ΤΩΡΑ, Η BMW ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ.

BMW Teleservices.

Αλλαγή λαδιών, έλεγχος αυτοκινήτου BMW, νέα υλικά τριβής φρένων. Τώρα πια, δεν χρειάζεται να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας τα ραντεβού για αυτές τις εργασίες. Τα αναλαμβάνει το BMW Teleservices για σας. Εσείς καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε – η BMW σας θα φροντίσει για το ραντεβού για το service της.

Read more

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΛΗΣΗ BMW TELESERVICE.

Η BMW σας ξέρει ακριβώς τι είδους service χρειάζεται και πότε πρέπει να γίνει και στέλνει αυτόματα στην BMW όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου. Ειδικοί αισθητήρες προσδιορίζουν το πότε χρειάζεται να γίνει service και μεταβιβάζουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στην BMW: έτσι, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα του αυτοκινήτου σας, να αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την κατάστασή του και να προετοιμαστεί αποτελεσματικά για την επίσκεψή σας στο συνεργείο – προτού ακόμα σας καλέσει για να κλείσετε ραντεβού.

BMW Teleservices.

Παρακολουθήστε την ταινία για αυτόν τον προαιρετικό εξοπλισμό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SERVICE ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.

Το service είναι κάτι το απολύτως αναγκαίο – με το BMW Teleservices, δεν χρειάζεται πλέον να το έχετε στο μυαλό σας κάθε λίγο και λιγάκι. Η BMW σας καταγράφει αυτόματα το πότε πρέπει να γίνει ένα service και μεταβιβάζει στην BMW όλα τα απαιτούμενα δεδομένα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο service. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Κλήση BMW Teleservices για να κλείσετε ένα ραντεβού, πιέζοντας απλώς ένα πλήκτρο στην BMW σας. Σε κάθε περίπτωση, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW ενημερώνεται εκ των προτέρων για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας, επομένως μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

  • Προϋποθέσεις/διαθεσιμότητα

    Προϋποθέσεις:

    • Υπηρεσίες ConnectedDrive ή Κλήση Έκτακτης Ανάγκης ως ειδικός εξοπλισμός

      Διαθεσιμότητα:

    • μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Professional, το σύστημα πλοήγησης Business, το ραδιόφωνο Professional