Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

BMW Fast Lane Service.

Η BMW σας προσφέρει μια υπηρεσία service που προσαρμόζεται στους δικούς σας καθημερινούς ρυθμούς. Με τον έγκαιρο και ευέλικτος προγραμματισμό των ραντεβού, εξασφαλίζουμε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να τηρείτε το πρόγραμμά σας και να εκμεταλλεύεστε ιδανικά το χρόνο αναμονής.

Μάθετε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ.

Το BMW Fast Lane Service παρέχει ένα μεγάλο φάσμα εργασιών service και επισκευών, που πραγματοποιούνται στον συντομότερο δυνατό χρόνο και πάντα με την χαρακτηριστική τεχνογνωσία BMW. Για να διασφαλίσουμε ότι η BMW σας θα παραμείνει μία BMW, χρησιμοποιούμε μόνον Γνήσια Ανταλλακτικά BMW. Ενώ εμείς εργαζόμαστε στο αυτοκίνητό σας, εσείς μπορείτε να εργαστείτε στο χώρο αναμονής των πελατών, να χρησιμοποιήσετε το Internet ή να απολαύσετε έναν καφέ. Ή ακόμα και να κάνετε test-drive ενός από τα νεότερα μοντέλα BMW. Το BMW Fast Lane Service θα επαναφέρει την BMW σας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας μέσα στο συμφωνημένο χρόνο.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.

Πάντα σε καλά χέρια: Το BMW Fast Lane Service καλύπτει μία μεγάλη γκάμα εργασιών service και επισκευών. Όποιο service κι αν χρειαστείτε, χρησιμοποιούμε πάντα μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.
• Εργασίες συντήρησης, όπως π.χ. service αλλαγής λαδιών
• Επισκευές αναλώσιμων υλικών, όπως αντικατάσταση τακακιών και δίσκων φρένων
• Αλλαγή τροχών και ελαστικών
• Αισθητικές επισκευές, όπως π.χ. επισκευές ουλών και ζημιών σε κρύσταλλα.
Ένα άλλο πλεονέκτημα του γρήγορου και επαγγελματικού service μας είναι ότι δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετα έξοδα, π.χ. για ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης. Ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας βοηθήσει με το service που χρειάζεστε.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Μην χάνετε χρόνο: εάν η BMW σας χρειάζεται service, αλλά εσείς δεν θέλετε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα χωρίς αυτήν, καλέστε μας για να σας κλείσουμε αμέσως ραντεβού και να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες. Θα ελέγξουμε εάν οι εργασίες που χρειάζεστε μπορούν να γίνουν από το BMW Fast Lane Service. Στη συνέχεια, θα καθορίσουμε μαζί τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και θα συμφωνήσουμε εκ των προτέρων για το κόστος και τη διάρκεια της παραμονής στο συνεργείο. Η BMW σας θα λάβει το service που της αξίζει και θα είναι πάλι έτοιμη και διαθέσιμη στη συμφωνημένη χρονική στιγμή. Καλό ταξίδι!