ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ. ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

Κινητήρες BMW TwinPower Turbo.

Οι πρωτοποριακοί κινητήρες βενζίνης και diesel με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo αποτελούν την "καρδιά" κάθε αυτοκινήτου BMW. Συνδυάζουν τα πιο σύγχρονα συστήματα ψεκασμού καυσίμου, τον πλήρως μεταβλητό έλεγχο της ισχύος και μια πρωτοποριακή τεχνολογία υπερτροφοδότησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ. ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.Κινητήρες BMW TwinPower Turbo.

Οι πρωτοποριακοί κινητήρες βενζίνης και diesel με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo αποτελούν την "καρδιά" κάθε αυτοκινήτου BMW. Συνδυάζουν τα πιο σύγχρονα συστήματα ψεκασμού καυσίμου, τον πλήρως μεταβλητό έλεγχο της ισχύος και μια πρωτοποριακή τεχνολογία υπερτροφοδότησης.

Μάθετε περισσότερα

ΚΙΝΗΤHΡΕΣ ΒΕΝΖIΝΗΣ BMW TWINPOWER TURBO.

Στην τελευταία γενιά τους, οι κινητήρες BMW EfficientDynamics αποδεικνύονται πιο οικονομικοί, με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και πολύ πιο ισχυροί από τους προκατόχους τους.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.

Καλύτερες επιδόσεις, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου: ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.

Καλύτερες επιδόσεις, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου: ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

BMW M4 Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) σε l/100 km: 8.8 [8.3]
Εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος) σε g/km: 204 [194]

Read more

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DIESEL BMW TWINPOWER TURBO.

Η συστηματική υλοποίηση της βασικής αρχής του BMW EfficientDynamics είναι ολοφάνερη και στους κινητήρες diesel BMW Twin Power Turbo: συνδυάζουν κορυφαία οικονομία, απόδοση ισχύος και χαρακτηριστικά λειτουργίας με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αποδοτικότητα και τη δυναμική τους. Παράλληλα, οι τρικύλινδροι κινητήρες diesel BMW TwinPower Turbo ως ιδανικές βασικές εκδόσεις, οι πρωτοποριακοί τετρακύλινδροι κινητήρες diesel BMW TwinPower Turbo και οι ιδιαίτερα ισχυροί εξακύλινδροι σε σειρά κινητήρες diesel BMW TwinPower Turbo επιτελούν το έργο τους με αξιοσημείωτα χαμηλές εκπομπές ρύπων και ελαχιστοποιημένα επίπεδα τριβής. Έτσι, εγγυώνται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Οι κινητήρες diesel με κατασκευή από αλουμίνιο χαμηλού βάρους, τυπικό χαρακτηριστικό της οικογένειας κινητήρων του BMW EfficientDynamics, ενσωματώνουν τεχνολογία υπερτροφοδότησης με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας, ενώ ο ψεκασμός καυσίμου είναι βασισμένος στο τελευταίας γενιάς σύστημα άμεσου ψεκασμού CommonRail.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo με τέσσερις υπερτροφοδότες εντυπωσιάζει με την προηγμένη τεχνολογία TwinPower Turbo. Ανακαλύψτε τον στην BMW Σειρά 7.

Μάθετε περισσότερα

ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC. ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Άριστη απόδοση της ισχύος, μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και ενίσχυση των σπορ επιδόσεων και της δυναμικής: το κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων.

ΣΠΟΡ ΚΙΒΩΤΙΟ STEPTRONIC 8 ΣΧΕΣΕΩΝ.

Το σπορ κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων προσφέρει ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο άνεσης κατά τις αλλαγές ταχυτήτων και την οδήγηση, χάρη στην πυκνότερη κλιμάκωση των σχέσεων και τον περιορισμό της πτώσης των στροφών μεταξύ των αλλαγών. Έτσι, συνδυάζεται η μέγιστη άνεση με την ενθουσιώδη, εντυπωσιακή δυναμική και τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, με το Launch Control, η BMW σας "κλέβει την παράσταση" με το που θα την βάλετε εμπρός ή ακόμα και όταν είναι σταματημένη. Η λέξη-κλειδί: μέγιστη επιτάχυνση. Πατήστε στιγμιαία τον διακόπτη DSC, μετακινήστε τον επιλογέα ταχυτήτων στη θέση "S", πατήστε το φρένο και ενεργοποιήστε τη λειτουργία kick-down με το γκάζι – τώρα, αφήστε το φρένο και ανακαλύψτε τι θα πει "ροπή".

BMW BLUEPERFORMANCE.

Η τεχνολογία BMW BluePerformance μειώνει στο ελάχιστο τα οξείδια του αζώτου (NOx) που εκπέμπουν οι κινητήρες diesel. Εκτός από το φίλτρο σωματιδίων diesel και τον καταλυτικό μετατροπέα NOx, σε ορισμένα μοντέλα τοποθετείται και ένας καταλυτικός μετατροπέας SCR (SCR = Selective Catalytic Reduction) με τεχνολογία έγχυσης AdBlue®. Αυτή η τεχνολογία μειώνει περαιτέρω τις εκπομπές ρύπων του κινητήρα diesel.

Μάθετε περισσότερα
 • Μοντέλα με τεχνολογίες BMW BluePerformance

  Τα παρακάτω μοντέλα διαθέτουν την τεχνολογία SCR με AdBlue® από τον Οκτώβριο του 2017 (Ευρώπη, Τουρκία, Ιαπωνία, Κορέα).

  BMW Σειρά 4 Coupé: 20d sDrive, 20dxDrive

  BMW Σειρά 5 Sedan: 520d xDrive, 525d xDrive, 530d xDrive, 535d xDrive, 20d sDrive, 20d xDrive, 20d ed sDrive, 25d sDrive, 30d sDrive, 30d xDrive, 40d xDrive, M50d xDrive

  BMW Σειρά 5 Touring: 520d xDrive, 525d xDrive, 530d xDrive, 535d xDrive, 20d sDrive, 20d xDrive, 25d sDrive, 30d sDrive, 30d xDrive, 40d xDrive, M50d xDrive

  BMW Σειρά 5 Gran Turismo: 520d, 530d xDrive, 535d xDrive

  BMW Σειρά 6 Gran Turismo: 30d sDrive, 30d xDrive, 40d sDrive, 40d xDrive

  BMW Σειρά 7 Sedan: 725d, 730d, 730d xDrive, 740d xDrive, 750d xDrive

  BMW X1: 20d sDrive, 20dxDrive

  BMW X3: 20d xDrive, 30d xDrive

  BMW X5: sDrive25d, xDrive25d, xDrive30d, xDrive40d, M50d

  BMW X6: xDrive30d, xDrive40d, M50d

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO2.

BMW i8 : Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 2.1
Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km: 49
Κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος σε kWh/100 km: 11.9
Οι τιμές που αναγράφονται έξω από τις παρενθέσεις αφορούν το βασικό μοντέλο με το κιβώτιο του βασικού εξοπλισμού. Οι τιμές εντός παρενθέσεων αφορούν το μοντέλο με το προαιρετικά διαθέσιμο κιβώτιο (βλ. προαιρετικό εξοπλισμό).
Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών.
Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Μάθετε περισσότερα