ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ BMW.

Μέρος της καθημερινότητάς σας.

Τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αρχών και υπηρεσιών που ασχολούνται με θέματα ασφαλείας σε πανεθνικό επίπεδο. Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες BMW χρησιμοποιούνται με απόλυτη επιτυχία από την αστυνομία, την πυροσβεστική και υπηρεσίες διάσωσης σε όλον τον κόσμο. Αυτό οφείλεται στις πρωτοποριακές λύσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια, την τεχνολογία, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με το εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας, εξασφαλίζουν την ετοιμότητα οποιαδήποτε στιγμή.

Μάθετε περισσότερα

BMW ΣΕΙΡΑ 3.

Κατάλληλη για κάθε αποστολή: η BMW Σειρά 3 παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις και ευελιξία. Αυτό οφείλεται κυρίως στο πλαίσιό της, με την χαρακτηριστική για BMW κατανομή βάρους μπροστά-πίσω σε αναλογία 50:50 και την μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς. Το συγκρότημα μετάδοσης κίνησης δεν επηρεάζει το σύστημα διεύθυνσης, έτσι εξασφαλίζεται άμεση απόκριση και απόλυτη ακρίβεια. Για βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και πρόσφυση, xDrive – το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης από την BMW – είναι προαιρετικά διαθέσιμο για διάφορα μοντέλα.

BMW ΣΕΙΡΑ 5.

Ο τέλειος συνδυασμός ευελιξίας και δυναμικών επιδόσεων: η BMW Σειρά 5 συνεχίζει να προηγείται – οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης μπορούν να επωφεληθούν στο έπακρο από τα μοναδικά της χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, οι κινητήρες diesel όπως αυτός που κινεί την BMW 520d αποτελούν νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία τους, συνδυάζοντας εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης καυσίμου και άμεση απόκριση γκαζιού. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες BMW EfficientDynamics. Η BMW Σειρά 5 παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης που συνοδεύει την ασυναγώνιστη οικονομία καυσίμου.

BMW X1.

Ένα πραγματικά πολύπλευρο ταλέντο μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα: η BMW X1. Ταχύτητα, ευελιξία, άμεση απόκριση και κορυφαίο επίπεδο απόδοσης με τους ελάχιστους δυνατούς πόρους: αυτές είναι οι απαιτήσεις των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης όταν η πίεση γίνεται ασφυκτική. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την BMW X1. Οι τετρακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις με την εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Η θέση οδήγησης είναι υπερυψωμένη, ενώ το κέντρο βάρους διατηρείται χαμηλά. Η αναδιπλούμενη πλάτη των πίσω καθισμάτων σε αναλογία 40:20:40 εξασφαλίζει μεγάλη ευελιξία στο εσωτερικό. Η BMW X1 – καμία δουλειά δεν είναι σκληρή.

BMW X3.

Δείτε τα πάντα, κάντε τα πάντα: η πολύπλευρη BMW X3 προορίζεται για απαιτητικές αποστολές σε κάθε τύπο εδάφους. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive βοηθούν τον οδηγό να διατηρεί τον έλεγχο σε όλες τις συνθήκες. Το εσωτερικό συνδυάζει εξαιρετική ορατότητα (χάρη στη χαμηλή γραμμή παραθύρων και την υπερυψωμένη θέση οδήγησης) και μέγιστη ευελιξία.

Η BMW Χ3 αποτελεί υπόδειγμα περιβαλλοντικής συνείδησης. Χάρη στην πολυβραβευμένη τεχνολογία BMW EfficientDynamics, οι επιδόσεις της είναι καλύτερες από ποτέ ενώ η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων μειώθηκαν περαιτέρω. Το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων Steptronic συνδυάζεται για πρώτη φορά στην BMW X3 με τη Λειτουργία Auto Start/Stop, βελτιώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την οικονομία καυσίμου χωρίς να γίνεται κανένας συμβιβασμός στη χαρακτηριστική οδηγική απόκριση BMW.

BMW X5.

Ελευθερία κινήσεων σε κάθε τύπο εδάφους: η BMW X5 είναι το πιο ευρύχωρο από όλα τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW. Προσφέρει μεγάλη ευρυχωρία στους επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών των 620 λίτρων επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του εξοπλισμού της ομάδας. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης xDrive εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση, εντός κι εκτός δρόμου.

BMW MOTORRAD.

Η BMW Motorrad είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων για τις ανάγκες κινητικότητας των κρατικών αρχών. Οι μοτοσικλέτες κρατικών αρχών BMW και ο εξοπλισμός τους έχουν σχεδιαστεί, εξελιχθεί και προσαρμοστεί ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές BMW. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών και περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη, υποστήριξη Aftersales καθώς και τεχνική εκπαίδευση και εκπαίδευση οδήγησης.