Γυναίκα και άντρας περπατούν μπροστά από μία BMW, πανοραμική λήψη

BMW ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

BMW ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ BMW ΣΑΣ.

Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε την BMW σας, θα σας βοηθήσουμε να την επαναφέρετε σε άψογη κατάσταση και καθιστούμε τη διαδικασία επιστροφής όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Ακολουθούμε ξεκάθαρες και λογικές οδηγίες και έχουμε συνοψίσει τα βασικά σημεία για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Για να αποφευχθούν αναπάντεχες εκπλήξεις, σας δίνουμε ορισμένα παραδείγματα για τις φθορές που θεωρούνται φυσιολογικές αλλά και για αυτές που πιθανώς θα επιβαρυνθείτε οικονομικά.

Μάθετε περισσότερα

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ BMW ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

BMW Επιστροφή Αυτοκινήτου, λευκή BMW, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων μπροστά από βιομηχανικό σκηνικό, κινούμενη

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ;

Γυναίκα σε πορτοκαλί μπουφάν στο τιμόνι μιας BMW

Κατά τη χρήση, το αυτοκίνητο υπόκειται σε φυσιολογικές φθορές που θα φανούν με τον καιρό. Η κατάσταση ενός αυτοκινήτου μεταβάλλεται από καινούρια και άριστη σε μεταχειρισμένη. Τα ίχνη φθοράς από τη χρήση σε κανονικές συνθήκες κυκλοφορίας είναι αναπόφευκτα και γενικά θεωρούνται αποδεκτά.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΙΧΝΗ ΧΡΗΣΗΣ;
Αυτά είναι ελαφριά ίχνη κανονικής χρήσης που δεν επηρεάζουν αρνητικά τη συνολική οπτική εικόνα του αυτοκινήτου.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΙΧΝΗ ΧΡΗΣΗΣ;
Ζημιές που δεν οφείλονται στην κανονική χρήση του αυτοκινήτου και επηρεάζουν αρνητικά τη συνολική οπτική εικόνα του αυτοκινήτου ή/και την τεχνική του λειτουργικότητα. Οποιαδήποτε ζημιά οδηγεί σε απομείωση της αξίας του αυτοκινήτου υπόκειται σε χρέωση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Η εύχρηστη εφαρμογή αξιολόγησης ζημιών σας βοηθά να σχηματίσετε μια εικόνα για τις αποδεκτές και μη αποδεκτές εξωτερικές ζημιές που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόσθετες χρεώσεις.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εξωτερικών ζημιών, λευκή BMW, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
BMW Εφαρμογή οπτικοποίησης εξωτερικών ζημιών, BMW, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κοντινή λήψη στον μπροστινό προφυλακτήρα

Μπροστινός προφυλακτήρας και πλαϊνά προστατευτικά.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Ελαφριά τριβή της βαφής (κυρίως σε καμπύλα σημεία) ή μικρές γρατσουνιές που δεν φτάνουν στο στρώμα χρώματος και είναι μικρότερη από 50 mm σε μήκος ή διάμετρο έως 20 mm m χωρίς φθορές στο βερνίκι, σε κάθε κατασκευαστικό τμήμα.

 

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Ρήξεις, ρωγμές και γρατσουνιές > 25 mm που φτάνουν μέχρι το αστάρι. Παραμορφώσεις που είναι ορατές από μια κανονική απόσταση θέασης ή λόγω των οποίων δεν είναι πλέον δεδομένη η σωστή συναρμογή.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εξωτερικών ζημιών, BMW, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κοντινή λήψη στους προβολείς

Κρύσταλλα και λαμπτήρες.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Μεμονωμένα μικρά χτυπήματα (λιγότερα από 5 mm) ή/και εκτός του οπτικού πεδίου του οδηγού. Γρατσουνιές που δεν γίνονται αντιληπτές από την καθορισμένη απόσταση θέασης.

 

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Σπασίματα και/ή ρωγμές. Θραύσματα στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Σπασμένα φώτα, πίσω φώτα και περιβλήματα.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εξωτερικών ζημιών, BMW ελαστικά, κοντινή λήψη

Ελαστικά και ζάντες.

Οι παρακάτω ζημιές σε τροχούς και ζάντες δεν συμπεριλαμβάνονται στις αποδεκτές φυσιολογικές φθορές και ενδέχεται να οδηγήσουν σε χρέωση:

 

Εκδορές σε ζάντες ελαφρού κράματος με μήκος άνω ων 50 mm ή βάθος άνω ων 10 mm. Ζημιές σε ελαστικά, ακτίνες, πλήμνες, πλευρικά τοιχώματα, πέλματα και στεφάνες. Ελαστικά με βάθος πέλματος μικρότερο των 2,0 mm. Ελαστικά και ζάντες που δεν συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές αυτοκινήτου. Όλα τα ελαστικά πρέπει να έχουν αντικατασταθεί με ελαστικά του ίδιου κατασκευαστή και του ίδιου τύπου, για παράδειγμα τα ελαστικά runflat δεν πρέπει να αντικατασταθούν με συμβατικά ελαστικά. Τα ελαστικά πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζονται στο εγχειρίδιο κατόχου.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εξωτερικών ζημιών, BMW, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κοντινή λήψη αμαξώματος

Αμάξωμα.

Ενδέχεται να χρεωθείτε για σημάδια και γρατσουνιές:

 

εάν υπάρχουν σημάδια μεγαλύτερα από 10 mm, εάν τα σημάδια έχουν προκαλέσει ζημιά στην επιφάνεια του χρώματος ή εάν υπάρχουν σημάδια στην οροφή. Επίσης, ενδέχεται να χρεωθείτε εάν οι γρατσουνιές έχουν συνολικό μήκος πάνω από 25 mm ή εάν έχει εκτεθεί το αστάρι ή το μέταλλο κάτω από το χρώμα.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εξωτερικών ζημιών, BMW, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κοντινή λήψη χρώματος αμαξώματος

Χρώμα αμαξώματος.

Ενδέχεται να χρεωθείτε για γρατσουνιές:

 

εάν υπάρχει φθορά στην επιφάνεια χρώματος και απαιτείται βαφή ή εάν υπάρχει διαφορά χρώματος ανάμεσα σε δύο επιφάνειες ή εάν υπάρχουν διαφορές από το αρχικό χρώμα αυτοκινήτου. Τα αυτοκόλλητα και οι μεμβράνες κάλυψης θα πρέπει να απομακρυνθούν κατά την παράδοση ή να απομακρυνθούν από ένα ARC.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εξωτερικών ζημιών, BMW, πίσω λήψη τριών τετάρτων, κοντινή λήψη πίσω προφυλακτήρα

Πίσω προφυλακτήρας και πλαϊνά προστατευτικά.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Ελαφριά τριβή της βαφής (κυρίως σε καμπύλα σημεία) ή μικρές γρατσουνιές που δεν φτάνουν στο στρώμα χρώματος και είναι μικρότερη από 50 mm σε μήκος ή διάμετρο έως 20 mm m χωρίς φθορές στο βερνίκι, σε κάθε κατασκευαστικό τμήμα.

 

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Σπασίματα, ρωγμές και γρατσουνιές μεγαλύτερες από 25 mm  που φτάνουν μέχρι το αστάρι. Παραμορφώσεις που είναι ορατές από μια κανονική απόσταση θέασης ή λόγω των οποίων δεν είναι πλέον δεδομένη η σωστή συναρμογή.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Η εύχρηστη εφαρμογή αξιολόγησης ζημιών σάς βοηθά να σχηματίσετε μια εικόνα για τις αποδεκτές και μη αποδεκτές εσωτερικές ζημιές που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόσθετες χρεώσεις.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εσωτερικών ζημιών, BMW, cockpit από την προοπτική του οδηγού
Εφαρμογή οπτικοποίησης εσωτερικών ζημιών, BMW, κοντινή λήψη επενδύσεων καθίσματος

Επενδύσεις καθισμάτων.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Φυσιολογικές φθορές στη μοκέτα και στις επενδύσεις καθισμάτων (μικρές γρατσουνιές και σημεία τριβής) από την κανονική χρήση. Αλλοιώσεις χρώματος που μπορούν να αποκατασταθούν με επαγγελματικό καθαρισμό.

 

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Ρωγμές, κοψίματα, τρύπες από κάψιμο, καμμένα σημεία, τρύπες, κ.λπ. ή παραμορφωμένα πλαστικά μέρη. Σπασίματα ή αποκολλήσεις στις επενδύσεις των θυρών.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εσωτερικών ζημιών, BMW, cockpit, κοντινή λήψη

Μηχανικά μέρη.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.
Φυσιολογικές φθορές ανάλογα με την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου που δεν επηρεάζουν τη λειτουργική και οδηγική ασφάλεια.

 

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.
Εργασίες συντήρησης που δεν πραγματοποιήθηκαν εντός του συνιστώμενου χρονικού διαστήματος και ανεκτέλεστες εργασίες επισκευής. Ζημιά ή υπερβολικές φθορές στα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου.

Εφαρμογή οπτικοποίησης εσωτερικών ζημιών, ηλεκτρονικά μέρη, BMW, κοντινή λήψη κεντρικής κονσόλας

Ηλεκτρονικά μέρη.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.
Φυσιολογικές φθορές ανάλογα με την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου που δεν επηρεάζουν τη λειτουργική και οδηγική ασφάλεια.

 

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.
Εργασίες συντήρησης που δεν πραγματοποιήθηκαν εντός του συνιστώμενου χρονικού διαστήματος και ανεκτέλεστες εργασίες επισκευής. Ζημιά ή υπερβολικές φθορές στα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου.

BMW ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ.

Άντρας τοποθετεί έναν προβολέα σε μία μπλε BMW, σε γραμμή παραγωγής

ΒΗΜΑ 1: Η BMW ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ.

Επωφεληθείτε από τον προέλεγχο. Καλέστε την BMW Financial Services για να κλείσετε  ένα ραντεβού 4-6 εβδομάδες πριν από τη λήξη του συμβολαίου για να προσδιορίσετε την τρέχουσα κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Θα λάβετε σαφείς πληροφορίες για τις εργασίες επισκευής, service και συντήρησης που πρέπει να εκτελεστούν πριν από την τελική επιστροφή.

Επικοινωνήστε με την BMW Financial Services
Άντρας φοράει μάσκα και εκτελεί εργασία στο μπροστινό φτερό μιας BMW με ένα μηχάνημα στιλβώματος

ΒΗΜΑ 2: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΝ ΖΗΜΙΩΝ – ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

Δεν αναμένουμε ότι η BMW σας θα βρίσκεται σε άψογη κατάσταση όταν θα την επιστρέψετε, όμως αν υπάρχει οποιαδήποτε ζημιά πέραν των λογικών και φυσιολογικών φθορών, πιθανώς να χρεωθείτε για αυτές [1]. Μετά τον έλεγχο θα λάβετε μια αναφορά για την κατάσταση του αυτοκινήτου όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις ζημιές που εντοπίστηκαν. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει συστάσεις για τις ανάλογες επισκευές. Εάν το αυτοκίνητό σας απαιτεί κάποια εργασία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW και την ασφαλιστική σας εταιρία ώστε η ζημιά να επισκευαστεί πριν από τη λήξη του συμβολαίου.

Γυναίκα με πορτοκαλί ρούχα στέκεται δίπλα από μία BMW, μπροστά από κτίριο γραφείο κοιτάζοντας το smartphone

ΒΗΜΑ 3: ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Επικοινωνήστε με την BMW Financial Services για να προγραμματίσετε τον τελικό έλεγχο και την επιστροφή του αυτοκινήτου. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στη συμβατικά συμφωνημένη κατάσταση, είναι καθαρό εσωτερικά και εξωτερικά και ότι το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι γεμάτο τουλάχιστον κατά το ένα τέταρτο ή ότι είναι ανάλογα φορτισμένο. Στον έλεγχο θα καταγραφεί και η τελική χιλιομετρική κάλυψη συγκριτικά με το συμφωνημένο όριο χιλιομέτρων (εάν υπάρχει) της σύμβασής σας.

[1] Λάβετε υπόψη ότι εάν το αυτοκίνητο επιστραφεί σε μη επισκευασμένη κατάσταση, τότε το αντίστοιχο κόστος επισκευής θα συμπεριληφθεί στη σύμβαση. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν διαφορές μεταξύ των ζημιών που χρεώθηκαν από εμάς και της αποζημίωσης διακανονισμού που κατέβαλε η ασφαλιστική εταιρία, το οποίο θα μεταβιβαστεί σε εσάς.

Μάθετε περισσότερα
Σύμβουλος πελατών BMW με tablet στο χέρι στέκεται μαζί με τον πελάτη μπροστά από ανοικτή πόρτα οδηγού μίας BMW, πανοραμική λήψη

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Στη χρήσιμη λίστα ελέγχου αναφέρονται συνοπτικά όλα όσα πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε έκτακτες χρεώσεις κατά την επιστροφή της BMW σας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τα εξής:

  • 1. Κλειδιά αυτοκινήτου.
  • 2. Πρωτότυπα έγγραφα.
  • 3. Ελαστικά.
  • 4. Αξεσουάρ αυτοκινήτου.
  • 5. Εκτίμηση αυτοκινήτου.
  • 6. Προσωπικός έλεγχος.

[2]Σημείωση: Μπορείτε να επιστρέψετε τη BMW σας στον Επίσημο Έμπορο BMW που προτιμάτε. Οποιοσδήποτε εξοπλισμός λείπει θα υπόκειται σε χρέωση. Τυχόν έγγραφα, ανταλλακτικά και άλλα εξαρτήματα που επιστρέφονται μετά τη διευθέτηση δεν θα ληφθούν υπόψη. Σε περίπτωση υπέρβασης του συμβατικού ορίου χιλιομέτρου, θα ισχύει χρέωση υπέρβασης χιλιομέτρων.

Μάθετε περισσότερα

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ.

Σύμβουλος πελατών BMW παρέχει υποστήριξη σε πελάτη με τη χρήση tablet στην έκθεση BMW

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με το συμβόλαιο μίσθωσης ή την επιστροφή της BMW σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Απλώς επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW. Κατά την επικοινωνία σας θα πρέπει, αν είναι εφικτό, να έχετε τον αριθμό συμβολαίου ή τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας.

BMW FINANCIAL SERVICES: ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

Άντρας στέκεται σε ανοικτή πόρτα οδηγού και παραδίδει το κλειδί αυτοκινήτου στον σύμβουλο πελατών BMW

BMW ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ.

Πιο εύκολα δεν γίνεται: κλείστε απλώς ένα ραντεβού μαζί μας. Θα ελέγξουμε όλα τα λειτουργικά μέρη της BMW σας. Μ' αυτόν τον τρόπο, θα εντοπίσουμε και θα επισκευάσουμε έγκαιρα οποιοδήποτε ελάττωμα ή βλάβη στο αυτοκίνητο.
Γυναίκα διαμορφώνει την BMW της επιλογής της από το laptop του σπιτιού

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.

Διαμορφώστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας και μάθετε για τις τιμές, το κόστος μίσθωσης και τις προσφορές χρηματοδότησης.
Σύμβουλος πελατών BMW παρέχει υποστήριξη σε πελάτες με τη χρήση tablet, μπροστά από μία BMW με φόντο τις εγκαταστάσεις service

BMW ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.

Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη της BMW Ανταλλαγής και υπολογίστε την εκτιμώμενη αξία του αυτοκινήτου σας. Χωρίς χρέωση και χωρίς καμία δέσμευση.