ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

Κλήση Έκτακτης Ανάγκης.

Ταξιδέψτε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Σε κάθε σας διαδρομή, μπορείτε να βασίζεστε απόλυτα στην ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων ασφαλείας της BMW σας. Παρ’ όλα αυτά, όμως, απρόοπτα μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Έτσι, λοιπόν, ακόμα και στη χειρότερη των περιπτώσεων, η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης φροντίζει αυτόματα από μόνη της για την παροχή βοήθειας. Για γρήγορη απόκριση, εάν σας συμβεί το απευκταίο.

ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Εάν ανοίξει ένας αερόσακος, η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης έρχεται, ανάλογα με τις τοπικά διαθέσιμες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, αυτόματα σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας αξιοποιώντας τη μονάδα τηλεφώνου που είναι μόνιμα εγκατεστημένη στο αυτοκίνητό σας. Ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Κλήση Έκτακτης Ανάγκης.

Παρακολουθήστε την ταινία

ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ.

Προκειμένου οι υπηρεσίες διάσωσης να είναι σε θέση να προετοιμάσουν εγκαίρως την απαιτούμενη φροντίδα για τα άτομα που εμπλέκονται στο ατύχημα, η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, όπως, για παράδειγμα, στην περίπτωση που χρειάζεται να παρέχετε υποστήριξη σε άλλους χρήστες του δρόμου.