Η ΝΕΑ BMW X5.

Η ΝΕΑ BMW X5.

Δύναμη κυριαρχίας και αθλητική κομψότητα.

Η ΝΕΑ BMW X5.Δύναμη κυριαρχίας και αθλητική κομψότητα.

 

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PLUG-IN HYBRID

Η νέα BMW X5.

Κάποιοι επαναπροσδιορισμοί δημιουργούν μια νέα κατηγορία και το καλύτερο παράδειγμα είναι τα αυτοκίνητα με τεχνολογία Plug-in Hybrid. Η νέα BMW X5 ακολουθεί τον δρόμο των αλλαγών. Η εμπειρία οδήγησης μεγιστοποιείται με την αυτονομία έως 110 km, τη χωρητικότητα φόρτισης έως 7,4 kW/h και την αυξημένη ισχύ 360 kW (489 hp) που μεγιστοποιεί την οδηγική εμπειρία. Παράλληλα, οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί στα 26-18 g/km. Μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς, με ταχύτητες κίνησης έως 250 km/h και επιτάχυνση από στάση στα 100 km σε 4,8 δευτερόλεπτα. Με τις διάφορες λύσεις φόρτισης θα διαπιστώσετε πόση άνεση φέρνει στη ζωή σας αυτή η αλλαγή.

ΠΑΝΤΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Η νέα BMW X5 ενσαρκώνει τον εντυπωσιακό συγκερασμό κορυφαίων επιδόσεων και δυναμικής κομψότητας. Αυτό το κάνει με απαράμιλλο στιλ, άφοβα κι έξυπνα. Η εξωτερική σχεδίαση διαμορφώνει την παρουσία σας στην πόλη και σας εισάγει σε έναν νέο τρόπο ζωής υψηλού επιπέδου. Το εξαιρετικά άνετο εσωτερικό προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία χαλάρωσης. Η νέα BMW X5 έχει χαρακτήρα. Όπως κι εσείς.
Η νέα BMW X5.

ΝΕΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

Με τις εκτεταμένες σχεδιαστικές αλλαγές η νέα BMW Χ5 εμφανίζεται ως ένα εντελώς νέο μοντέλο. Η BMW μάσκα "νεφρών" και οι προβολείς έχουν ανασχεδιαστεί ριζικά, προσδίδουν στο μπροστινό τμήμα μια εκφραστική εμφάνιση και τονίζουν το πλάτος του αυτοκινήτου.

Η νέα BMW X5.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η νέα BMW X5 δημιουργεί μια ισχυρή εντύπωση. Τα σπορ καθίσματα με υποστήριγμα οσφυϊκής χώρας έχουν εργονομική σχεδίαση και προσφέρουν κορυφαία άνεση. Είναι επενδεδυμένα με το ίδιο υλικό υψηλής ποιότητας όπως και το ταμπλό — το τεχνόδερμα Sensafin με ρομβοειδείς διακοσμητικές ραφές είναι ένα εξελιγμένο vegan υλικό.

Η νέα BMW X5.

ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ

Η τρισδιάστατη σχεδίαση των πίσω φώτων LED της νέας BMW X5 με τη σύγχρονη και δυναμική εμφάνιση ενισχύει με εντυπωσιακό τρόπο τη φιλοσοφία αρμονικής σχεδίασης. Τα φώτα ημέρας σε σχήμα βέλους και η φωτιζόμενη μάσκα "Iconic Glow" αποτελούν μοναδικές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν.

Η νέα BMW X5.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Μια νέα οθόνη φέρνει νέες προοπτικές. Ο πίνακας οργάνων της νέας BMW X5 με την BMW Κυρτή Οθόνη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η πρωτοποριακή εμφάνιση, τα προηγμένα χειριστήρια και η ψηφιοποίηση κορυφαίου επιπέδου σάς προσφέρουν νέες προοπτικές.

Η νέα BMW X5.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η νέα BMW X5 διαθέτει προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού κορυφαίου επιπέδου, όπως Driving Assistant Professional, Park Assistant Professional ή Λειτουργία Αναγνώρισης Χειρονομιών (BMW Gesture Control). Μια προσήλωση που κάνει την εμπειρία οδήγησης ονειρική.

Η νέα BMW X5.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η νέα BMW X5 περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό το BMW Live Cockpit Plus με το πιο πρόσφατο λογισμικό BMW Operating System 8, το οποίο υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης ανάμεσα σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας. Το σύστημα διαθέτει ευφυΐα αυτοεκμάθησης που αναγνωρίζει τις προσωπικές σας συνήθειες και προσαρμόζεται σ' αυτές.

Η νέα BMW X5 απευθύνεται σ' αυτούς που θέλουν περισσότερα.

BMW X5

M60i xDrive

M60i xDrive
  • Έκδοση M Sport
  • Driving Assistant
  • Σύστημα άνετης πρόσβασης

*Οι εξοπλισμοί και οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW X5

xDrive40i

BMW X5 xDrive40i
  • Head-Up Display
  • Δερμάτινα καθίσματα
  • Ατμοσφαιρικός φωτισμός

*Οι εξοπλισμοί και οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW X5

xDrive30d

BMW X5 xDrive30d
  • Δερμάτινα καθίσματα
  • Ζάντες ελαφρού κράματος 19"
  • Προσαρμοζόμενοι προβολείς LED

*Οι εξοπλισμοί και οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Η νέα BMW X5.

Γνωρίστε όλα τα μοντέλα της νέας BMW X5, η οποία επαναπροσδιορίζει για άλλη μια φορά την κατηγορία.