ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ.

Συνεργασία με το τμήμα Αυτοκινήτων Κρατικών Αρχών BMW.

Τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW δεν προσφέρουν μόνον εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα οικονομικά στη χρήση τους. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η μεγάλη διάρκεια ζωής, το χαμηλό λειτουργικό κόστος και η υψηλή μεταπωλητική αξία εξασφαλίζουν την μακροχρόνια απόδοση της επένδυσης στα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW, από κάθε άποψη.

Μάθετε περισσότερα

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.

Τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW βρίσκονται σε υπηρεσία σε όλο τον κόσμο. Εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και λειτουργίες σε διάφορες χώρες – η BMW εξοπλίζει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα κατάλληλα για τον προβλεπόμενο σκοπό χρήσης τους. Αυτό φυσικά σημαίνει και βαφή στους στους χρωματισμούς καθώς και τοποθέτηση των κατάλληλων φάρων και σειρήνων. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε ότι τα αυτοκίνητα θα πληρούν τις εκάστοτε προδιαγραφές και θα φέρουν τον εξειδικευμένο εξοπλισμό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε όλα τα αυτοκίνητα – δυναμικές επιδόσεις, άμεση απόκριση και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Μόνον η BMW προσφέρει Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών με εργοστασιακή εγγύηση που καλύπτει όλον τον ειδικό εξοπλισμό για δημόσια χρήση. Για να διασφαλιστεί το ίδιο υψηλό επίπεδο ασφαλείας όπως και στα μοντέλα παραγωγής, η BMW υποβάλλει τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών σε εξονυχιστικές δοκιμές, μετά την ολοκλήρωση όλων των τροποποιήσεων.

Αυτό το πρόγραμμα δοκιμών εκτείνεται πέρα από τις ελάχιστες προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος και συμπεριλαμβάνει δοκιμές πρόσκρουσης/ολίσθησης και δοκιμές αντοχής της οροφής σε ανατροπή, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα αυτοκίνητα μπορούν να εξυπηρετούν τον σκοπό χρήσης τους υπό όλες τις συνθήκες.

Το σύστημα Condition Based Service και η διαθεσιμότητα Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW για όλες τις ειδικές προδιαγραφές δημόσιας χρήσης ελαχιστοποιούν τους χρόνους ακινητοποίησης και αυξάνουν τις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και την οικονομία σε όλα τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW δεν προσφέρουν μόνον εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα οικονομικά στη χρήση τους. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η μεγάλη διάρκεια ζωής, το χαμηλό λειτουργικό κόστος και η υψηλή μεταπωλητική αξία εξασφαλίζουν την μακροχρόνια απόδοση της επένδυσης στα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών BMW, από κάθε άποψη.

 • Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης

  Το Condition Based Service παρατείνει τα χρονικά διαστήματα συντήρησης ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες του αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι κάθε Αυτοκίνητο Κρατικών Αρχών BMW λαμβάνει ακριβώς αυτό το service που χρειάζεται – τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.

 • Μειωμένο λειτουργικό κόστος

  Το Γνήσιο BMW Service, τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και η εγγύηση BMW μεγάλης διάρκειας που καλύπτει όλον τον εξοπλισμό δημόσιας χρήσης, μειώνουν το λειτουργικό κόστος του αυτοκινήτου και βοηθούν στη διατήρηση μίας υψηλότερης μεταπωλητικής αξίας.

 • Ασυναγώνιστη οικονομία καυσίμου

  Οι τεχνολογίες του BMW EfficientDynamics όπως ο Άμεσος Ψεκασμός Υψηλής Ακρίβειας στους κινητήρες βενζίνης, το common rail στους κινητήρες diesel και η Λειτουργία Auto Start/Stop μειώνουν περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

Το BMW EfficientDynamics αποτελεί την εταιρική στρατηγική του BMW Group που στοχεύει πάντα στον συνδυασμό της καλύτερης δυνατής αποδοτικότητας και της μέγιστης δυναμικής. Καλύπτει όλα τα μέτρα που εστιάζουν στην αύξηση της αποδοτικότητας και την δυναμικής σε όλα τα αυτοκίνητα BMW. Εδώ συμπεριλαμβάνεται η συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου, το συγκρότημα κίνησης-μετάδοσης και η διαχείριση ενέργειας, η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους, η αεροδυναμική, το BMW eDrive και οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo. Το αποτέλεσμα δεν είναι ο συμβιβασμός αλλά η γνήσια οδηγική απόλαυση. Το BMW EfficientDynamics γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στην παροχή κινήτρων για τους εργαζόμενους και τη βελτιστοποίηση του κόστους.

 • Η συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου

  Έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους:
  Χρήση κατάλληλων υλικών στα σωστά σημεία, ανάλογα με τη λειτουργία. Με τον έξυπνο συνδυασμό διαφόρων υλικών όπως ο χάλυβας, το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα δημιουργείται μία δομή χαμηλού βάρους. Κάθε μοντέλο BMW εξασφαλίζει κορυφαία στρεπτική ακαμψία για άριστη δυναμική και οδηγική απόλαυση.

  Αεροδυναμική:
  Με τις επεμβάσεις στην αεροδυναμική επιτυγχάνεται μία βελτιωμένη αεροδυναμική αντίσταση. Οι μελετημένες λύσεις όπως το επίπεδο δάπεδο, η Αεροκουρτίνα στον μπροστινό προφυλακτήρα και τα Air Breather πίσω από τους θόλους των μπροστινών τροχών επιδρούν θετικά στην αποδοτικότητα και την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου BMW.

 • Το σύστημα μετάδοσης κίνησης

  BMW TwinPower Turbo:
  Οι πολυβραβευμένοι κινητήρες βενζίνης και diesel με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo συγκαταλέγονται στις πρωτοπορίες του BMW EfficientDynamics. Συνδυάζουν τα συστήματα ψεκασμού νεότερης γενιάς, τον πλήρως μεταβλητό έλεγχο της ισχύος και την πρωτοποριακή τεχνολογία υπερτροφοδότησης ώστε να προσφέρουν την χαρακτηριστική για BMW ροπή και να εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

  BMW eDrive:
  Μια εντελώς νέα διάσταση στην οδηγική απόλαυση: το σύστημα κίνησης-μετάδοσης BMW eDrive αποτελείται από ηλεκτροκινητήρα, μπαταρία υψηλής τάσης και έξυπνη διαχείριση ενέργειας, προσφέρει εντυπωσιακή δυναμική και μηδενικούς ρύπους κατά την ηλεκτροκίνηση. Ο νέος σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας εντυπωσιάζει με την μεγάλη ροπή που διατηρείται σταθερή από την επιτάχυνση από στάση μέχρι την τελική ταχύτητα – βιώσιμη κινητικότητα με μοναδική ευελιξία. To BMW eDrive διατίθεται στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και στα υβριδικά plug-in.

  BMW BluePerformance:
  Αυτή η τεχνολογία μειώνει στο ελάχιστο τα οξείδια του αζώτου (NOx) που εκπέμπουν οι κινητήρες diesel. Ενώ δεν επηρεάζεται η ίδια η διαδικασία καύσης, διατηρείται ο υψηλός βαθμός αποδοτικότητας των κινητήρων diesel. Τα μοντέλα BMW που εξοπλίζονται με το BMW BluePerformance πληρούν ήδη τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6, οι οποίες ορίζουν τη μείωση των εκπομπών NOx και ισχύουν από το 2014.

 • Έξυπνη διαχείριση ενέργειας

  Λειτουργία ECO PRO:
  Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία ECO PRO, τα πάντα προσανατολίζονται στη μέγιστη αποδοτικότητα. Αυτό οδηγεί στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου σε ποσοστό έως και 20%, ανάλογα με το προσωπικό στιλ οδήγησης (σύμφωνα με μια εσωτερική μελέτη της BMW σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου).

  Λειτουργία Auto Start/Stop:
  Η Λειτουργία Auto Start/Stop εκμεταλλεύεται τις σύντομες ακινητοποιήσεις (π.χ. στα φανάρια) και σβήνει προσωρινά τον κινητήρα. Όταν ο κινητήρας είναι σβηστός, δεν καταναλώνεται καύσιμο και δεν εκπέμπονται ρύποι. Ανάλογα με το κιβώτιο, ο οδηγός το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να αφήσει το πεντάλ των φρένων ή να πατήσει το συμπλέκτη για να τεθεί και πάλι ο κινητήρας σε λειτουργία. Η προσωρινή απενεργοποίηση του κινητήρα δεν επηρεάζει καθόλου την ασφάλεια ή την άνεσή σας.

  Ανάκτηση Ενέργειας από την Πέδηση:
  Η κινητική ενέργεια απελευθερώνεται μόλις ο οδηγός πατήσει φρένο ή αφήσει το αυτοκίνητο να κυλά χωρίς να πατάει γκάζι. Η Ανάκτηση Ενέργειας από την Πέδηση μετατρέπει αυτή την ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια την οποία χρησιμοποιεί για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Έτσι μειώνεται η ισχύς του κινητήρα που απαιτείται για τη φόρτιση της μπαταρίας, κάτι που οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – ένα πακέτο τεχνολογιών που περιλαμβάνει υπηρεσίες, εφαρμογές και συστήματα υποστήριξης οδηγού που μπορείτε να εμπιστευθείτε απόλυτα. Σας βοηθούν να ελίσσεστε προσεκτικά και αποτελεσματικά στα μποτιλιαρίσματα, σας κρατούν σε απόσταση ασφαλείας όποτε χρειάζεται και αντιδρούν με αστραπιαία ταχύτητα σε επικίνδυνες περιπτώσεις. Με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες υποστήριξης της BMW σας, θα έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Οι Υπηρεσίες και Εφαρμογές του BMW ConnectedDrive σας προσφέρουν καθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις και δελτία πρόγνωσης καιρού ή τη δυνατότητα μεταφοράς προσωπικών στοιχείων στην BMW − μείνετε πάντα ενημερωμένοι και απολαύστε νέες εμπειρίες σε κάθε διαδρομή.

Η ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

 • BMW Night Vision

  Η επανάσταση στην ασφαλή οδήγηση τη νύχτα: Το BMW Night Vision με δυναμική φωτεινή δέσμη σας βοηθά να αντιλαμβάνεστε καλύτερα και γρηγορότερα τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις. Μια θερμογραφική κάμερα ανιχνεύει τυχόν πεζούς ή ζώα που υπάρχουν μπροστά σας στο σκοτάδι και προβάλλει τις εικόνες τους απευθείας στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου. Στη συνέχεια, οι πεζοί ή τα ζώα φωτίζονται επιλεκτικά από έναν ειδικό προβολέα υψηλής φωτεινής έντασης. Με τον τρόπο αυτό, έχετε ξεκάθαρη και σαφή εικόνα για οτιδήποτε είναι σημαντικό να μην σας διαφεύγει τη νύχτα. Επιπλέον, η φωτεινή δέσμη από τον προβολέα λειτουργεί και ως αποτελεσματική προειδοποίηση για πεζούς και ζώα.

 • Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης

  Η Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης συνδέεται αυτόματα με τις πλησιέστερες υπηρεσίες διάσωσης μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW, όποτε χρειάζεται. Μεταδίδει πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα τοποθεσία του αυτοκινήτου και τη σοβαρότητα του ατυχήματος. Η Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα.

 • Ενεργή προστασία

  Αντιδρά με ακρίβεια σε κάθε κίνδυνο: Σε κρίσιμες περιστάσεις, η Ενεργή Προστασία εφαρμόζει στη στιγμή μια σειρά από μέτρα για να σας προστατεύσει, όπως σφίξιμο των ζωνών ασφαλείας, ρύθμιση των καθισμάτων σε όρθια θέση και κλείσιμο των παραθύρων και της ηλιοροφής. Μετά από ένα ατύχημα, ενεργοποιείται ένα αυτόματο φρενάρισμα που ακινητοποιεί τελείως το αυτοκίνητο, αποτρέποντας ή ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να σημειωθούν και δευτερεύουσες συγκρούσεις. Επιπλέον, η Υποβοήθηση Επαγρύπνησης προτείνει στον οδηγό να κάνει διάλειμμα όποτε ανιχνεύσει συμπτώματα κόπωσης, προκειμένου να αποτρέψει εξαρχής την εκδήλωση κινδύνων.