Ο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

Θύρες επικοινωνίας.

Οι θύρες Bluetooth και USB audio συνδέουν την BMW σας με τις κινητές συσκευές σας, έτσι ώστε να παραμένετε στενά συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο, ακόμα και όταν μετακινείστε. Τηλεφωνήστε, ακούστε μουσική ή εμφανίστε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο – ο χειρισμός της συσκευής σας γίνεται εύκολα από τα χειριστήρια και τις οθόνες ενδείξεων του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα

ΘΥΡΑ BLUETOOTH.

Η BMW σας σάς προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη χρήση των πολύπλευρων λειτουργιών των κινητών σας συσκευών. Καθήστε στο τιμόνι και συνδέστε το smartphone ή το tablet σας με το αυτοκίνητό σας μέσω Bluetooth. Μπορείτε, για παράδειγμα, να συγχρονίσετε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής ή να χρησιμοποιήσετε την πλούσια γκάμα λειτουργιών γραφείου. Οι κλήσεις πραγματοποιούνται και απαντώνται μέσω του συστήματος hands-free, ο χειρισμός του οποίου γίνεται από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, το πολυχειριστήριο iDrive ή το σύστημα φωνητικού ελέγχου.

ΘΥΡΑ USB AUDIO.

Συνεχίστε να ακούτε μουσική ενώ οδηγείτε – η θύρα USB audio σας επιτρέπει να ενσωματώσετε MP3 players, USB sticks και κινητά τηλέφωνα στο ηχοσύστημα της BMW σας. Επίσης, μπορείτε εξίσου εύκολα να συνδέσετε το iPod και το iPhone σας. Ο ήχος αναπαράγεται με ποιότητα hi-fi από τα ηχεία. Τα χειριστήρια του αυτοκινήτου σας επιτρέπουν να περιηγείστε άνετα μεταξύ των μουσικών κομματιών με βάση το είδος μουσικής, το άλμπουμ ή τον καλλιτέχνη, ενώ η θύρα USB στην κεντρική κονσόλα σας παρέχει μια λύση απευθείας σύνδεσης για τις συσκευές σας.