ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

BMW iX M60: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 24,7-22,0. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 500–563

Ποιες διαφορετικές επιλογές φόρτισης προσφέρει το wallbox για το σπίτι μου; Πώς φορτίζω το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο στο σπίτι πολύ γρήγορα ή χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερο ηλιακή ενέργεια; Πώς θα γνωρίζω πόσο συχνά πρέπει να φορτίσω για να φτάσω στον προορισμό μου; Υπάρχουν αρκετά σημεία φόρτισης στη διαδρομή; Υπάρχουν αρκετές απορίες σχετικά με την ηλεκτρική κινητικότητα. Θέλουμε να απαντήσουμε σ' αυτές και μερικές ακόμη ερωτήσεις. Είτε θέλετε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο σπίτι ή στον δρόμο είτε σχεδιάζετε την επόμενη διαδρομή σας είτε θέλετε να βελτιώσετε την καθημερινή διαδικασία φόρτισης: δείτε στα βίντεο την καθημερινή διαδικασία φόρτισης. Ρίξτε μια ματιά στις οδηγίες μας για να διαπιστώσετε πόσο απλή και εύκολη είναι η φόρτιση και η οδήγηση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο θα βρείτε στην εφαρμογή Οδηγός Κατόχου BMW.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ.

0:00
0:00 /  0:00

Επωφεληθείτε από ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης της Ευρώπης 510.000 σταθμούς φόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε άνετα κι εύκολα οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και όταν βρίσκεστε καθ' οδόν, π.χ. με το Plug & Charge. Το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο θα αναγνωριστεί και θα ταυτοποιηθεί αυτόματα μόλις το συνδέσετε στον σταθμό φόρτισης. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα αποθηκευμένα συμβόλαια από διαφορετικούς παρόχους.

BMW iX M60: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 24,7-22,0. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 500–563

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ,
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

0:00
0:00 /  0:00

Εσείς απολαμβάνετε τη διαμονή σας. Η BMW σας φορτίζει. Σε πολλά αποκλειστικά σημεία φόρτισης premium συνεργατών όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, λέσχες γκολφ και άλλα. Σε πάνω από 50 χώρες. Διευρύνετε το αποκλειστικό δίκτυο φόρτισης με το BMW Destination Charging.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ
ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ.

0:00
0:00 /  0:00

Ξεκούραστα ταξίδια. Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας με τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πάντοτε να βρίσκετε τις σωστές λύσεις φόρτισης στη διαδρομή σας. Από το σπίτι μέσω της εφαρμογής My BMW ή απευθείας από το αυτοκίνητο.

ΟΙ
ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

0:00
0:00 /  0:00

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στο δρόμο – φορτίστε με άνεση το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο αξιοποιώντας τις λύσεις φόρτισης. Απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Οι σύγχρονες τεχνολογίες αυξάνουν ακόμα περισσότερο την ηλεκτρική σας αυτονομία.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κατανάλωση και εκπομπές CO₂.

BMW iX M60: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 24,7-22,0. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 500–563

[1] Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

[2]
Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.