ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΥΝ.

BMW i

Συνεργασίες της μάρκας BMW i.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΥΝ.

Συνεργασίες της μάρκας BMW i.

Το BMW i είναι πρωτοπόρος σε ριζοσπαστικές τεχνολογίες με όραμα. Δεν προκαλεί επομένως έκπληξη η αναζήτηση πρωτοπόρων που έχουν τις ίδιες ιδέες. Είτε πρόκειται για συναρπαστικές δημιουργίες με συνεργάτες από τον χώρο των τεχνών, του πολιτισμού, της σχεδίασης και της αρχιτεκτονικής είτε για συνεργασίες με άλλες premium μάρκες που διαθέτουν προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στα αυτοκίνητα BMW i – το BMW i σκέφτεται πέρα από το αυτοκίνητο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΥΝ.Συνεργασίες της μάρκας BMW i.

Το BMW i είναι πρωτοπόρος σε ριζοσπαστικές τεχνολογίες με όραμα. Δεν προκαλεί επομένως έκπληξη η αναζήτηση πρωτοπόρων που έχουν τις ίδιες ιδέες. Είτε πρόκειται για συναρπαστικές δημιουργίες με συνεργάτες από τον χώρο των τεχνών, του πολιτισμού, της σχεδίασης και της αρχιτεκτονικής είτε για συνεργασίες με άλλες premium μάρκες που διαθέτουν προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στα αυτοκίνητα BMW i – το BMW i σκέφτεται πέρα από το αυτοκίνητο.

BMW i

MR PORTER.

Τι συμβαίνει όταν η BMW i ξεκινά μια συνεργασία με το mrporter.com, τη βραβευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους άντρες που αναζητούν το ξεχωριστό στιλ; Γεννιέται μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, ένα μοναδικό BMW i3 με ιδιαίτερη σχεδίαση MR PORTER. Αυτό το εντυπωσιακό BMW i3 είναι ο τέλειος συνοδός για τους άντρες που τους ενδιαφέρει η μόδα και δίνουν αξία στη μοναδικότητα.

Σε αυτήν την premium έκδοση, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα του Mr Porter, τα χαρακτηριστικά του BMW i εμπλουτίστηκαν με ορισμένα ιδιαίτερα στοιχεία. Το αποκλειστικά διαθέσιμο χρώμα αμαξώματος μπλε Tuxedo ξεχωρίζει με τις λευκές λεπτομέρειες στους εξωτερικούς καθρέπτες, τα μαρσπιέ και τη μάσκα "νεφρών". Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό είναι οι διακοσμητικές γραμμές με επιγραφή Mr Porter που σχεδιάζονται με το χέρι. Το απαράμιλλο στιλ συνεχίζεται και στο εσωτερικό: ο λευκός δακτύλιος στο τιμόνι, οι λευκές ραφές στα πατάκια και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από σκουρόχρωμη δρυ με χαραγμένη επιγραφή Mr Porter, ολοκληρώνουν την ιδιαίτερη σχεδίαση κορυφαίας ποιότητας.

SOHO HOUSE.

Από τον Οκτώβριο του 2014, το BMW i και το Soho House Group (SHG) δημιουργούν εμπειρίες που εστιάζουν στη σύγχρονη τέχνη, την πρωτοπορία και τη σχεδίαση. Ως συνεργάτης κινητικότητας του Soho House Group σε παγκόσμιο επίπεδο, το BMW i θα διαθέσει αυτοκίνητα BMW i3 που θα προσφέρουν οδηγικές εμπειρίες σε μέλη και καλεσμένους, σε διάφορους χώρους και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το Soho House και το BMW i θα συνεργαστούν επίσης και σε ένα διεθνές πρόγραμμα τεχνών, σε χώρους της Soho House στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Η ιστορία της Soho House ξεκίνησε το 1995, στο Greek Street του Λονδίνου. Δύο δεκαετίες αργότερα, το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει πλέον διάφορα club, ξενοδοχεία, εστιατόρια και σπα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ηπειρωτική Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

 • Ηνωμένο Βασίλειο

  Το Λονδίνο είναι φυσικά η κορυφαία μητρόπολη της Αγγλίας. Δεν προκαλεί επομένως καμία έκπληξη που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εγκατάσταση των χώρων της Soho House. Πολύ κοντά στο Soho House της Greek Street βρίσκεται το Dean Street Townhouse, ένα ξενοδοχείο 39 κλινών, ενώ το Shoreditch House βρίσκεται πιο ανατολικά. Κινηθείτε δυτικά για να φτάσετε στο Little House, το πιο καλοδιατηρημένο εστιατόριο, bar και lounge του Mayfair, καθώς και στο Electric House στο Notting Hill και το High Road House, ένα ήσυχο μέρος στο Chiswick. Όλες οι τοποθεσίες προσφέρουν εξαιρετικό φαγητό και ποτό καθώς και πολλές δυνατότητες άθλησης και χαλάρωσης.

  Αλλά και οι λάτρεις της εξοχής δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Σε απόσταση δύο ωρών από την πρωτεύουσα βρίσκεται το Babington House, σε έκταση 18 εκταρίων στο αγροτικό Somerset, που διαθέτει 32 δωμάτια, εστιατόριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο και το φημισμένο Cowshed Spa.

 • Ηπειρωτική Ευρώπη

  Η πρώτη τοποθεσία στην ηπειρωτική Ευρώπη ήταν το Βερολίνο. Το Soho House Berlin άνοιξε τις πόρτες του τον Μάιο του 2010, στην πολυσύχναστη περιοχή Mitte. Καταλαμβάνοντας οκτώ ορόφους, το House διαθέτει club που εκτείνεται σε έναν ολόκληρο όροφο, πισίνα στην ταράτσα και bar, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα προβολών και το Cowshed Spa με χαμάμ.

  Η ευρωπαϊκή περιοδεία θα συνεχιστεί σε πιο νότιες περιοχές: Το Soho House θα εγκαινιάσει την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη (Φεβρουάριος 2015) και στη Βαρκελώνη (στις αρχές του 2016).

 • Βόρεια Αμερική

  Η παρουσία στη Βόρεια Αμερική ξεκινά το 2003 − σε ένα κτίριο αποθηκών, στην περιοχή Meatpacking. Το Soho House New York καταλαμβάνει έξι ορόφους, προσφέρει 30 ευρύχωρα δωμάτια, εστιατόριο, μπαρ, κινηματογράφο 44 θέσεων, πισίνα στην ταράτσα και το Cowshed Spa.

  Επόμενος σταθμός το Sunset Boulevard, όπου το Soho House West Hollywood εγκαινιάζεται σε ένα εμβληματικό κτίριο γραφείο την άνοιξη του 2010. Μερικούς μήνες αργότερα ακολουθεί το Soho Beach House στο Μαϊάμι, με νοτιοαμερικανική αίγλη, δύο πισίνες και ιδιόκτητο beach club.

  Δύο χρόνια αργότερα, λίγο πίσω από τα "πράσινα σύνορα", εγκαινιάζεται το Soho House Toronto. Το ξεκίνημα έγινε με διάφορες εκδηλώσεις στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

  Τον Αύγουστο του 2014, ακολουθώντας τη φιλοσοφία "κράτα το καλύτερο για το τέλος" - το SHG ανοίγει τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις του μέχρι σήμερα: το Soho House Chicago, σε ένα πρώην εργοστάσιο ιμάντων έκτασης 10.000 τετρ. μέτρων.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,9

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 12* / 13**
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,3* / 11,9**
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ στο BMW i8 με το plug-in υβριδικό BMW iPerformance:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 49
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1

  * Συνδυασμός ζαντών 1: ζάντες 19"
  ** Συνδυασμός ζαντών 2: ζάντες 20" με χειμερινά ελαστικά

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.