ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ.

Συνεργασία με το τμήμα Αυτοκινήτων Κρατικών Αρχών BMW.

Τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW δεν προσφέρουν μόνον εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα οικονομικά στη χρήση τους. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η μεγάλη διάρκεια ζωής, το χαμηλό λειτουργικό κόστος και η υψηλή μεταπωλητική αξία εξασφαλίζουν την μακροχρόνια απόδοση της επένδυσης στα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW, από κάθε άποψη.

Μάθετε περισσότερα

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.

Τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW βρίσκονται σε υπηρεσία σε όλο τον κόσμο. Εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και λειτουργίες σε διάφορες χώρες – η BMW εξοπλίζει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα κατάλληλα για τον προβλεπόμενο σκοπό χρήσης τους. Αυτό φυσικά σημαίνει και βαφή στους στους χρωματισμούς καθώς και τοποθέτηση των κατάλληλων φάρων και σειρήνων. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε ότι τα αυτοκίνητα θα πληρούν τις εκάστοτε προδιαγραφές και θα φέρουν τον εξειδικευμένο εξοπλισμό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε όλα τα αυτοκίνητα – δυναμικές επιδόσεις, άμεση απόκριση και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Μόνον η BMW προσφέρει Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών με εργοστασιακή εγγύηση που καλύπτει όλον τον ειδικό εξοπλισμό για δημόσια χρήση. Για να διασφαλιστεί το ίδιο υψηλό επίπεδο ασφαλείας όπως και στα μοντέλα παραγωγής, η BMW υποβάλλει τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών σε εξονυχιστικές δοκιμές, μετά την ολοκλήρωση όλων των τροποποιήσεων.

Αυτό το πρόγραμμα δοκιμών εκτείνεται πέρα από τις ελάχιστες προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος και συμπεριλαμβάνει δοκιμές πρόσκρουσης/ολίσθησης και δοκιμές αντοχής της οροφής σε ανατροπή, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα αυτοκίνητα μπορούν να εξυπηρετούν τον σκοπό χρήσης τους υπό όλες τις συνθήκες.

Το σύστημα Condition Based Service και η διαθεσιμότητα Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW για όλες τις ειδικές προδιαγραφές δημόσιας χρήσης ελαχιστοποιούν τους χρόνους ακινητοποίησης και αυξάνουν τις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και την οικονομία σε όλα τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW δεν προσφέρουν μόνον εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα οικονομικά στη χρήση τους. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η μεγάλη διάρκεια ζωής, το χαμηλό λειτουργικό κόστος και η υψηλή μεταπωλητική αξία εξασφαλίζουν την μακροχρόνια απόδοση της επένδυσης στα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW, από κάθε άποψη.

  • Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης
  • Μειωμένο λειτουργικό κόστος
  • Ασυναγώνιστη οικονομία καυσίμου

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

Το BMW EfficientDynamics αποτελεί την εταιρική στρατηγική του BMW Group που στοχεύει πάντα στον συνδυασμό της καλύτερης δυνατής αποδοτικότητας και της μέγιστης δυναμικής. Καλύπτει όλα τα μέτρα που εστιάζουν στην αύξηση της αποδοτικότητας και την δυναμικής σε όλα τα αυτοκίνητα BMW. Εδώ συμπεριλαμβάνεται η συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου, το συγκρότημα κίνησης-μετάδοσης και η διαχείριση ενέργειας, η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους, η αεροδυναμική, το BMW eDrive και οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo. Το αποτέλεσμα δεν είναι ο συμβιβασμός αλλά η γνήσια οδηγική απόλαυση. Το BMW EfficientDynamics γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στην παροχή κινήτρων για τους εργαζόμενους και τη βελτιστοποίηση του κόστους.

  • Η συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου
  • Το σύστημα μετάδοσης κίνησης
  • Έξυπνη διαχείριση ενέργειας

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – ένα πακέτο τεχνολογιών που περιλαμβάνει υπηρεσίες, εφαρμογές και συστήματα υποστήριξης οδηγού που μπορείτε να εμπιστευθείτε απόλυτα. Σας βοηθούν να ελίσσεστε προσεκτικά και αποτελεσματικά στα μποτιλιαρίσματα, σας κρατούν σε απόσταση ασφαλείας όποτε χρειάζεται και αντιδρούν με αστραπιαία ταχύτητα σε επικίνδυνες περιπτώσεις. Με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες υποστήριξης της BMW σας, θα έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Οι Υπηρεσίες και Εφαρμογές του BMW ConnectedDrive σας προσφέρουν καθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις και δελτία πρόγνωσης καιρού ή τη δυνατότητα μεταφοράς προσωπικών στοιχείων στην BMW − μείνετε πάντα ενημερωμένοι και απολαύστε νέες εμπειρίες σε κάθε διαδρομή.

Η ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  • BMW Night Vision
  • Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης
  • Ενεργή προστασία