Προβολείς ομίχλης LED

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

225xe

Με τεχνολογία Plug-in Hybrid

BMW Σειρά 2 Active Tourer
από 43.100,00 €
 • Αυτόματο κιβώτιο
 • Σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
 • Αυτόματος κλιματισμός

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΝΤΈΛΩΝ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΆΣ 2 ACTIVE TOURER.

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer

Ανακαλύψτε ολόκληρη την γκάμα μοντέλων.

Επιλέξτε το τέλειο μοντέλο BMW Σειρά 2 Active Tourer που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. 

Disclamer

 • *Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam
 • ** Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.