ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ.

Συνεργασία με το τμήμα Θωρακισμένων Αυτοκινήτων BMW.

Το επίπεδο προστασίας που χρειάζεστε εξαρτάται από τις συνθήκες στις οποίες ζείτε – ο τόπος διαμονής και εργασίας, το αντικείμενο της εργασίας σας και το δημόσιο προφίλ σας. Η BMW είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων που λαμβάνει υπόψη αυτές τις διαφορετικές ανάγκες και προσφέρει τρία επίπεδα προστασίας, τα οποία βασίζονται στην 30χρονη εμπειρία κατασκευής θωρακισμένων αυτοκινήτων. Η BMW προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων προστασίας – καθένας μπορεί να αποκτήσει αυτό που χρειάζεται για να νοιώθει ασφαλής.

Μάθετε περισσότερα

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

Με τα Θωρακισμένα Αυτοκίνητα BMW δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σε θέματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Η BMW έχει 30χρονη εμπειρία στην εξέλιξη και κατασκευή θωρακισμένων αυτοκινήτων – συνεχίζει να πρωτοπορεί ώστε να προστατεύει εσάς, αλλά και τον ενθουσιασμό της Απόλυτης Οδηγικής Απόλαυσης. Έτσι μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή προστασία και ότι δεν θα κάνετε κανέναν συμβιβασμό για να την αποκτήσετε. Επειδή πρόκειται για την δική μας δουλειά, από τα πρώτα σχέδια μέχρι την τελική στρώση φινιρίσματος. Η προσωπική ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για να την εμπιστευθείτε σε οποιονδήποτε. Φυσικά, κάθε BMW κατασκευάζεται με απόλυτη ακρίβεια και ιδιαίτερη φροντίδα και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας που εφαρμόζονται στο παγκόσμιο δίκτυο εργοστασίων κατασκευής της BMW. Αυτός είναι ο λόγος που μόνον η BMW προσφέρει κορυφαία προστασία – made by BMW.

 • Δυναμική οδήγησης

  Για να συνδυάσουν την κορυφαία προστασία με την εξαιρετική δυναμική οδήγησης, οι μηχανικοί της BMW εφάρμοσαν μία μοναδική λύση: συνδύασαν με έξυπνο τρόπο τα υλικά που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και αυξάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο το βάρος, χωρίς ωστόσο να κάνουν κανέναν συμβιβασμό στην αμεσότητα απόκρισης και την ευελιξία που χαρακτηρίζουν κάθε BMW.

 • Λειτουργικότητα και άνεση

  Αυτά τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα προσφέρουν ταχεία πρόσβαση σε λειτουργίες που σχετίζονται με την ασφάλεια. Μόνον η BMW δημιουργεί πρότυπα αναφοράς όσον αφορά στη λειτουργικότητα. Ο οδηγός μπορεί να αντιστοιχήσει διάφορες λειτουργίες της επιλογής του σε αυτά τα πλήκτρα, τα οποία έχουν πραγματικά ανεκτίμητη αξία σε περίπτωση κινδύνου. Για παράδειγμα, με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να καλέσετε βοήθεια ή να προβάλλετε στο σύστημα πλοήγησης την ταχύτερη διαδρομή για την επιστροφή στην έδρα σας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Επειδή η προστασία είναι πιο αποτελεσματική όταν κανείς δεν γνωρίζει ότι την έχετε. Η ανωνυμία είναι ένα ισχυρό μέτρο προστασίας. Για τον λόγο αυτό η BMW καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύει τα αυτοκίνητά της με έναν τρόπο που δεν είναι αντιληπτός από άλλους.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Επειδή η προστασία είναι πιο αποτελεσματική όταν κανείς δεν γνωρίζει ότι την έχετε. Η ανωνυμία είναι ένα ισχυρό μέτρο προστασίας. Για τον λόγο αυτό η BMW καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύει τα αυτοκίνητά της με έναν τρόπο που δεν είναι αντιληπτός από άλλους.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ BMW CONNECTEDDRIVE.

Το BMW ConnectedDrive αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της ενσωμάτωσης του οδηγού, του αυτοκινήτου και του εξωτερικού περιβάλλοντος σε ένα έξυπνο δίκτυο. Οι μικρές αποστάσεις γεφυρώνονται με τη χρήση υπέρηχων, ενώ για τις μεγαλύτερες αποστάσεις χρησιμοποιείται η τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας. Η έξυπνη αλληλεπίδραση μεταξύ των online υπηρεσιών, των συστημάτων υποστήριξης οδηγού, των υπηρεσιών τηλεφωνικών κέντρων και των επιλογών σύνδεσης για smartphone προσφέρει υποστήριξη στον οδηγό της BMW με διαφόρους τρόπους – είτε παρέχοντας ένα υψηλότερο επίπεδο άνεσης είτε δίνοντας τις σωστές πληροφορίες τη σωστή στιγμή είτε δίνοντας την αίσθηση ασφάλειας σε κάθε μετακίνηση.

 • Συναγερμός επίθεσης και σύστημα ενδοεπικοινωνίας

  Πάντα δίπλα στον οδηγό και τον συνοδηγό, όμως μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα: ο συναγερμός επίθεσης και το σύστημα ενδοεπικοινωνίας ελέγχονται από τους διακόπτες ασφαλείας στην κεντρική κονσόλα.

 • Night Vision

  Το BMW Night Vision με Δυναμική Φωτεινή Δέσμη ανιχνεύει ανθρώπους και μεγάλα ζώα από αρκετά μεγάλη απόσταση – και τα φωτίζει επιλεκτικά. Μια κάμερα θερμικής απεικόνισης που είναι εγκατεστημένη στη μάσκα του ψυγείου και έχει εμβέλεια έως και 300 m αναμεταδίδει εικόνες ανθρώπων και ζώων απευθείας στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου. Επίσης, παρέχονται και επιπλέον προειδοποιήσεις όταν η θερμική απεικόνιση ενεργοποιηθεί στην οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών. Σε περίπτωση άμεσου κινδύνου, εκπέμπεται και ένα ηχητικό προειδοποιητικό σήμα και τα φρένα περιέρχονται στη μέγιστη κατάσταση αναμονής.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Ορισμένες φορές χρειάζεται κάτι παραπάνω από προστασία. Για τη μεταφορά αξιωματούχων ή για καθήκοντα συνοδείας ασφαλείας, το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αποκαλύπτει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την επίσημη ταυτότητά του. Η BMW κατασκευάζει Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών εδώ και 50 χρόνια και συνεργάζεται στενά με κρατικές αρχές και κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο. Φώτα αλάρμ, συστήματα χαιρετισμού με διαφορετικούς ήχους σειρήνας, συσκευές σηματοδότησης, ραδιόφωνα και βάσεις σημαίας για επίσημη χρήση.

 • Εξοπλισμός Αυτοκινήτων Κρατικών Αρχών

  Τα φώτα αλάρμ LED μπορούν να τοποθετηθούν διακριτικά πίσω από τη μάσκα "νεφρών" BMW και δεν γίνονται αντιληπτά εκτός αν χρειαστεί να ενεργοποιηθούν. Για επίσημη χρήση, μπορεί να στερεωθεί μαγνητικά ένας φάρος στην οροφή. Η βάση αποθηκεύεται στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ή, εάν απαιτείται, στην πόρτα του οδηγού, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα κατά τη διάρκεια οδήγησης.

 • Βάση σημαίας για διπλωματική και επίσημη χρήση

  Μπορεί να τοποθετηθεί διακριτικά, σε κάθε πλευρά του μπροστινού καπό. Στις επίσημες μετακινήσεις, συχνά απαιτείται η τοποθέτηση σημαιών στα αυτοκίνητα που μεταφέρουν αξιωματούχους, κυβερνητικά ή διπλωματικά στελέχη. Η βάση στήριξης για τις επίσημες σημαίες διατίθεται κατόπιν συνεννόησης.

 • Διατήρηση κινητικότητας

  Το κρύσταλλο ασφαλείας με επίστρωση από πολυανθρακικό υλικό παρέχει εξαιρετική προστασία από τον θρυμματισμό ενώ τα ελαστικά runflat εξασφαλίζουν την κινητικότητα όταν αυτή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διατίθενται ανάλογα με το μοντέλο είναι η δυνατότητα απενεργοποίησης των αερόσακων και το αυτοσφραγιζόμενο ρεζερβουάρ καυσίμου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BMW.

Η εκπαίδευση για το χειρότερο δυνατό σενάριο είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Η προσέγγιση της BMW στα θέματα ασφαλείας εκτείνεται και πέρα από το ίδιο το αυτοκίνητο. Τα ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια οδήγησης αποσκοπούν στην εκμάθηση ικανοτήτων που είναι χρήσιμες σε κάθε οδηγό Θωρακισμένου Αυτοκινήτου ώστε να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από την BMW X5 Security και την BMW X5 Security Plus. Στα τρία διαφορετικά σεμινάρια εκπαίδευσης, οι οδηγοί έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν με τον καλύτερο τρόπο στη διαχείριση επικίνδυνων καταστάσεων. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο έντυπο για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα τρία εκπαιδευτικά σεμινάρια για οδηγούς Θωρακισμένων Αυτοκινήτων BMW.

 • Βασική εκπαίδευση BMW για επαγγελματίες

  Εστιάζει στις βασικές αρχές της δυναμικής οδήγησης και του ελέγχου του αυτοκινήτου, καθώς και στην ασφαλή οδήγηση στην καθημερινή κυκλοφορία, και αποτελείται από ενότητες θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης. Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιείται με μη θωρακισμένα αυτοκίνητα.

  Διάρκεια:
  1 ημέρα + 1 διανυκτέρευση (άφιξη και θεωρητικό μέρος το προηγούμενο πρωί)
  Αρ. συμμετεχόντων:
  έως 8 ανά ομάδα (2 συμμετέχοντες ανά αυτοκίνητο)
  Χώρος:
  Ακαδημία Οδήγησης BMW στο Maisach
  Αυτοκίνητο:
  BMW Σειρά 3
  Προϋποθέσεις:
  καμία
  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:
  θεωρία της δυναμικής οδήγησης, πρακτικές ασκήσεις οδήγησης, 1 διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό, γεύμα και δείπνο, υποστήριξη ομάδας και ασφάλιση.

 • Εντατική εκπαίδευση ασφαλείας BMW για επαγγελματίες

  Βασιζόμενος στις γνώσεις που οι οδηγοί έχουν αποκομίσει από τη Βασική Εκπαίδευση Οδηγών Ασφαλείας, αυτός ο εκπαιδευτικός κύκλος εμβαθύνει τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις των συμμετεχόντων στους τομείς της δυναμικής οδήγησης και του ελέγχου του αυτοκινήτου. Επίσης καλύπτει πιο απαιτητικούς ελιγμούς σε υψηλότερες ταχύτητες, όπως η διπλή αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας και ξ αναστροφή διαφυγής, όπου οι συμμετέχοντες εξασκούνται με θωρακισμένα αυτοκίνητα.

  Διάρκεια:
  2 ημέρες + 2 διανυκτερεύσεις (άφιξη και θεωρητικό μέρος το προηγούμενο πρωί)
  Αρ. συμμετεχόντων:
  έως 8 ανά ομάδα (2 συμμετέχοντες ανά αυτοκίνητο)
  Χώρος:
  Κέντρο Οδήγησης Groß Dölln
  Αυτοκίνητο:
  BMW Σειρά 3, Θωρακισμένα Αυτοκίνητα BMW
  Προϋποθέσεις:
  καμία
  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:
  θεωρία της δυναμικής οδήγησης, πρακτικές ασκήσεις οδήγησης, 2 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό, γεύμα και δείπνο, υποστήριξη ομάδας και ασφάλιση.

 • Εκπαίδευση Τελειοποίησης Ασφαλείας BMW για Επαγγελματίες

  Εδώ οι γνώσεις που αποκτούν οι συμμετέχοντες από την Προηγμένη Εκπαίδευση Οδηγών Ασφαλείας, περνούν στο επόμενο επίπεδο, μέσα από έναν συνδυασμό θεωρητικών και πρακτικών ασκήσεων. Στόχος εδώ είναι η οδήγηση με γνώμονα την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων αναγνώρισης και αντίδρασης σε ενδεχόμενες επικίνδυνες καταστάσεις. Στις πρακτικές ασκήσεις περιλαμβάνεται η οδήγηση σλάλομ με την όπισθεν και η εκτέλεση αναστροφών ανάμεσα σε αυτοκίνητα μίας πομπής.

  Διάρκεια:
  3 ημέρες + 3 διανυκτερεύσεις (άφιξη και θεωρητικό μέρος το προηγούμενο πρωί)
  Αρ. συμμετεχόντων:
  έως 8 ανά ομάδα (2 συμμετέχοντες ανά αυτοκίνητο)
  Χώρος:
  Κέντρο Οδήγησης Groß Dölln
  Αυτοκίνητο:
  BMW Σειρά 3, Θωρακισμένα Αυτοκίνητα BMW
  Προϋποθέσεις:
  1 x Εντατική εκπαίδευση ασφαλείας BMW για επαγγελματίες
  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: θεωρία της δυναμικής οδήγησης, πρακτικές ασκήσεις οδήγησης, 3 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό, γεύμα και δείπνο, υποστήριξη ομάδας και ασφάλιση.