ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ.

Συνεργασία με το τμήμα Θωρακισμένων Αυτοκινήτων BMW.

Το επίπεδο προστασίας που χρειάζεστε εξαρτάται από τις συνθήκες στις οποίες ζείτε – ο τόπος διαμονής και εργασίας, το αντικείμενο της εργασίας σας και το δημόσιο προφίλ σας. Η BMW είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων που λαμβάνει υπόψη αυτές τις διαφορετικές ανάγκες και προσφέρει τρία επίπεδα προστασίας, τα οποία βασίζονται στην 30χρονη εμπειρία κατασκευής θωρακισμένων αυτοκινήτων. Η BMW προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων προστασίας – καθένας μπορεί να αποκτήσει αυτό που χρειάζεται για να νοιώθει ασφαλής.

Μάθετε περισσότερα

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

Με τα Θωρακισμένα Αυτοκίνητα BMW δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σε θέματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Η BMW έχει 30χρονη εμπειρία στην εξέλιξη και κατασκευή θωρακισμένων αυτοκινήτων – συνεχίζει να πρωτοπορεί ώστε να προστατεύει εσάς, αλλά και τον ενθουσιασμό της Απόλυτης Οδηγικής Απόλαυσης. Έτσι μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή προστασία και ότι δεν θα κάνετε κανέναν συμβιβασμό για να την αποκτήσετε. Επειδή πρόκειται για την δική μας δουλειά, από τα πρώτα σχέδια μέχρι την τελική στρώση φινιρίσματος. Η προσωπική ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για να την εμπιστευθείτε σε οποιονδήποτε. Φυσικά, κάθε BMW κατασκευάζεται με απόλυτη ακρίβεια και ιδιαίτερη φροντίδα και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας που εφαρμόζονται στο παγκόσμιο δίκτυο εργοστασίων κατασκευής της BMW. Αυτός είναι ο λόγος που μόνον η BMW προσφέρει κορυφαία προστασία – made by BMW.

  • Δυναμική οδήγησης
  • Λειτουργικότητα και άνεση

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Επειδή η προστασία είναι πιο αποτελεσματική όταν κανείς δεν γνωρίζει ότι την έχετε. Η ανωνυμία είναι ένα ισχυρό μέτρο προστασίας. Για τον λόγο αυτό η BMW καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύει τα αυτοκίνητά της με έναν τρόπο που δεν είναι αντιληπτός από άλλους.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Επειδή η προστασία είναι πιο αποτελεσματική όταν κανείς δεν γνωρίζει ότι την έχετε. Η ανωνυμία είναι ένα ισχυρό μέτρο προστασίας. Για τον λόγο αυτό η BMW καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύει τα αυτοκίνητά της με έναν τρόπο που δεν είναι αντιληπτός από άλλους.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ BMW CONNECTEDDRIVE.

Το BMW ConnectedDrive αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της ενσωμάτωσης του οδηγού, του αυτοκινήτου και του εξωτερικού περιβάλλοντος σε ένα έξυπνο δίκτυο. Οι μικρές αποστάσεις γεφυρώνονται με τη χρήση υπέρηχων, ενώ για τις μεγαλύτερες αποστάσεις χρησιμοποιείται η τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας. Η έξυπνη αλληλεπίδραση μεταξύ των online υπηρεσιών, των συστημάτων υποστήριξης οδηγού, των υπηρεσιών τηλεφωνικών κέντρων και των επιλογών σύνδεσης για smartphone προσφέρει υποστήριξη στον οδηγό της BMW με διαφόρους τρόπους – είτε παρέχοντας ένα υψηλότερο επίπεδο άνεσης είτε δίνοντας τις σωστές πληροφορίες τη σωστή στιγμή είτε δίνοντας την αίσθηση ασφάλειας σε κάθε μετακίνηση.

  • Συναγερμός επίθεσης και σύστημα ενδοεπικοινωνίας
  • Night Vision

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Ορισμένες φορές χρειάζεται κάτι παραπάνω από προστασία. Για τη μεταφορά αξιωματούχων ή για καθήκοντα συνοδείας ασφαλείας, το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αποκαλύπτει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την επίσημη ταυτότητά του. Η BMW κατασκευάζει Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών εδώ και 50 χρόνια και συνεργάζεται στενά με κρατικές αρχές και κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο. Φώτα αλάρμ, συστήματα χαιρετισμού με διαφορετικούς ήχους σειρήνας, συσκευές σηματοδότησης, ραδιόφωνα και βάσεις σημαίας για επίσημη χρήση.

  • Εξοπλισμός Αυτοκινήτων Κρατικών Αρχών
  • Βάση σημαίας για διπλωματική και επίσημη χρήση
  • Διατήρηση κινητικότητας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BMW.

Η εκπαίδευση για το χειρότερο δυνατό σενάριο είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Η προσέγγιση της BMW στα θέματα ασφαλείας εκτείνεται και πέρα από το ίδιο το αυτοκίνητο. Τα ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια οδήγησης αποσκοπούν στην εκμάθηση ικανοτήτων που είναι χρήσιμες σε κάθε οδηγό Θωρακισμένου Αυτοκινήτου ώστε να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από την BMW X5 Security και την BMW X5 Security Plus. Στα τρία διαφορετικά σεμινάρια εκπαίδευσης, οι οδηγοί έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν με τον καλύτερο τρόπο στη διαχείριση επικίνδυνων καταστάσεων. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο έντυπο για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα τρία εκπαιδευτικά σεμινάρια για οδηγούς Θωρακισμένων Αυτοκινήτων BMW.

  • Βασική εκπαίδευση BMW για επαγγελματίες
  • Εντατική εκπαίδευση ασφαλείας BMW για επαγγελματίες
  • Εκπαίδευση Τελειοποίησης Ασφαλείας BMW για Επαγγελματίες