Άντρας οδηγεί μία BMW με το σύστημα πλοήγησης Χάρτες BMW στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου BMW

ΧΑΡΤΕΣ BMW.

Οι Χάρτες BMW κάνουν ευκολότερες τις καθημερινές σας μετακινήσεις σας με πρακτικές λειτουργίες όπως Connected Navigation, Connected Parking και Connected Charging.

Χάρτες BMW – ο τέλειος συνοδός σε κάθε ταξίδι. Με τις διαθέσιμες υπηρεσίες, το ταξίδι με την BMW σας γίνεται ακόμα πιο άνετο. Με τον πλήρως διαισθητικό χειρισμό, το Connected Navigation προσφέρει πρόσθετες επιλογές, πέρα από αυτές που διαθέτουν τα σύγχρονα συστήματα πλοήγησης, όπως π.χ. εισαγωγή προορισμού με τη χρήση λειτουργίας αναζήτησης, με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείτε μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο. Επιπλέον, ο δυναμικός υπολογισμός της διαδρομής προσαρμόζει αμέσως την συνιστώμενη διαδρομή ανάλογα με τις αλλαγές στις συνθήκες κυκλοφορίας και προβλέπει με ακρίβεια την ώρα άφιξης. Ως οδηγός ενός BMW i ή ενός Plug-in Hybrid μοντέλου BMW μπορείτε να επιτρέψετε στο σύστημα να σας κατευθύνει στον πλησιέστερο δημόσιο σταθμό φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος. Θα λαμβάνετε εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και το ρεύμα φόρτισης.

Μάθετε περισσότερα
ΧΑΡΤΕΣ BMW.Οι Χάρτες BMW κάνουν ευκολότερες τις καθημερινές σας μετακινήσεις σας με πρακτικές λειτουργίες όπως Connected Navigation, Connected Parking και Connected Charging.
Γυναίκα χρησιμοποιεί το Connected Navigation των Χαρτών BMW σε smartphone

ΧΑΡΤΕΣ BMW – CONNECTED NAVIGATION.

Λειτουργία συστήματος πλοήγησης smartphone με την χαρακτηριστική ευκολία χρήσης BMW: Οι Χάρτες BMW – Connected Navigation σας καθοδηγούν προς τον προορισμό σας με εξαιρετική ακρίβεια, υπολογίζουν πολύ γρήγορα τη διαδρομή και λαμβάνουν υπόψη τις αλλαγές στις συνθήκες κυκλοφορίας – ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε την ακριβή διεύθυνση, μπορείτε να τη βρείτε χρησιμοποιώντας την αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά, όπως ακριβώς το έχετε συνηθίσει από τις εφαρμογές πλοήγησης στο smartphone. Ο δυναμικός υπολογισμός της διαδρομής διακρίνεται για την υψηλή ταχύτητα και προσαρμόζει συνεχώς την συνιστώμενη διαδρομή. Η διαδρομή υπολογίζεται εκ των προτέρων, π.χ. στον υπολογισμό της εκτιμώμενης ώρας άφιξης λαμβάνεται υπόψη ο μελλοντικός όγκος κυκλοφορίας σε όλη τη διαδρομή. Τώρα είναι διαθέσιμα και εκτεταμένα δεδομένα κυκλοφορίας για μικρότερους δρόμους. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα να προτείνει την ταχύτερη διαδρομή, κάτι που διαπιστώνετε με την ακρίβεια πρόγνωσης της ώρας άφιξης στον προορισμό σας.

Τα οφέλη με μία ματιά:

 • Διαισθητικός χειρισμός, όπως τον έχετε συνηθίσει από το smartphone
 • Δυνατότητα φωνητικής εισαγωγής προορισμού (δεν διατίθεται στην ελληνική γλώσσα)
 • Δυναμικός υπολογισμός διαδρομής
 • Γρήγορος επανυπολογισμός διαδρομής σε περιπτώσεις αλλαγής των κυκλοφοριακών συνθηκών
 • Ακριβής υπολογισμός της εκτιμώμενης ώρας άφιξης
 • Πάντα ενημερωμένα δεδομένα χαρτών με την Ενημέρωση Χαρτών
 • Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο
 • Ενημέρωση χαρτών
Χάρτες BMW, Connected Parking, BMW Σειρά 6 Gran Turismo σε λευκό χρώμα

ΧΑΡΤΕΣ BMW – CONNECTED PARKING.

Έχετε φτάσει στον προορισμό σας αλλά δεν μπορείτε να βρείτε μία θέση στάθμευσης; Με τους Χάρτες BMW – Connected Parking, αυτό ανήκει πια στο παρελθόν. Ως μέρος της διαδικασίας πλοήγησης, αυτή η λειτουργία προτείνει τις καλύτερες επιλογές στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία θέση στάθμευσης σε πολυώροφο σταθμό αυτοκινήτων ή έναν χώρο στάθμευσης στον δρόμο. Εάν επιλέξετε ένα γκαράζ αυτοκινήτων, θα προβληθεί αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στον προορισμό σας. Εάν επιλέξετε μία θέση στάθμευσης στον δρόμο, θα προβληθεί η διαδρομή με τις περισσότερες πιθανότητες εύρεσης μίας θέσης στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε σωστά προτού ξεκινήσετε το ταξίδι σας, καθώς η BMW σάς δίνει γενικές πληροφορίες για τις συνθήκες στάθμευσης στον επιλεγμένο προορισμό. Όλες αυτές οι επιλογές προβάλλεται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου του αυτοκινήτου σας. Στον χάρτη πλοήγησης θα προστεθούν οι εγκαταστάσεις στάθμευσης με διαθέσιμες θέσεις και θα επισημανθούν οι δρόμοι με τις καλύτερες πιθανότητες εύρεσης μίας θέσης στάθμευσης. Στο σύστημα πλοήγησης εμφανίζονται και οι θέσεις που απελευθερώθηκαν πρόσφατα.

Τα οφέλη με μία ματιά:

 • Δεν χρειάζεται να ψάχνετε μια θέση στάθμευσης
 • Πλοήγηση στην πλησιέστερη διαθέσιμη θέση στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας
 • Επιπλέον, προβάλλει τις θέσεις σε σταθμούς αυτοκινήτων
 • Προτείνει τη διαδρομή με τις καλύτερες δυνατότητες στάθμευσης
 • Γενικές πληροφορίες για τις συνθήκες στάθμευσης στον προορισμό
Χάρτες BMW, Connected Charging, οπτικοποίηση ηλεκτρικής αυτονομίας, στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

ΧΑΡΤΕΣ BMW – CONNECTED CHARGING.

Το Connected Charging των Χαρτών BMW προσφέρει πολλές πρακτικές υπηρεσίες που σας βοηθούν να κάνετε ακόμα πιο άνετη την οδήγηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου BMW i ή μίας BMW Plug-in Hybrid. Περιλαμβάνει την Εφαρμογή Σχεδιασμού Διαδρομής με προτεινόμενες στάσεις για φόρτιση κατά μήκος της διαδρομής καθώς και την Υποστήριξη Στάθμευσης και Φόρτισης, η οποία συστήνει θέσει στάθμευσης με σταθμούς φόρτισης κοντά στον προορισμό σας. Επιπλέον, θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη διεύθυνση, το ωράριο λειτουργίας και τη χωρητικότητα φόρτισης κάθε σταθμού. Ακόμα, θα βρείτε συμβουλές και ενδιαφέροντες τρόπους να περάσετε τον χρόνο αναμονής στον σταθμό φόρτισης. Ιδιαίτερα έξυπνη: η λειτουργία eRoute* υπολογίζει αυτόματα τις στάσεις για φόρτιση κατά μήκος της διαδρομής εάν ξεπεραστεί η συνολική αυτονομία. Μπορείτε να επωφεληθείτε επίσης και από τη λειτουργία φίλτρου για την αναζήτηση σταθμών ταχείας φόρτισης ή τον πρακτικό Κύκλο Αυτονομίας που οπτικοποιεί την αυτονομία της BMW σας με τη μορφή κύκλου επάνω στον χάρτη.

* Διατίθεται για μοντέλα BMW i.

Τα οφέλη με μία ματιά:

 • Εύκολος προγραμματισμός διαδρομών με στάσεις για φόρτιση
 • Διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης με σταθμούς φόρτισης κοντά στον προορισμό σας
 • Πληροφορίες για σταθμούς φόρτισης
 • Προτεινόμενα σημεία ενδιαφέροντος (POI) στην περιοχή γύρω από τον σταθμό φόρτισης
 • Φίλτρο σταθμών ταχείας φόρτισης
Πλοήγηση με τους Χάρτες BMW, βίντεο οδηγιών

Στο βίντεο εκμάθησης μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους Χάρτες BMW και τις λειτουργίες πλοήγησης, μεταξύ αυτών και η λειτουργία αναζήτησης προορισμού και καθοδήγησης διαδρομής.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ BMW.

Οι Χάρτες BMW με Connected Navigation και Connected Charging αποτελούν στοιχείο του προαιρετικά διαθέσιμου πακέτου Connected Professional (6C3) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε συνδυασμό με το Live Cockpit Plus (6U2) ή το Live Cockpit Professional (6U3). Θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο με BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 ή νεότερο.

Μάθετε περισσότερα

BMW CONNECTED DRIVE: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ.

BMW ConnectedDrive, ψηφιακές υπηρεσίες, επισκόπηση, γυναίκα με smartphone μπροστά από μία BMW

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ.

Θέλετε να ανακαλύψτε περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα από το BMW ConnectedDrive; Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στην επισκόπηση.
BMW ConnectedDrive Portal, γυναίκα με smartphone

BMW CONNECTED DRIVE PORTAL.

Τα δεδομένα σας, οι υπηρεσίες σας, οι ρυθμίσεις σας – το BMW ConnectedDrive δικτυώνει όλα αυτά με την BMW σας και το εξωτερικό περιβάλλον. Εγγραφείτε τώρα για μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και διασκέδαση.
Γυναίκα χρησιμοποιεί την εφαρμογή My BMW του BMW ConnectedDrive στο smartphone, μπροστά από μία λευκή BMW X5

ΕΦΑΡΜΟΓΗ My BMW.

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι: η εφαρμογή My BMW σάς υποστηρίζει στις καθημερινές σας μετακινήσεις με πολλές έξυπνες λειτουργίες.
BMW ConnectedDrive, Υποστήριξη Πελατών

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ BMW.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα BMW ConnectedDrive, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών BMW.