image

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ: ME TO BMW VISION NEXT 100.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.

Τα τελευταία 100 χρόνια, συμβάλλουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος της αυτοκίνησης ακολουθώντας το μοναδικό μας όραμα: τη δημιουργία των απόλυτων αυτοκινήτων για την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Αυτό μπορεί να το νιώσει οποιοσδήποτε καθίσει στο τιμόνι μιας BMW σήμερα. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές.
Γιατί, τώρα, πηγαίνουμε την απόλυτη οδηγική απόλαυση στο μέλλον, με ένα αυτοκίνητο-όραμα που θα σας επιτρέψει να γίνετε οι απόλυτοι οδηγοί. Γνωρίστε το BMW VISION NEXT 100.

Μάθετε περισσότερα
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ: ME TO BMW VISION NEXT 100.ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.
image

Ο ΝΕΟΣ «ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ» ΣΑΣ: ΤΟ COMPANION.

Ο ΝΕΟΣ «ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ» ΣΑΣ: ΤΟ COMPANION.

ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.

Η αισθητηριακή και ψηφιακή νοημοσύνη, η μόνιμη διαθεσιμότητα υπηρεσιών και η συνδεσιμότητα του BMW VISION NEXT 100 συγκεντρώνονται μαζί στο Companion, το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μάθει τον οδηγό του καλύτερα και να του παρέχει διαισθητική και διακριτική υποστήριξη σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Με αυτόν τον τρόπο, το Companion μετατρέπει εύκολα και διαισθητικά κάθε διαδρομή σε μια εξατομικευμένη και άκρως συναρπαστική εμπειρία για τον οδηγό.

Μάθετε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ.

Στην πλήρως αυτόνομη Λειτουργία Ease, το Companion αναλαμβάνει όλα τα καθήκοντα της οδήγησης. Εξασφαλίζει ότι οι επιβάτες μεταφέρονται με ασφάλεια στον προορισμό τους ενώ, παράλληλα, τους παρέχει σημαντικές ενημερώσεις για τη διαδρομή τους, τις οδικές συνθήκες και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου καθ’ οδόν.
Μάθετε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟ.

Το Companion σάς προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους, προτού καν τους δείτε, επικοινωνώντας με άλλα οχήματα και συστήματα κυκλοφορίας.
Μάθετε περισσότερα

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Το Companion παρέχει υποστήριξη με πληροφορίες στους οδηγούς με δύο τρόπους. Πρώτον, με συνειδητό τρόπο, μέσω του Head-Up Display που καλύπτει ολόκληρο το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Και δεύτερον, με υποσυνείδητο τρόπο, μέσω του Alive Geometry: ενός μωσαϊκού από τρίγωνα ενεργοποιούμενα από αισθητήρες, το οποίο εκτείνεται πάνω από το ταμπλό του αυτοκινήτου. Οι πληροφορίες που παρέχει αυτή η οπτική απεικόνιση βοηθούν διαισθητικά τον οδηγό να αντιδρά πιο γρήγορα στις οδηγικές συνθήκες.
Μάθετε περισσότερα
image

ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ EASE ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ BOOST.

ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ EASE ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ BOOST.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ EASE.

Για μας, «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σημαίνει «μέγιστη οδηγική απόλαυση» για σας.

Γι’ αυτό, το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε στη Λειτουργία Ease είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε τη διαδρομή.

Μάθετε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ BOOST.

Στη Λειτουργία Boost, τα πάντα είναι επικεντρωμένα στις επιδόσεις. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το Head-Up Display σάς δείχνει τις ιδανικές γραμμές οδήγησης, καθώς και τα ιδανικά σημεία φρεναρίσματος, στριψίματος του τιμονιού ή επιτάχυνσης, ακριβώς μέσα στο οπτικό σας πεδίο.
Μάθετε περισσότερα

Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ EASE ΚΑΙ BOOST.

Αλλαγή προγράμματος οδήγησης με τον πιο εύκολο τρόπο: απλώς αγγίξτε το λογότυπο BMW στο τιμόνι για εναλλαγή μεταξύ των Λειτουργιών Ease και Boost.
Μάθετε περισσότερα
image

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.

ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ.

Οι ανακλαστικοί υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου δεν αυξάνουν μόνο την ιδιωτικότητά σας, αλλά μειώνουν επίσης τη θέρμανση του εσωτερικού του αυτοκινήτου κατά 30%.

Μάθετε περισσότερα

ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΘΟΛΟΙ ΤΡΟΧΩΝ.

Το BMW VISION NEXT 100 είναι εξοπλισμένο με δυναμικούς θόλους τροχών που συμβάλλουν με έξυπνο τρόπο στον περιορισμό της αεροδυναμικής αντίστασης και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Εντελώς κλειστοί κατά τη διάρκεια της οδήγησης σε ευθεία, οι θόλοι των τροχών παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με το αεροδυναμικά σχεδιασμένο αμάξωμα του αυτοκινήτου, γεγονός που βελτιστοποιεί την αεροδυναμική συμπεριφορά.. Όταν το αυτοκίνητο στρίβει, κινούνται προς τα μέσα ή προς τα έξω, σε άψογο συγχρονισμό με τους τροχούς.
Μάθετε περισσότερα

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Το BMW VISION NEXT 100 συνδυάζει μια άκρως εντυπωσιακή αεροδυναμική σχεδίαση με ένα εντελώς κλειστό εξωτερικό κέλυφος, επιτυγχάνοντας συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης μόλις 0,18 cW. Η βελτιστοποιημένη αεροδυναμική σχεδίαση δημιουργεί ένα συγκλονιστικό προφίλ που διατρέχει, με ευδιάκριτο τρόπο, ολόκληρο το αμάξωμα, από τη θρυλική μπροστινή μάσκα με τις διπλές γρίλιες μέχρι το σφηνοειδές πίσω μέρος, σαν μια ενιαία καλαίσθητη πινελιά.
Μάθετε περισσότερα

ΜΟΝΟΫΛΙΚΑ.

Οι διακοσμητικές επενδύσεις του BMW VISION NEXT 100 δεν περιέχουν καθόλου δέρμα και έχουν παραχθεί με χρήση εκτυπώσιμων μονοϋλικών. Αυτά βελτιστοποιούν τη διαδικασία παραγωγής, καθώς είναι δυνατό, για παράδειγμα, να εκτυπωθούν απευθείας χρωματισμένα. Εύκολα στην ανακύκλωση, επιτρέπουν επίσης μια πιο οικολογική χρήση πρώτων υλών.
Μάθετε περισσότερα
image

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

image

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BMW GROUP.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BMW GROUP.