ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ BMW.

Εξυπηρέτηση επαγγελματικού επιπέδου, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος.

Ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεται η BMW σας – ειδικός έλεγχος, συντήρηση ή έλεγχος ΚΤΕΟ – οι έμπειροι ειδικοί του BMW Service γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας καλύτερα απ' όλους και σας προσφέρουν πάντα αξιόπιστη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.
Χρησιμοποιώντας εκτενή τεχνογνωσία και πρωτοποριακές τεχνολογίες διάγνωσης και προγραμματισμού, το BMW Service διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι συνεχώς σε άριστη κατάσταση. Με κάθε έλεγχο και service, εξασφαλίζουμε ότι θα απολαμβάνετε κάθε διαδρομή με την BMW σας.

Μάθετε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Μόνο με έναν έλεγχο από τους ειδικούς του BMW Service μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι σε άριστη κατάσταση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα εξετάσουν εξονυχιστικά την BMW σας και θα αποκαταστήσουν τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες.
Αφήστε την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους να σας πείσει. Το εξειδικευμένο προσωπικό του BMW Service θα χαρεί να σας δώσει συμβουλές και να σας συστήσει με ακρίβεια τον έλεγχο που απαιτεί η BMW σας. Προσφέρουμε τους παρακάτω διεξοδικούς ελέγχους αυτοκινήτου ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες σας.

  • Ανοιξιάτικος Έλεγχος BMW
  • Καλοκαιρινός Έλεγχος BMW.
  • Έλεγχος Συστήματος Κλιματιστικού BMW.
  • Χειμερινός Έλεγχος BMW.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: SERVICE ΖΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW.

Το Service ελαστικών BMW διασφαλίζει ότι τα ελαστικά, οι ζάντες και τα στοιχεία του πλαισίου είναι άψογα ευθυγραμμισμένα μεταξύ τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό του BMW Service θα σας προτείνει τους τύπους ελαστικών μάρκας BMW που ταιριάζουν "γάντι" στο αυτοκίνητό σας, καθώς μόνο αυτά πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της BMW. Και, φυσικά, δεν χρειάζεται να πούμε ότι αντικαθιστούμε, ελέγχουμε, φροντίζουμε και αποθηκεύουμε τους τροχούς σας με επαγγελματικό τρόπο, είτε πρόκειται για εφεδρικά ελαστικά είτε για πλήρη σετ ζαντών και ελαστικών.

  • Οδηγική απόλαυση με τη "δύναμη των τεσσάρων": Γνήσια σετ τροχών BMW.
  • Αντικατάσταση γνήσιων ζαντών και ελαστικών BMW
  • Και φροντίδα στο πρόγραμμα: Αποθήκευση Γνήσιων ζαντών και ελαστικών BMW

SERVICE ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

Η τακτική συντήρηση της BMW σας σάς εγγυάται μια ιδανική αίσθηση ασφάλειας και κίνησης, πράγμα που συμβάλλει σημαντικά στη διασφάλιση της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης. Με το πρωτοποριακό σύστημα συντήρησης CBS (Condition Based Service), η BMW σας γνωρίζει εάν και πότε χρειάζεται π.χ. αλλαγή λαδιών ή service. Σε συνδυασμό με το BMW TeleServices, τα σχετικά δεδομένα μεταφέρονται απευθείας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας. Αυτό επιτρέπει την ακριβή εκτίμηση των εργασιών και της διαδικασίας συντήρησης στο συνεργείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

  • Condition Based Service
  • Oil Service BMW
  • BMW BluePerformance με AdBlue®