ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.

BMW M

BMW M GmbH: Για
όσους επιζητούν τη μοναδικότητα.

Με πάθος το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με αποστολή την οδηγική απόλαυση. Με κινητήρια δύναμη την τελειότητα. Και, πάντα, με έναν πρωταρχικό στόχο: Τη δημιουργία αυτοκινήτων που έχουν τα φόντα να γίνουν θρύλοι. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.

ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ <br>ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.BMW M GmbH: Για <br>όσους επιζητούν τη μοναδικότητα.

Με πάθος το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με αποστολή την οδηγική απόλαυση. Με κινητήρια δύναμη την τελειότητα. Και, πάντα, με έναν πρωταρχικό στόχο: Τη δημιουργία αυτοκινήτων που έχουν τα φόντα να γίνουν θρύλοι. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.

Μάθετε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ M: ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ.

Γεννήθηκαν στην αγωνιστική πίστα και νιώθουν "σαν στο σπίτι τους" σε κάθε τύπο δρόμου – αυτά είναι τα διαπιστευτήρια των αυτοκινήτων M. Εμπνευσμένα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αυτά τα αυτοκίνητα με τον άκρως αποκλειστικό εξοπλισμό ικανοποιούν με ευκολία ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις από πλευράς ευελιξίας, δυναμικής και ισχύος. Οι δυνατοί κινητήρες σε συνδυασμό με την εκφραστική σχεδίαση και την υψηλή λειτουργικότητα σας δίνουν τη δυνατότητα να νιώσετε πόσο πάθος έχει "χωρέσει" στην κατασκευή καθενός από αυτά τα αυτοκίνητα.

BMW INDIVIDUAL.

Το να μπορείτε να δώσετε τη δική σας διάσταση στην έννοια της πολυτέλειας είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που υπάρχει: Σχεδιάστε την BMW σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας − με τον αποκλειστικό εξοπλισμό από την γκάμα προϊόντων BMW Individual Collection. Ένας συνδυασμός από συναρπαστικά χρώματα αμαξώματος, επενδύσεις καθισμάτων από δέρμα υψηλής ποιότητας, διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο και άλλα, κορυφαία χαρακτηριστικά σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την BMW σας και να κινητοποιήσετε όλες σας τις αισθήσεις. Πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο και κάντε πραγματικότητα το όνειρό σας για ένα εξαιρετικά μοναδικό αυτοκίνητο: Χάρη στο ασυναγώνιστο στιλ και την άριστη κατασκευαστική ποιότητα, τα προϊόντα BMW Individual Manufaktur εκπληρώνουν όλες τις επιθυμίες σας – δημιουργήστε ένα αυτοκίνητο με εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα, που θα σας εξασφαλίζει εξατομικευμένη οδηγική απόλαυση και τη μέγιστη έκφραση της προσωπικότητάς σας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ M: ΑΨΟΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.

Ο εξοπλισμός και τα πακέτα M περιλαμβάνουν διάφορα στοιχεία που έχουν συνδυαστεί μεταξύ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – από πλαίσιο μέχρι σχεδιαστικά στοιχεία, από ζάντες ελαφρού κράματος μέχρι κινητήρες.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ BMW: ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ.

Απολαύστε μια νέα διάσταση οδήγησης, πέρα από τους περιορισμούς των διατάξεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Ζήστε την εμπειρία των νόμων της φυσικής σε ακραίες οδηγικές συνθήκες και εφαρμόστε ασφαλείς τεχνικές. Νιώστε το πνεύμα του κλασικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στις αυθεντικές αγωνιστικές πίστες – όλα αυτά και ακόμα περισσότερα σας προσφέρονται στα διάφορα μαθήματα εκπαίδευσης οδηγών, που πραγματοποιούνται, μεταξύ άλλων, στην M Automobiles. Με λίγα λόγια: Οδηγική Εμπειρία BMW.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ BMW Μ PERFORMANCE: POWERED BY M.

Τα αυτοκίνητα BMW M Performance είναι προϊόν του πάθους για ισχύ και δυναμική. Έχουν αναπτυχθεί με αγάπη στη λεπτομέρεια και με βάση τη συλλογική εμπειρία όλων των μηχανικών της BMW M. Το αποτέλεσμα: αυτοκίνητα με έναν ανυπέρβλητα σπορ χαρακτήρα και έναν μοναδικό συνδυασμό δυναμισμού, άνεσης και καταλληλότητας για καθημερινή χρήση. Τα αξεσουάρ BMW M Performance φέρνουν το μηχανοκίνητο αθλητισμό στο δρόμο: πρωτοποριακά εξαρτήματα μετέπειτα τοποθέτησης που φέρουν το αποκλειστικό διακριτικό σήμα "Powered by M" και που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την BMW M GmbH. Αποτελούν την ιδανική βάση για να κάνετε την BMW σας ακόμα πιο σπορ.

Η BMW M ΣΤΟ MOTOGPTM.

Μια μακρόχρονη και επιτυχής συνεργασία: από το 1999, η BMW M είναι το "Επίσημο αυτοκίνητο του MotoGP", καθώς και ένας ισχυρός και αξιόπιστος εταιρικός συνεργάτης της Dorna Sports, διοργανωτή των αγώνων MotoGP. Την "καρδιά" αυτής της συνεργασίας αποτελεί η προμήθεια των αυτοκινήτων ασφαλείας και των υπόλοιπων αυτοκινήτων του επίσημου στόλου. Τη φετινή σεζόν, ο στόλος αποτελείται από πέντε μοντέλα BMW M και M Performance, με αιχμή του δόρατος το Αυτοκίνητο Ασφαλείας BMW M4 Coupé. Τα τελευταία χρόνια, η BMW M GmbH διευρύνει συνεχώς τις δραστηριότητές της στο MotoGP. Από το 2003, το πολυπόθητο Βραβείο BMW M απονέμεται στον καλύτερο προκριθέντα του MotoGP στο τέλος κάθε σεζόν. Επίσης, οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση "BMW M MotoGP Experience" έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ένα αξέχαστο αγωνιστικό σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά τα τεκταινόμενα στα παρασκήνια αυτής της κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως π.χ. με περιηγήσεις στα συνεργεία με "ξεναγό" τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Loris Capirossi, αλλά και μια βόλτα με το ίδιο το Αυτοκίνητο Ασφαλείας BMW M. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές δραστηριότητες της BMW M στο MotoGP. Λεπτομερείς πληροφορίες για τη συνεργασία με το MotoGP διατίθενται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: