ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Ειδικές προσφορές και άριστη εξυπηρέτηση - όπου κι αν βρίσκεστε.

Ως διπλωμάτης, αντιμετωπίζετε συνεχώς νέες προκλήσεις – είναι σημαντικό να μην γίνει η BMW σας μία από αυτές. Όπου κι αν σας οδηγήσουν τα καθήκοντά σας, με το παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 4.000 Επίσημους Εμπόρους και την προσωπική υποστήριξη από τους ειδικούς της BMW, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την BMW σας.

Μάθετε περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ.

Είτε επιλέξετε μία BMW Σειρά 1 για την οδήγηση εντός πόλης είτε μία ευρύχωρη BMW Σειρά 5 για μακρινές αποστάσεις είτε την εμβληματική BMW Σειρά 7 για υποδοχές και επίσημες συναντήσεις – η BMW διαθέτει το σωστό αυτοκίνητο για όλες τις περιστάσεις.

Με τις Διπλωματικές Πωλήσεις BMW μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα μοντέλα BMW στην έκδοση εξοπλισμού που επιθυμείτε, όπου κι αν βρίσκεστε. Επιθυμείτε να οδηγήσετε ένα δεξιοτίμονο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη; Κανένα πρόβλημα. Οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό αυτοκίνητο ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 1

Δώστε τον ρυθμό, ζήστε κάθε στιγμή και κατακτήστε τους δρόμους των μεγαλουπόλεων με τις σπορ γραμμές και την πρωτοποριακή σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 1. Εκτός από αυξημένη οδηγική απόλαυση, η νέα BMW Σειρά 1 προσφέρει και μεγαλύτερη οικονομία με τους νέους αποδοτικούς και ταυτόχρονα δυναμικούς της κινητήρες.
Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 2

Οδηγική απόλαυση επί δύο: τα μοντέλα της BMW Σειράς 2 προσφέρουν την χαρακτηριστική οδηγική απόλαυση BMW στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.
Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 3

Αυθεντική από το 1975: Ο ακαταμάχητος συνδυασμός δυναμικής σχεδίασης, ασυναγώνιστης ευελιξίας και εξαιρετικής πρακτικότητας στην καθημερινή χρήση καθιστούν τη νεότερη γενιά της BMW Σειράς 3 ακόμα πιο εντυπωσιακή .
Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 4

Σπορ χαρακτήρας, συνδυασμένος με μία αισθητική που κόβει την ανάσα: η BMW Σειρά 4 Coupé και Cabrio είναι οι εντυπωσιακοί εκπρόσωποι μίας νέας γενιάς αυτοκινήτων BMW. Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé ολοκληρώνει μοναδικά την γκάμα των μοντέλων BMW και εντυπωσιάζει με τη φυσική της κομψότητα.
Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 5

Μοναδικά εκφραστική και απόλυτα προσαρμοσμένη για να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις με μία ασύγκριτη αίσθηση του στιλ. Η BMW Σειρά 5 εκφράζει δυναμικότητα και στιλ σε κάθε λεπτομέρεια.
Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 7

Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις. Η νέα BMW Σειρά 7 ωθεί τη χαρακτηριστική οδηγική απόλαυση BMW σε νέο επίπεδο. Απολαύστε την πρωτοπορία, την τεχνολογία αιχμής, παράλληλα με τις κορυφαίες επιδόσεις, την αποδοτικότητα και το κορυφαίο επίπεδο άνεσης.
Μάθετε περισσότερα

BMW Χ.

Νοιώθετε μία αυθόρμητη επιθυμία να ξεφύγετε από την πόλη; Με τα νέα μοντέλα BMW Χ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Με την ευελιξία και την ευκολία ελιγμών, τα νεότερα μοντέλαX κλέβουν την παράσταση στους δρόμους της μεγαλούπολης, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτουν τον αποφασιστικό τους χαρακτήρα και σε κάθε διαδρομή.
Μάθετε περισσότερα

BMW i

Το BMW i δίνει σάρκα και οστά στο όραμα των πρωτοπόρων ηλεκτρικών αυτοκίνητων και των υπηρεσιών κινητικότητας, την εμπνευσμένη σχεδίαση και τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας premium, που καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη βιωσιμότητα.
Μάθετε περισσότερα

BMW i.

Στο BMW i, η θεμελιώδης αρχή του BMW EfficientDynamics – λιγότερες εκπομπές ρύπων, περισσότερη οδηγική απόλαυση – μεταφράζεται σε αυτοκίνητα και υπηρεσίες κινητικότητας που "βλέπουν μπροστά" και εστιάζουν στην αλυσίδα προστιθέμενης αξίας και τη βιωσιμότητα. Οι υπάρχουσες τεχνολογίες του BMW EfficientDynamics συνδυάζονται με εναλλακτικούς τρόπους κίνησης και κλασικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων BMW, συνεισφέροντας στην προσφορά αυτοκινήτων με όραμα, όπως είναι το BMW i3 και το BMW i8.

ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Οι άνθρωποι που φέρουν μεγάλες ευθύνες θα πρέπει να εμπιστεύονται την μεγαλύτερη δυνατή προστασία – χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν την μοναδική οδηγική αίσθηση που μόνον ένα Ειδικό Αυτοκίνητο BMW μπορεί να προσφέρει. Η BMW δημιουργεί νέα πρότυπα στη σχεδίαση και την κατασκευή θωρακισμένων αυτοκινήτων εδώ και 30 χρόνια. Η τρέχουσα γκάμα μοντέλων συνεχίζει αυτήν την παράδοση με εντυπωσιακό στιλ. Επιβιβαστείτε και χαλαρώστε – απολαύστε την αίσθηση ασφάλειας γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει πιο ασφαλές και χαλαρωτικό περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να βρεθείτε. Κάθε Θωρακισμένο Αυτοκίνητο είναι ειδικά κατασκευασμένο να ταιριάζει στο περιβάλλον που κινείται, αλλά και να ξεχωρίζει από το πλήθος. Κάθε στάδιο παραγωγής ολοκληρώνεται με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές βαλλιστικής προστασίας, ενώ ικανοποιεί και τις περισσότερες εξατομικευμένες απαιτήσεις.

BMW Service

BMW SERVICE.

Ποιότητα, αποτελεσματικότητα και καινοτομία: οι τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της τεχνογνωσίας του BMW Service που ενσωματώνεται στις τεχνολογίες συντήρησης του σήμερα και του αύριο. Ακόμα και πριν καν ένα νέο μοντέλο BMW μπει στην παραγωγή, οι μηχανικοί μας αναπτύσσουν πρωτοποριακές, εύχρηστες και επικεντρωμένες στον οδηγό λειτουργίες service, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι κάθε αυτοκίνητο BMW θα είναι σε θέση να παρέχει τις μέγιστες επιδόσεις χρόνο με το χρόνο. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε άριστο σέρβις, γεγονός που συνεπάγεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα για το αυτοκίνητό σας, καθώς και μια χωρίς συμβιβασμούς οδηγική εμπειρία.

  • Επίσημοι Έμποροι και δίκτυο service σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Πλήρης εγγύηση BMW
  • BMW Service Inclusive

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

Το BMW EfficientDynamics αποτελεί την εταιρική στρατηγική του BMW Group που στοχεύει πάντα στον συνδυασμό της καλύτερης δυνατής αποδοτικότητας και της μέγιστης δυναμικής. Καλύπτει όλα τα μέτρα που εστιάζουν στην αύξηση της αποδοτικότητας και την δυναμικής σε όλα τα αυτοκίνητα BMW. Εδώ συμπεριλαμβάνεται η συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου, το συγκρότημα κίνησης-μετάδοσης και η διαχείριση ενέργειας, η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους, η αεροδυναμική, το BMW eDrive και οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo. Το αποτέλεσμα δεν είναι ο συμβιβασμός αλλά η γνήσια οδηγική απόλαυση. Το BMW EfficientDynamics γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στην παροχή κινήτρων για τους εργαζόμενους και τη βελτιστοποίηση του κόστους.

BMW EfficientDynamics

Εξαιρετική οικονομία καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις.

  • Η συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου
  • Το σύστημα μετάδοσης κίνησης
  • Έξυπνη διαχείριση ενέργειας

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – ένα πακέτο τεχνολογιών που περιλαμβάνει υπηρεσίες, εφαρμογές και συστήματα υποστήριξης οδηγού που σας συνδέουν στενά με τον κόσμο γύρω σας. Καθίστε αναπαυτικά και στήστε τον προσωπικό σας χώρο γραφείου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Χάρη στο BMW ConnectedDrive, μπορείτε να παραλαμβάνετε, να διαβάζετε και να απαντάτε στα e-mail σας. Ή να συγχρονίζετε τα δεδομένα σας, όπως το βιβλίο διευθύνσεων, με το αυτοκίνητό σας. Τι άλλο συμβαίνει στον κόσμο; Η BMW σας ξέρει τι σας ενδιαφέρει και σας εκφωνεί τις τελευταίες ειδήσεις μέσω του ηχοσυστήματος κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας. Μπορείτε να βασίζεστε πλήρως στα συστήματα υποστήριξης οδηγού σε κάθε σας διαδρομή. Κάνουν την BMW σας ακόμα πιο έξυπνη και σας υποστηρίζουν σε κάθε περίπτωση. Απολαύστε περισσότερη ασφάλεια και άνεση: με το BMW ConnectedDrive στο πλευρό σας.

Η ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  • Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο
  • Υπαγόρευση μηνυμάτων
  • Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης