ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ.

BMW eDrive.

BMW iPerformance

Το concept ηλεκτροκίνησης BMW eDrive προσφέρει τη μέγιστη οδηγική απόλαυση – και το κάνει σχεδόν αθόρυβα και χωρίς εκπομπές ρύπων. Τρία στοιχεία απαρτίζουν τον "πυρήνα" του BMW eDrive: ο ηλεκτροκινητήρας, η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης και το σύστημα έξυπνης διαχείρισης ενέργειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ.BMW eDrive.

Το concept ηλεκτροκίνησης BMW eDrive προσφέρει τη μέγιστη οδηγική απόλαυση – και το κάνει σχεδόν αθόρυβα και χωρίς εκπομπές ρύπων. Τρία στοιχεία απαρτίζουν τον "πυρήνα" του BMW eDrive: ο ηλεκτροκινητήρας, η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης και το σύστημα έξυπνης διαχείρισης ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα

Κινητικότητα προσανατολισμένη στο μέλλον χάρη στο BMW eDRIVE.

Το concept μετάδοσης κίνησης BMW eDrive έχει να επιδείξει εντυπωσιακή δυναμική. Με έναν συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα, μπαταρίας ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας, παρέχει μια εμπειρία οδήγησης με συναρπαστική ευελιξία και επιτάχυνση που κόβει την ανάσα. Επιπλέον, όταν οδηγείται με πλήρη ηλεκτροκίνηση, δεν εκπέμπει καθόλου ρύπους.

 • Ηλεκτροκινητήρας

  Ο ηλεκτροκινητήρας είναι ένα πρωτοποριακό επίτευγμα του BMW Group και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο όλων των ηλεκτροκίνητων μοντέλων BMW. Με την μπαταρία πλήρως φορτισμένη, παρέχει στην BMW Σειρά 7 Plug-in hybrid, για παράδειγμα, μέγιστη αυτονομία 48 km με πλήρη ηλεκτροκίνηση.

 • Μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης

  Όλα τα αυτοκίνητα με την τεχνολογία BMW eDrive αντλούν την απαιτούμενη ενέργεια για την ηλεκτροκίνηση από μια υψηλής τεχνολογίας συσκευή αποθήκευσης ηλεκτρισμού. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης συνδυάζονται με ένα σύστημα ψύξης που διατηρεί συνεχώς την μπαταρία στην ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας, αυξάνοντας έτσι την απόδοση και τη διάρκεια ζωής της. Η επαναφόρτιση είναι δυνατή οπουδήποτε είναι διαθέσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Ακόμα και μια συμβατική οικιακή πρίζα 230 Volt είναι επαρκής για το σκοπό αυτό.

 • Διαχείριση Ενέργειας

  Άριστη αποδοτικότητα και επιδόσεις που είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή – το βασικό έργο της Διαχείρισης Ενέργειας είναι να εξασφαλίζει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Πέρα από αυτό, όμως, ελέγχει και άλλες λειτουργίες του BMW EfficientDynamics που είναι ειδικά τελειοποιημένες για συγκροτήματα κίνησης-μετάδοσης με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα.

  Η Διαχείριση Ενέργειας βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του ηλεκτρικού συγκροτήματος κίνησης-μετάδοσης και της μπαταρίας υψηλής απόδοσης εφαρμόζοντας μια στρατηγική προνοητικής λειτουργίας. Χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης για τον υπολογισμό του βέλτιστου χρόνου για την έναρξη της οδήγησης με ηλεκτροκίνηση ή για τη φόρτιση της μπαταρίας, εκ των προτέρων, με βάση την καταλληλότερη διαδρομή και τις συνθήκες οδήγησης. Έτσι, εξοικονομείται μέχρι και 10% ενέργεια – πράγμα που επιτρέπει στον οδηγό να καλύπτει μεγαλύτερες αποστάσεις με πλήρη ηλεκτροκίνηση.

  Η Ανάκτηση Ενέργειας από την Πέδηση εξασφαλίζει ότι η κινητική ενέργεια που αποδεσμεύεται κατά το φρενάρισμα ή την επιβράδυνση αποθηκεύεται στην μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, όπου είναι διαθέσιμη, οποιαδήποτε στιγμή, για την αύξηση των συνολικών επιδόσεων.

  Με τη λειτουργία ECO PRO, αρκεί απλώς το πάτημα ενός πλήκτρου, ώστε όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου να λειτουργούν με γνώμονα τη μέγιστη αποδοτικότητα – και να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα αποθέματα ενέργειας με έξυπνο τρόπο. Για το σκοπό αυτό, η έξυπνη διαχείριση ενέργειας περιορίζει τις λειτουργίες άνεσης ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού. Επιπλέον, ο οδηγός λαμβάνει μέσω της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου συμβουλές για το πώς μπορεί να επιτύχει ιδιαίτερα αποδοτική οδήγηση, έτσι ώστε να μπορέσει να αυξήσει τη μέγιστη αυτονομία.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BMW EDRIVE.

ΜΟΝΤΕΛΑ BMWi.

BMW i8.

Το BMW i8 έφερε την απόλυτη καινοτομία στην κατηγορία του. Είναι το πρώτο premium σπορ αυτοκίνητο με τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων ενός μικρού αυτοκινήτου. Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 2.1 Εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο σε g/km: 49 Κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος σε kWh/100 km: 11.9
Μάθετε περισσότερα

BMW i3.

Το BMW i3 επαναπροσδιορίζει τη βιώσιμη κινητικότητα: Με την πλήρη ηλεκτροκίνηση, εξασφαλίζει όχι μόνο μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και μια ιδιαίτερα ευέλικτη και ευχάριστη οδηγική εμπειρία. Εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο σε g/km: 0 Κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος σε kWh/100 km: 12.9
Μάθετε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΑ BMW PLUG-IN HYBRID.

BMW 225xe Plug-in hybrid Active Tourer.

Ο συνδυασμός BMW eDrive και τρικύλινδρου κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo αποδίδει 165 kW (224 hp) ισχύος. Οι εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο περιορίζονται στα 49 έως 46 g/km και η κατανάλωση καυσίμου στα 2,1 έως 2,0 l/100 km.

Μάθετε περισσότερα

BMW 330e Plug-in hybrid Sedan.

Ένας ισχυρός τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower με ισχύ 135 kW (184 hp) συνδυάζεται με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 65 kW (88 hp). Οι εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο κυμαίνονται μεταξύ 49 και 44 g/km, ενώ η κατανάλωση καυσίμου μεταξύ 2,1 και 1,9 l/100 km.

Μάθετε περισσότερα

BMW 530e Plug-in hybrid Sedan

Τα βασικά στοιχεία αυτού του συστήματος κίνησης περιλαμβάνουν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo ισχύος 135 kW (184 hp), ηλεκτροκινητήρα 70 kW (95 hp) και μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης χωρητικότητας 9,2 kW. Στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, η αυτονομία του αυτοκινήτου ανέρχεται σε 45 km, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 140 km/h.

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Μάθετε περισσότερα

Μοντέλα BMW 7 Series Plug-in hybrid.

Τα μοντέλα BMW Plug-in hybrid 740e, 740Le και 740Le xDrive κινούνται από έναν ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα BMW TwinPower Turbo ισχύος 240 hp, σε συνδυασμό με έναν αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα eDrive.

Μάθετε περισσότερα

BMW X5 xDrive40e Plug-in hybrid.

Η BMW X5 xDrive40e Plug-in hybrid είναι φιλόδοξη και πρωτοπόρος από κάθε άποψη. Παρά την ισχύ των 180 kW (245 hp), έχει να επιδείξει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης καυσίμου σε μικτό κύκλο – μόνο 77 g/km και 3,4 έως 3,3 l/100 km, αντίστοιχα.

Μάθετε περισσότερα

ΦΟΡΤΙΣΗ.

Από την απλή φόρτιση στο σπίτι και τους σταθμούς φόρτισης του δικτύου ChargeNow μέχρι της διάφορες Υπηρεσίες Υποστήριξης – το concept φόρτισης της BMW κάνει την οδήγηση με ηλεκτροκίνηση ιδιαίτερα εξυπηρετική και απόλυτα απολαυστική στην καθημερινότητα.

 • Φόρτιση στο σπίτι

  Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των αντίστοιχων συμβατικών μοντέλων – ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι κάθε πρωί έχουν "γεμάτο ρεζερβουάρ". Και αυτό επειδή μπορούν να φορτιστούν, εύκολα και βολικά, στο σπίτι με το καλώδιο φόρτισης που παρέχεται στο βασικό εξοπλισμό τους. Η διαδικασία της φόρτισης γίνεται ακόμα πιο γρήγορη και βολική με το BMW i "Wallbox": Αυτός ο σταθμός φόρτισης, που είναι σχεδιασμένος για εγκατάσταση στον τοίχο του σπιτιού σας, αυξάνει την απόδοση της φόρτισης, μειώνοντας κατ' επέκταση τη διάρκειά της, και συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο τη σχεδίαση των αυτοκινήτων BMW.

 • Δημόσια φόρτιση

  Το ChargeNow προσφέρει πρόσβαση στους δημόσιους σταθμούς φόρτισης των Εξουσιοδοτημένων Αντιπροσώπων BMW i. Για την εύκολη και απροβλημάτιστη χρήση των διαφόρων επιλογών και τεχνολογιών, το BMW i έχει συμπεριλάβει έναν μεγάλο αριθμό παρόχων στο δίκτυο ChargeNow. Η κάρτα ChargeNow επιτρέπει την πρόσβαση και τη χρήση. Στο τέλος του μήνα θα λαμβάνετε έναν λογαριασμό με αναλυτική περιγραφή όλων των φορτίσεων που πραγματοποιήσατε με την κάρτα ChargeNow. Χάρη στο BMW i ConnectedDrive, όλοι οι διαθέσιμοι σταθμοί φόρτισης απεικονίζονται στις υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive για την πλοήγηση.
  www.chargenow.com

  *Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

 • Κατάσταση φόρτισης

  Με την εφαρμογή BMW Connected, μπορείτε να παρακολουθείτε με άνεση τη διαδικασία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο από το smartphone σας. Επιπλέον, η ηλεκτρική αυτονομία και η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας της BMW σας μπορούν να προβληθούν οποιαδήποτε στιγμή.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

 • Στοιχεία για την BMW 225xe Plug-in hybrid Active Tourer:
  Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 2.1 to 2.0
  Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km: 49 to 46
  Ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο σε kWh/100 km: 11.9 to 11.0

  Στοιχεία για την BMW 330e Plug-in hybrid Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 2.1 to 1.9
  Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km: 49 to 44
  Ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο σε kWh/100 km: 11.9 to 11.0

  Στοιχεία για την BMW 530e Plug-in hybrid Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 2.0*
  Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km: 46*

  Στοιχεία για την BMW 740e Plug-in hybrid:
  Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 2.2 to 2.0
  Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km: 50 to 45
  Ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο σε kWh/100 km: 13.1 to 12.5

  Στοιχεία για την BMW 740Le Plug-in hybrid:
  Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 2.2 to 2.0
  Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km: 51 to 45
  Ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο σε kWh/100 km: 13.3 to 12.6

  Στοιχεία για την BMW 740Le xDrive Plug-in hybrid:
  Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 2.5 to 2.1
  Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km: 56 to 49
  Ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο σε kWh/100 km: 13.9 to 13.2

  Στοιχεία για την BMW X5 xDrive40e Plug-in hybrid:
  Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km: 3.4 to 3.3
  Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km: 78 to 77
  Ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο σε kWh/100 km: 15.4 to 15.3