Άντρας και γυναίκα γελαστοί, σε έλκηθρο toboggan στο χιόνι

ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ.

Απολαύστε την πιο κρύα περίοδο του χρόνου. #whateverhappens

Η ιδανική στιγμή για εξερευνήσεις είναι όταν η εποχή αλλάζει. Η βροχή και το κρύο δεν αποτελούν λόγο να μείνετε σπίτι. Είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψετε την μαγική πλευρά του κόσμου. Σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μείνετε ασφαλείς και να απολαύσετε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας. Ανακαλύψτε το BMW Service, τα Σετ Τροχών με Χειμερινά Ελαστικά BMW και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, που ταιριάζουν άψογα στο αυτοκίνητό σας.

Μάθετε περισσότερα
ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ.Απολαύστε την πιο κρύα περίοδο του χρόνου. #whateverhappens

ΓΝΗΣΙΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ BMW ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Η οδηγική απόλαυση δεν επηρεάζεται από τον καιρό.

Για τους οδηγούς που αναζητούν ένα νέο προφίλ ελαστικών και θέλουν να απολαμβάνουν άριστη πρόσφυση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, δημιουργήσαμε ειδικές προτάσεις ελαστικών με την ένδειξη αστερίσκου, σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών (π.χ. Goodyear/Dunlop, Michelin και Pirelli). Τα Ελαστικά BMW με την ένδειξη αστερίσκου, εξασφαλίζουν ομαλή κύλιση, άριστη πρόσφυση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Ένα πράγμα είναι απόλυτα σίγουρο: Με τα Γνήσια Σετ Τροχών με Χειμερινά Ελαστικά BMW δεν θα κάνετε κανέναν συμβιβασμό στο θέμα του στυλ.
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW ζάντες 18" με ακτίνες V 618 σε ασημί Reflex, σετ με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες BMW 18’’, με ακτίνες V 618 σε Reflex Silver. Σετ με χειμερινά ελαστικά.

Οι υψηλής ποιότητας ζάντες ελαφρού κράματος BMW, 18" με διπλές ακτίνες 618 M, είναι συμβατές με τις αντιολισθητικές αλυσίδες και διατίθενται σε Reflex Silver. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά. Διαθέτουν σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS). Διάσταση τροχού: 8,5J x 18, μέγεθος ελαστικού: 255/55 R18 109Η XL. 
Διαμόρφωση
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW ζάντες 18" με ακτίνες V 684 σε γκρι Orbit, σετ με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες BMW 18’’, με ακτίνες V 684 σε Orbit Grey. Σετ με χειμερινά ελαστικά.

Οι υψηλής ποιότητας ζάντες ελαφρού κράματος BMW, 18" με ακτίνες V 684 σε ORBIT Grey, κάνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας πιο σπορ. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά runflat και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS). Διάσταση τροχού: 8J x 18, μέγεθος ελαστικού: 245/45 R18 100V XL.
Διαμόρφωση
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW ζάντες ελαφρού κράματος 19" με ακτίνες V 635 σε διχρωμία (Night Gold, στιλβωμένες), σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες BMW 19’’, με ακτίνες V 635 σε διχρωμία (Night Gold, στιλβωμένες). Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά.

Οι κομψές ζάντες ελαφρού κράματος BMW, 19" με ακτίνες V 635, διατίθενται σε διχρωμία Night Gold, είναι στιλβωμένες και προσδίδουν μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο αυτοκίνητό σας. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά runflat και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS). Διάσταση τροχού (μπροστά): 8J x 19, μέγεθος ελαστικού (μπροστά): 245/40 R19 98V XL RSC, διάσταση τροχού (πίσω): 9J x 19, μέγεθος ελαστικού (πίσω): 275/35 R19 100V XL RSC.
Διαμόρφωση
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW σύστημα μπουλονιών ασφαλείας

Σετ μπουλονιών ασφαλείας BMW.

Το ποιοτικό, αξιόπιστο σετ μπουλονιών ασφαλείας περιλαμβάνει τέσσερα μπουλόνια ασφαλείας με ειδική στιλβωμένη επιγραφή BMW. Τα μπουλόνια μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με το ειδικό εργαλείο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και προστατεύονται αποτελεσματικά από κλοπή.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW αντιολισθητικές αλυσίδες Comfort

Αντιολισθητικές αλυσίδες Comfort BMW.

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες Comfort BMW τοποθετούνται εύκολα και εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή πρόσφυση. Ταιριάζουν άψογα στα ελαστικά και δεν απαιτούν πρόσθετη προστασία για τη ζάντα. Το ενσωματωμένο ατσάλινο στεφάνι επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, M Performance θήκες ελαστικών

Θήκες αποθήκευσης ελαστικών M Performance.

Μοναδική αγωνιστική αίσθηση στο γκαράζ: Οι θήκες αποθήκευσης ελαστικών Μ Performance προστατεύουν τόσο τον οδηγό όσο και το αυτοκίνητο από τους ρύπους. Η ανθεκτική λαβή επιτρέπει την άνετη μεταφορά των ελαστικών. Χάρη στην ειδική σήμανση, μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε στιγμή το αντίστοιχο ελαστικό. Σε σπορ σχεδίαση M Performance.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW κάλυμμα πλήμνης

Καπάκι ζάντας BMW.

Το καπάκι ζάντας φέρει το λογότυπο BMW, το οποίο όμως δεν περιστρέφεται μαζί με τον τροχό αλλά παραμένει σταθερό σε οριζόντια θέση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις ζάντες ελαφρού κράματος BMW με καρέ 112 mm.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW καπάκια βαλβίδων με λογότυπο

Καπάκια βαλβίδων BMW με λογότυπο.

Τα υψηλής ποιότητας καπάκια βαλβίδων BMW από αλουμίνιο προστατεύουν τις αλουμινένιες βαλβίδες TPMS αποτελεσματικά από τους ρύπους και την υγρασία. Παράλληλα, τονίζουν την εμφάνιση των ελαστικών. Με λογότυπο BMW.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW καπάκια βαλβίδων με λογότυπο Μ

Καπάκια βαλβίδων BMW με λογότυπο Μ.

Τα υψηλής ποιότητας καπάκια βαλβίδων BMW από αλουμίνιο προστατεύουν τις αλουμινένιες βαλβίδες TPMS αποτελεσματικά από τους ρύπους και την υγρασία. Παράλληλα, τονίζουν την εμφάνιση των ελαστικών. Με λογότυπο Μ.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW Mobility σετ για ελαστικά

Mobility σετ για ελαστικά BMW.

Το Mobility σετ για ελαστικά BMW επιτρέπει τον διαισθητικό χειρισμό και εξασφαλίζει τη γρήγορη επιστροφή στο δρόμο μετά από βλάβη ελαστικού. Ανεξάρτητα από τις διαστάσεις ελαστικού, μπορούν να επισκευαστούν ζημιές στο πέλμα των ελαστικών με βάθος λιγότερο από 4 mm, επιτρέποντας τη μετάβασή σας στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.
Επικοινωνία

ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ.

Η ποιότητα, η εμπειρία οδήγησης και η ασφάλεια αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τις ζάντες και τα ελαστικά μας.

Η ένδειξη αστερίσκου υποδηλώνει ότι το ελαστικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για την BMW, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η εξέλιξη των ελαστικών ξεκινά κατά την πρώιμη φάση εξέλιξης του αυτοκίνητου και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρία χρόνια, προτού ολοκληρωθεί με διεξοδικές δοκιμές και ελέγχους. Τα ελαστικά με την ένδειξη δοκιμάζονται σε έξι κατηγορίες: ασφάλεια, φθορά, άνεση, αποδοτικότητα και σε δύο κατηγορίες για τη χαρακτηριστική οδηγική απόλαυση BMW: το στιλ οδήγησης και τη δυναμική συμπεριφορά. Επιπλέον, εξελίσσονται σε συνεργασία με επιλεγμένους κορυφαίους κατασκευαστές (π.χ. Goodyear/Dunlop, Michelin και Pirelli). Απευθυνθείτε στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW για ελαστικά με την ένδειξη αστερίσκου – άριστα προσαρμοσμένα, ελεγμένα και ασφαλή.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Αντλήστε έμπνευση, όπου κι αν κοιτάξετε.

Εάν θέλετε να απολαύσετε τον χειμώνα, πρέπει να είστε απόλυτα εξοπλισμένοι. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, μπορείτε να λύσετε κάθε σας πρόβλημα. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση και ανακαλύψτε τις επιλογές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την BMW σας την καλύτερη παρέα στις χειμερινές σας αποδράσεις.
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW μπαγκαζιέρα οροφής 420 σε μαύρο/ασημί Titanium

Μπαγκαζιέρα οροφής BMW 420lt σε μαύρο / Titanium Silver.

Η μοντέρνα μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο χρώμα με πλαϊνές λεπτομέρειες σε Titanium Silver, έχει χωρητικότητα 420 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα συστήματα μεταφοράς οροφής BMW. Χάρη στο σύστημα διπλού ανοίγματος και το τριπλό κεντρικό κλείδωμα σε κάθε πλευρά, παρέχεται αντικλεπτική προστασία, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνεται και η φόρτωση.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW σχάρα οροφής

Σχάρα οροφής BMW.

Οι μπάρες οροφής μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις βάσεις οροφής BMW και τις μπαγκαζιέρες οροφής. Τοποθετούνται εύκολα χωρίς εργαλεία και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας χάρη στη στιβαρή τους κατασκευή και το αντικλεπτικό σύστημα κλειδώματος. Ταυτόχρονα με τη χαρακτηριστική τους σχεδίαση, ενσωματώνονται απόλυτα στην εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW βάση για πέδιλα του σκι και snowboard, εκτεινόμενη

Βάση για πέδιλα του σκι και snowboard BMW, εκτεινόμενη.

Η ασφαλιζόμενη βάση μεταφοράς BMW για πέδιλα του σκι και snowboard μπορεί να επεκταθεί προς το πλάι, μεταφέρει με ασφάλεια έως και πέντε ζεύγη πέδιλων του σκι ή snowboard και καθιστά ευκολότερη τη φόρτωση σε ψηλότερα αυτοκίνητα. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις σχάρες οροφής BMW και μπορεί να μεταφέρει και τα μπαστούνια του σκι.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών

Κάλυμμα δαπέδου BMW για το χώρο αποσκευών.

Το αντιολισθητικό, αδιάβροχο και ανθεκτικό κάλυμμα BMW, με υπερυψωμένο χείλος σε όλες τις πλευρές και την κομψή σχεδίασή του, προστατεύει τον χώρο αποσκευών από τους ρύπους και την υγρασία. Σε μαύρο χρώμα και με υψηλής ποιότητας ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι, το κάλυμμα δαπέδου ταιριάζει άψογα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW προβολείς θυρών LED

Προβολείς θυρών BMW, LED.

Οι πρωτοποριακοί προβολείς θυρών LED BMW ενεργοποιούνται αυτόματα κατά το άνοιγμα των θυρών και προβάλλουν στο έδαφος, δίπλα από το αυτοκίνητο μια εικόνα. Διατίθενται διάφορα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε για να εξασφαλίσετε άριστο φωτισμό της περιοχής εισόδου στο αυτοκίνητο σας, με ένα εντελώς δικό σας στυλ.
Επικοινωνία

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Γοητευτικό εσωτερικό.

Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετική ακρίβεια και είναι εμπνευσμένα από τις απόλυτες επιδόσεις. Αυξήστε τους χώρους, αναδείξτε το στυλ σας, βελτιώστε την ασφάλειά σας – ή όλα μαζί. Συνδυάστε με εύκολο τρόπο την ασφάλεια με την κομψότητα.
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW θήκη προστασίας για το Apple iPad Pro 10,5", για το σύστημα Travel & Comfort

Θήκη προστασίας BMW για το Apple iPad™ Pro 10,5”, για το σύστημα Travel & Comfort.

Η θήκη προσφέρει άριστη προστασία για όλα τα Apple iPad™ Pro 10,5". Το κάλυμμα από μαύρη σιλικόνη προστατεύει αποτελεσματικά το tablet από τις γρατσουνιές και τα χτυπήματα. Όταν χρησιμοποιηθεί μαζί με τη μεμβράνη οθόνης που περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό, το tablet προστατεύεται επιπλέον και από τις σταγόνες νερού. Όταν χρησιμοποιηθεί μαζί με τη βάση γενικής χρήσης του συστήματος Travel & Comfort (διατίθεται χωριστά), μπορεί να στερεωθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να διατηρηθεί με ασφάλεια στη θέση της σε περίπτωση σύγκρουσης.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW βάση γενικής χρήσης για tablet με BMW θήκη προστασίας για το σύστημα Travel & Comfort

Βάση γενικής χρήσης BMW για tablet με θήκη προστασίας BMW, για το σύστημα Travel & Comfort.

Η βάση γενικής χρήσης προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης του μεγέθους της και στερεώνεται στη βάση στήριξης που διατίθεται χωριστά ή στον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό «Travel & Comfort». Σε συνδυασμό με τη θήκη προστασίας από 7" έως 11", παρέχει ασφαλή στήριξη για πολλά tablet Apple και Samsung. Μπορεί να περιστραφεί κατά 360° και να ασφαλιστεί στην επιθυμητή κλίση.
Επικοινωνία
BBMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW γάντζος γενικής χρήσης για το σύστημα Travel & Comfort

Γάντζος BMW γενικής χρήσης, για το σύστημα Travel & Comfort.

Με τον γάντζο του συστήματος Travel & Comfort μπορείτε να κρεμάσετε με ευκολία ρούχα ή ελαφριές τσάντες στην πλάτη, χωρίς να λερώνονται. Χάρη στο κουμπωτό στήριγμα, ο γάντζος γενικής χρήσης μπορεί να στερεωθεί εύκολα και με ασφάλεια στη βάση στήριξης που διατίθεται χωριστά ή με τον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό Travel & Comfort.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW κρεμάστρα ρούχων για το σύστημα Travel & Comfort

Κρεμάστρα ρούχων BMW, για το σύστημα Travel & Comfort.

Η κρεμάστρα ρούχων BMW σάς επιτρέπει να κρεμάτε ρούχα στην πίσω πλευρά της πλάτης του καθίσματος. Το κουμπωτό στήριγμα επιτρέπει την εύκολη στερέωση στη βάση στήριξης που διατίθεται χωριστά ή στον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό Travel & Comfort. Χάρη στη λειτουργία Hotel (τυπική κρεμάστρα ρούχων) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW ταπέτα παντός καιρού μπροστά

Πατάκια παντός καιρού BMW, μπροστά.

Τα πατάκια παντός καιρού BMW με την άψογη εφαρμογή, το υπερυψωμένο χείλος και την κομψή σχεδίαση προστατεύουν από την υγρασία και τους ρύπους. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και διαθέτουν ένθετο από ανοξείδωτο χάλυβα.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW ταπέτα παντός καιρού πίσω

Πατάκια παντός καιρού BMW, πίσω.

Τα πατάκια παντός καιρού BMW με την άψογη εφαρμογή, το υπερυψωμένο χείλος και την κομψή σχεδίαση προστατεύουν από την υγρασία και τους ρύπους. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και διαθέτουν ένθετο από ανοξείδωτο χάλυβα.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW φακός LED, επαναφορτιζόμενος

Φακός LED BMW, επαναφορτιζόμενος.

Ο φακός LED BMW σε κομψή σχεδίαση από ανοξείδωτο ατσάλι εντυπωσιάζει με την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τη μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 3.000 κύκλους φόρτισης και την εντυπωσιακή απόσταση φωτισμού. Για τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής απόδοσης, ο φακός συνδέεται εύκολα στην πρίζα 12 Volt του αυτοκινήτου.
Επικοινωνία
Άντρας και γυναίκα στο χιόνι κοιτούν στο tablet

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Για εσάς, πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια ορεινή διαδρομή, για μια βόλτα στην πόλη ή για μια αυθόρμητη εκδρομή. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, θα ανακαλύψετε τις συναρπαστικές στιγμές που σας επιφυλάσσουν αυτές οι εποχές του χρόνου. Επιλέξτε από τη μεγάλη συλλογή μας και δώστε στην BMW σας τη φθινοπωρινή και χειμερινή εμφάνιση που επιθυμείτε. Κάντε μια στιλιστική δήλωση χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις στην ασφάλεια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ BMW CARE.

Υψηλή ποιότητα και περιποίηση για την BMW σας.

Φροντίστε το αυτοκίνητό σας. Σας προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να διατηρήσετε την άριστη και όμορφη εμφάνιση της BMW σας – εξάλλου, οι ζάντες σας φτιάχτηκαν για να είναι πάντα αστραφτερές.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW υγρό καθαρισμού παρμπρίζ με αντιψυκτικό

Υγρό καθαρισμού παρμπρίζ BMW με αντιψυκτικό.

Αποτρέπει το πάγωμα του συστήματος πλύσης παρμπρίζ και εξασφαλίζει άψογη ορατότητα χωρίς ίχνη, χάρη στις υψηλής ποιότητας καθαριστικές ουσίες. Με το ευχάριστο χαρακτηριστικό άρωμα BMW Apricelle.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW αποπαγωτικό κρυστάλλων παραθύρων

Αποπαγωτικό κρυστάλλων παραθύρων BMW.

Καθαρίζει τα παράθυρα από τον πάγο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Προστατεύει από το πάγωμα και εξασφαλίζει άριστη περιμετρική ορατότητα. Με ευχάριστο άρωμα BMW Apricelle που είναι χαρακτηριστικό στα προϊόντα BMW Care. Απομακρύνει αποτελεσματικά τον πάγο από το πεδίο ορατότητας.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW καθαριστικό ζαντών

Καθαριστικό ζαντών BMW.

Το καθαριστικό ζαντών BMW αφαιρεί χωρίς κόπο, την επίμονη βρομιά, όπως καμμένη σκόνη από τα φρένα, κατάλοιπα λαδιών και γόμας ελαστικών.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ BMW M PERFORMANCE.

Ανακαλύψτε την συναρπαστική αγωνιστική αίσθηση με τα αποκλειστικά Εξαρτήματα BMW M Performance.

Οι αγώνες αυτοκινήτου κάνουν παντού αισθητή την παρουσία τους. Κάθε Εξάρτημα BMW M Performance δηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο τον αυθεντικό αγωνιστικό χαρακτήρα της BMW σας. Έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη συλλογή αξεσουάρ από τις κατηγορίες αεροδυναμικής βελτίωσης, μετάδοσης κίνησης, εξωτερικής σχεδίασης, cockpit, πλαισίου και ζαντών. Είστε έτοιμοι για τις πιο δυνατές συγκινήσεις;

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, Μ Performance ζάντες 20" με διπλές ακτίνες 669 M σε μαύρο Jet ματ/στιλβωμένες, σετ τροχών με θερινά ελαστικά

Ζάντες M Performance, 20" με διπλές ακτίνες 669 M σε Jet Black ματ/στιλβωμένες. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά.

Οι υψηλής ποιότητας ζάντες ελαφρού κράματος BMW M Performance 20" είναι σφυρήλατες, διατίθενται σε μαύρη διχρωμία ματ και διαθέτουν έναν συνδυασμό φρεζαριστών και στιλβωμένων επιφανειών στην ορατή πλευρά τους, καθώς και το λογότυπο BMW M. Σετ τροχών με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.  Διάσταση τροχού (μπροστά): 8J x 20, μέγεθος ελαστικού (μπροστά): 245/35 R20 95Y XL RSC, διάσταση τροχού (πίσω): 9J x 20, μέγεθος ελαστικού (πίσω): 275/30 R20 97Y XL RSC.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW M Performance μάσκα "νεφρών" Iconic Glow

Μάσκα «νεφρών» BMW M Performance, Iconic Glow.

Η μάσκα «νεφρών» BMW M Performance Iconic Glow προσδίδει στο αυτοκίνητο μια μοναδική λάμψη. Ο φωτισμός LED δημιουργεί μια εντυπωσιακή αίσθηση γύρω από την μάσκα «νεφρών» BMW και στην περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, τόσο από το άνοιγμα των θυρών μέχρι την εκκίνηση, όσο και από το σβήσιμο του κινητήρα μέχρι το κλείδωμα του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, M Performance προεκτάσεις πλαϊνών μαρσπιέ, ανθρακονήματα

Προεκτάσεις πλαϊνών σπόιλερ M Performance.

Εμφάνιση που αποτελεί πηγή έμπνευσης: οι προεκτάσεις πλαϊνών σπόιλερ BMW M Performance είναι κατασκευασμένες από ανθρακονήματα κορυφαίας ποιότητας και χειροποίητα με μεγάλη φροντίδα. Μεγαλώνουν οπτικά τις αναλογίες του αυτοκινήτου, χαρίζοντάς του ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Για μία εξαιρετικά αθλητική και κομψή εμφάνιση.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, M Performance πίσω αεροτομή Pro, ανθρακονήματα

Πίσω αεροτομή Pro M Performance .

Ακόμα πιο εντυπωσιακή: η πίσω αεροτομή Pro M Performance ,από ανθρακονήματα τονίζει την κορυφαία ποιότητα και τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Βελτιστοποιεί την αεροδυναμική και προσφέρει ακόμα πιο σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, M Performance τιμόνι

Τιμόνι M Performance.

Απτά στοιχεία: χάρη στην επενδυμένη με Alcantara επιφάνεια αφής, το τιμόνι M Performance παρέχει εξαιρετική αίσθηση και τέλειο κράτημα – για μια αίσθηση πιο άμεσης απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης. Η μοναδική του σχεδίαση και η κεντρική λωρίδα από κόκκινο δέρμα υπογραμμίζουν το αγωνιστικό στυλ του.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, M Performance βελούδινα ταπέτα

Πατάκια M Performance.

Κομψή εμφάνιση, απόλυτη εφαρμογή: τα βελούδινα πατάκια M Performance προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο ποδιών και χαρίζουν μια πιο δυναμική εμφάνιση στο εσωτερικό. Με επιγραφή M Performance. Η κορυφαία σχεδίαση ολοκληρώνεται με τα ρέλια σε δερμάτινη όψη, τις διακοσμητικές ραφές σε χρώμα αντίθεσης και μία ταινία στα χρώματα Μ.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, M Performance θήκες ελαστικών

Σάκοι αποθήκευσης ελαστικών M Performance.

Μοναδική αγωνιστική αίσθηση στο γκαράζ: οι σάκοι αποθήκευσης ελαστικών M Performance προστατεύουν τόσο τον οδηγό όσο και το αυτοκίνητο από τους ρύπους. Η ανθεκτική λαβή επιτρέπει την άνετη μεταφορά των ελαστικών. Χάρη στην ειδική σήμανση, μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε στιγμή το αντίστοιχο ελαστικό. Σε σπορ σχεδίαση M Performance.  

Μάθετε περισσότερα

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ BMW SERVICE.

Βασιστείτε στις αμέτρητες επιλογές.

Απολαύστε στο έπακρο την κρύα περίοδο του χρόνου, επωφεληθείτε από το εξαιρετικό BMW Service και αφήστε τους ειδικούς να φροντίσουν το αυτοκίνητό σας. Στόχος μας είναι να διατηρούμε την BMW σας σε άψογη κατάσταση για να μπορείτε να περάσετε το φθινόπωρο και τον χειμώνα με ασφάλεια, χωρίς να θυσιάσετε την οδηγική απόλαυση.
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, γυναίκα κοιτά έξω από το παράθυρο μιας BMW
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW Value Service

BMW Value Service.

Το BMW Value Service προσφέρει πρώτης τάξεως service για μοντέλα ηλικίας 5 ετών ή άνω, ειδικά προσαρμοσμένο στο δικό σας μοντέλο – σε ελκυστική τιμή και με απόλυτη διαφάνεια. Η BMW σας λαμβάνει από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW, το service που της αξίζει – για να συνεχίσει να σας συνοδεύει στις περιπέτειές σας.
Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Δεν είναι πάντα εφικτό να τα αντιμετωπίζουμε όλα με ευκολία. Το BMW Service Inclusive φροντίζει για μεγαλύτερη ηρεμία. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης εντός της επιλεγμένης περιόδου ή χιλιομετρικής απόστασης. Χωρίς κρυφά έξοδα. Για να γνωρίζετε τι πρέπει να αναμένετε στο μέλλον: άψογο service για την BMW, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Επειδή η πρόταση μας είναι εξίσου ελκυστική και για τα μοντέλα BMW που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα.
Μάθετε περισσότερα
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ανέπαφο BMW Service

My BMW Service.

BMW Service – οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Μπορείτε να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας online και να παρακολουθείτε τις υπηρεσίες που παρέχονται στην BMW σας ενώ βρίσκεται στο συνεργείο. Για να αξιοποιείτε τον περισσότερο χρόνο σας για τα σημαντικά πράγματα της ζωής.
Μάθετε περισσότερα