ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Οι άνθρωποι βασίζονται στην εμπειρία τους. Και στην πρωτοπορία μας.

Η BMW δημιουργεί για πάνω από 50 χρόνια τεχνολογικά πρότυπα στην κατηγορία Αυτοκινήτων Κρατικών Αρχών. Για να δώσουμε μόνον ένα παράδειγμα, η εισαγωγή του BMW ConnectedDrive έφερε την επανάσταση στις δυνατότητες που προσφέρουν οι ενσωματωμένες online υπηρεσίες. Για παράδειγμα, τώρα είναι εφικτή η εύρεση διευθύνσεων στο Internet (με το Google Maps) και η μεταφορά τους απευθείας στο σύστημα πλοήγησης. Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα που μπορούν να γλιτώσουν οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας της αποστολής.

Η ιστορία των Αυτοκινήτων Κρατικών Αρχών BMW ξεκινά το 1955, όταν οι θρυλικές BMW 501 και BMW 502 τέθηκαν στην υπηρεσία της αστυνομικής δύναμης του Μονάχου. Αυτά τα αυτοκίνητα αποτέλεσαν πρότυπο επιχειρησιακής πρακτικότητας – οι εκδόσεις V8 απέδιδαν 95 ίππους και έφταναν την τελική ταχύτητα των 160 km/h, τιμές εντυπωσιακές για την εποχή εκείνη. Από τότε, η BMW συνεργάζεται διαρκώς με τις κρατικές αρχές σε όλον τον κόσμο για να διευρύνει τα όρια του τεχνικά εφικτού.

Μάθετε περισσότερα

Σύστημα iDrive.

Το σύστημα ελέγχου iDrive διευκολύνει τους οδηγούς να διαχειρίζονται όλες τις βασικές λειτουργίες και τις λειτουργίες σηματοδότησης των Αυτοκινήτων Κρατικών Αρχών BMW. Έτσι μπορούν να εστιάζουν την προσοχή τους στο δρόμο, όταν βρίσκονται υπό πίεση. Η εργονομική θέση του πολυχειριστηρίου iDrive στην κεντρική κονσόλα διευκολύνει την χρήση με το ένα χέρι. Στα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW, οι ειδικές λειτουργίες δημόσιας χρήσης όπως τα χειριστήρια της φωτεινής μπάρας οροφής μπορούν να επιλεχθούν από το αρχικό μενού.* Η μείωση των πρόσθετων χειριστηρίων με αυτόν τον τρόπο μειώνει το κόστος και αυξάνει την ασφάλεια των επιβατών.

* Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνον με την φωτεινή μπάρα οροφής Hella RTK-7.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε έκδοση της φωτεινής μπάρας οροφής Hella RTK-7 για οποιοδήποτε Αυτοκίνητο Κρατικών Αρχών BMW (με την επιφύλαξη για τη συμβατότητα με άλλον τοποθετημένο εξοπλισμό). Η φωτεινή μπάρα οροφής RTK-7 είναι πιο αεροδυναμική από την προηγούμενη έκδοση και διαθέτει τεχνολογία φωτισμού LED υψηλής έντασης και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Σε όλα τα μοντέλα BMW Touring/X, η φωτεινή μπάρα οροφής RTK-7 μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στις ράγες οροφής. Το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα σηματοδότησης βασίζεται σε LED matrix και μπορεί να προγραμματιστεί για να προβάλλει οποιοδήποτε μήνυμα, όποτε χρειαστεί.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Κάθε BMW είναι φτιαγμένη για να προσφέρει ασυμβίβαστη δυναμική οδήγησης, σε συνδυασμό με κορυφαία αποδοτικότητα. Όλες οι προσπάθειες εξέλιξης εστιάζουν σε αυτόν τον στόχο και σχεδόν κάθε τεχνικό εξάρτημα του αυτοκινήτου συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Αυτό προσφέρει μοναδική εμπειρία οδήγησης, όμως αποτελεί συγχρόνως και κρίσιμο χαρακτηριστικό ασφαλείας που προσφέρει σημαντικό όφελος στις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης. Επειδή η αίσθηση ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο σε όλες τις συνθήκες είναι το κλειδί για μία ασύγκριτη οδηγική εμπειρία BMW.

  • Μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς
  • Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση
  • xDrive
  • Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC)

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Διατίθεται μία ευρεία γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού που θα καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Από τα συστήματα σηματοδότησης (πίσω φλας ενσωματωμένα στην πόρτα του χώρου αποσκευών, επιγραφές αστυνομίας, τοποθετημένες από το εργοστάσιο, ή συσκευή σηματοδότησης στα σκιάδια ηλιοπροστασίας), τον εξοπλισμό για την ασφάλεια και την αξιοπιστία (σχάρα διαχωρισμού χώρου αποσκευών και ενσωματωμένη δεύτερη μπαταρία) και την επικοινωνία (κεραία TETRA) μέχρι την εργονομία και τη λειτουργικότητα (ενσωματωμένος οπλοβαστός και πρόσθετος εσωτερικός καθρέπτης) – η BMW προσφέρει ποιοτικά αξεσουάρ που έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Στις μυστικές αποστολές και τις υπηρεσίες συνοδείας ασφαλείας, τα συμβατικά Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών και Θωρακισμένα Αυτοκίνητα BMW δημιουργούν συνεχώς νέα σημεία αναφοράς. Στη σχεδίαση και την εξέλιξη των μοντέλων παραγωγής λαμβάνονται υπόψη και οι ειδικές απαιτήσεις των χρηστών αυτών των αυτοκινήτων. Έτσι, οι απαραίτητες τροποποιήσεις μπορούν να υλοποιηθούν πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, η χρήση του iDrive για τον χειρισμό του ραδιοφώνου και του συστήματος GPS βελτιώνει την απόκρυψη ενώ επιπλέον μειώνει και το κόστος τοποθέτησης (αλλά και το κόστος απεγκατάστασης σε περίπτωση μεταπώλησης). Με τη γκάμα μοντέλων που περιλαμβάνει την BMW X5 Security και την BMW X5 Security Plus, η BMW προσφέρει την ιδανική λύση όταν απαιτείται ένας υψηλότερος βαθμός προστασίας στις μετακινήσεις.