ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!

Υπηρεσίες ConnectedDrive.

Το «κλειδί» για τον κόσμο του BMW ConnectedDrive είναι ο προαιρετικός εξοπλισμός «Υπηρεσίες ConnectedDrive», που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα έξυπνων υπηρεσιών και εφαρμογών, για να σας παρέχει πληροφόρηση και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας. Αυτός ο προαιρετικός εξοπλισμός σάς επιτρέπει να είστε διαρκώς σε επαφή με οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς.

Read more

ΕΝΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Με τον προαιρετικό εξοπλισμό «Υπηρεσίες ConnectedDrive», σας προσφέρεται όχι μόνο μια μεγάλη πληθώρα υπηρεσιών, αλλά πάνω απ’ όλα η πρωτοποριακή τεχνολογία Εφαρμογές BMW. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο αυτοκίνητό σας πολλές εφαρμογές για smartphone, όπως το BMW Connected, με μεγάλη άνεση μέσω του συστήματος χειρισμού της BMW σας.

Υπηρεσίες ConnectedDrive

Παρακολουθήστε την ταινία για αυτόν τον προαιρετικό εξοπλισμό.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ. ΒΡΕΙΤΕ. ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ.

Κάντε αναζητήσεις στο Internet με το Google, τώρα, και από την BMW σας. Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη με προτάσεις από το BMW Online. Επιπλέον, με τη βοήθεια της υπηρεσίας Οι Πληροφορίες μου/Send to Car, μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο αυτοκίνητό σας τις σημαντικότερες διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς ή μηνύματα SMS.


Για να διασφαλίσουμε ότι θα βρίσκετε πάντα ό,τι και αν ψάχνετε:

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ.

Ταξίδι δεν είναι μόνο η άφιξη σε έναν προορισμό, αλλά πολύ περισσότερα πράγματα – γι’ αυτό, μετατρέψτε κάθε ταξίδι σας σε μια μοναδική εμπειρία. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη διαδρομή ή τον προορισμό σας; Η BMW σας ξέρει τα πιο ελκυστικά μέρη, μπορεί να σας πει τι καιρό θα κάνει και θα σας δώσει πληροφορίες για τα αξιοθέατα που θα συναντήσετε καθ’ οδόν. Ο προαιρετικός εξοπλισμός «Υπηρεσίες ConnectedDrive» σάς προσφέρει τις ιδανικές δυνατότητες για το ταξίδι και την πλοήγηση. 

 • Προϋποθέσεις/διαθεσιμότητα

  Προϋπόθεση:

  • Υπηρεσίες ConnectedDrive ως προαιρετικός εξοπλισμός

  Διαθεσιμότητα:

  Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στην Ευρώπη

PARKNOW.

Αυτόματη αναζήτηση ελεύθερων θέσεων στάθμευσης.

PARKNOW.

Αυτόματη αναζήτηση ελεύθερων θέσεων στάθμευσης.

ΤΟ "ΚΙΝΗΤΟ" ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ.

Το BMW ConnectedDrive φέρνει το γραφείο σας μέσα στην BMW σας. Καθίστε αναπαυτικά και στήστε τον προσωπικό σας χώρο γραφείου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Χάρη στο BMW ConnectedDrive, μπορείτε να παραλαμβάνετε, να διαβάζετε και να απαντάτε στα e-mail σας. Υπαγορεύστε και στείλτε σημειώσεις ή μηνύματα. Ή συγχρονίστε τα δεδομένα σας με το αυτοκίνητό σας. Και τι άλλο συμβαίνει στον κόσμο; Η BMW σας ξέρει τι σας ενδιαφέρει και σας εκφωνεί τις τελευταίες ειδήσεις μέσω του ηχοσυστήματος κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας – όλα αυτά είναι λειτουργίες των Υπηρεσιών ConnectedDrive.
Για να παραμένετε στα σίγουρα σε επαφή:

 • Υπαγόρευση Μηνυμάτων

  Ένα γραφείο μαζί σας, όπου κι αν πάτε: απλώς υπαγορεύστε τα μηνύματα e-mail και SMS σας, ενώ οδηγείτε.

CONNECTED LIVING.

Για να συνδέσετε την BMW σας γρήγορα και εύκολα με το έξυπνο σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο εφαρμογές:

 

*Oι λειτουργίες των εφαρμογών και οι υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν στην Ελλάδα.

 • Εφαρμογή SmartThings από τη Samsung

  Θέλετε να παραμένετε δικτυωμένοι με το σπίτι σας ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν; Και συγχρόνως να είστε δικτυωμένοι με το αυτοκίνητό σας ενώ είναι σταθμευμένο; Η εφαρμογή SmartThings της Samsung προσφέρει αυτές τις δύο δυνατότητες.

  Από το ταμπλό της BMW σας μπορείτε να ελέγχετε εάν είναι όλα εντάξει στο σπίτι σας αλλά και ποιος βρίσκεται σε αυτό. Μπορείτε να επιβλέπετε το επίπεδο ασφαλείας και τα συστήματα ανίχνευσης καπνού και διαρροών ενώ θα ειδοποιηθείτε για τα συμβάντα. Ταυτόχρονα μπορείτε να ενεργοποιήσετε συγκεκριμένα σενάρια λειτουργιών, π.χ. να ανοίξετε την πόρτα του γκαράζ και τα φώτα, να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη και να αναπαράγετε μουσική καθώς φτάνετε στο σπίτι σας

 • Εφαρμογή Smart Home από την Deutsche Telekom

  Ελέγξτε το σπίτι σας ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν – με το Smart Home App της Deutsche Telekom*. Όλες οι συσκευές Smart Home που έχουν συνδεθεί στην εφαρμογή μπορούν να ελεγχθούν από την οθόνη και το σύστημα χειρισμού της BMW σας. Ρυθμίστε τη θέρμανση, τον φωτισμό ή το σύστημα συναγερμού, άνετα και εύκολα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε ακόμα να προγραμματίσετε συγκεκριμένα σενάρια, όπως το "Coming Home". Χάρη στις λειτουργίες που αναπτύχθηκαν για χρήση από το αυτοκίνητο, το προφίλ "Home" ενεργοποιείται αυτόματα όταν ξεκινήσετε τη διαδρομή επιστροφής. Όλες οι πληροφορίες προβάλλονται στο BMW Head Unit – έτσι θα βρείτε το σπίτι σας στην κατάσταση που επιθυμείτε.

  Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πιστοποιημένη εφαρμογή BMW στο αυτοκίνητό σας απαιτείται εγγραφή στο Smart Home και στο QIVICON Home Base. Μπορείτε να κατεβάσετε το Smart Home App από το Apple Store, να συνδέσετε το smartphone στο αυτοκίνητό σας μέσω της θύρας USB ή του προσαρμογέα snap-in και να ξεκινήσετε την εφαρμογή. Κατόπιν, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις επιμέρους λειτουργίες χρησιμοποιώντας την οθόνη του αυτοκινήτου σας.

  Η διαθεσιμότητα του Smart Home App ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τη χώρα.

ΜΟΥΣΙΚΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Η οδήγηση με την BMW σας μπορεί να σας επιφυλάσσει πολλές εμπειρίες καθ’ οδόν. Και επειδή με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, κάθε διαδρομή μπορεί να μετατραπεί σε περιπέτεια, υπάρχουν εφαρμογές μουσικής που σας προσφέρουν το σωστό τραγούδι για κάθε περίσταση. Τώρα πλέον, είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε βγαίνετε στην πόλη για ψώνια είτε φεύγετε για διακοπές, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό, να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή ή να κάνετε streaming της αγαπημένης σας μουσικής – κατευθείαν μέσα στην BMW σας με τον προαιρετικό εξοπλισμό "Υπηρεσίες ConnectedDrive".
 

Για να ακούτε πάντα τη μουσική που ταιριάζει σε κάθε στιγμή σας:

 • Διαθεσιμότητα
  • Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive διατίθενται μόνο σε συνδυασμό με το Σύστημα πλοήγησης Professional, το Σύστημα πλοήγησης Business ή το Ραδιόφωνο Professional
  • Η γκάμα προϊόντων που παρουσιάζεται εδώ δεν είναι πλήρως διαθέσιμη σε όλες τις χώρες και για όλα τα μοντέλα BMW
  • Η προσφορά ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και το λειτουργικό σύστημα

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΟΥ.

Η θέση του καθίσματος, η ρύθμιση της θερμοκρασίας, τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί σταθμοί και όλα τα δεδομένα επικοινωνίας σας: όταν κάθεστε στο τιμόνι μιας BMW που δεν οδηγείτε κάθε μέρα, θέλετε, παρ’ όλα αυτά, να νιώθετε σαν στο σπίτι σας ευθύς αμέσως. Αυτό είναι μια εξαιρετικά απλή υπόθεση για τα Προφίλ Οδηγού. Με τη θύρα USB που υπάρχει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, μπορείτε να «κατεβάσετε» και να αποθηκεύσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και ρυθμίσεις σε ένα USB memory stick και να τα «ανεβάσετε» αργότερα στη δική σας ή σε άλλη BMW – χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να επαναδημιουργήσετε το γνώριμο περιβάλλον σας στο αυτοκίνητο. Οι δικές σας ξεχωριστές και προσωπικές ρυθμίσεις – οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε θελήσετε.