ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Η BMW M550d xDrive Touring.

BMW MPerformance

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Η BMW M550d xDrive Touring.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.Η BMW M550d xDrive Touring.

Σχεδίαση που προκαλεί εκρήξεις αδρεναλίνης - από την πρώτη ματιά. Δύναμη που προκαλεί ανατριχίλα – από την πρώτη κιόλας στιγμή. Συνδυάζοντας την απόλυτη ακρίβεια με την εξαιρετική ευελιξία που επαναπροσδιορίζει την αθλητική οδηγική εμπειρία, η BMW M550d xDrive Touring αποτελεί έκφραση άψογου στιλ, μοναδικής ευελιξίας και αστείρευτης δύναμης.

BMW M550d xDrive Touring:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6.2*
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 163*

 

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Με την επιφύλαξη για ενδεχόμενες αλλαγές.

Read more

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Με την εντυπωσιακή ισχύ του, ο εξακύλινδρος κινητήρας diesel M TwinPower Turbo της BMW M550d xDrive δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο κυρίαρχος των δρόμων. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive εξασφαλίζει την ιδανική κατανομή της ροπής ανάμεσα στον μπροστινό και τον πίσω άξονα, ενώ ο δυναμικός ήχος της σπορ εξάτμισης προκαλεί συγκινήσεις.

Read more

100% ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ.

100% ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ.

Τέλεια πρόσφυση και άμεση απόκριση: η εξαιρετική δυναμική οδήγησης της BMW M550d xDrive Touring κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά κάθε φορά που βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι της. Ένας λόγος είναι η κατά 10 mm χαμηλωμένη Σπορ Ανάρτηση M Sport που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και έχει ρυθμιστεί ειδικά από την M Performance. Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση και τα ισχυρά Σπορ φρένα M προσφέρουν άριστο έλεγχο και εξαιρετική ευελιξία. Η κορυφαία δυναμική μπορεί να συνδυαστεί με τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις της Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης M Professional, που διατίθεται αποκλειστικά για τις εκδόσεις M Performance της BMW Σειράς 5.

Read more

ΕΚΦΡΑΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ.

Η BMW M550d xDrive Touring γοητεύει με τη δυναμική της σχεδίαση. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες και το Αεροδυναμικό πακέτο Μ υπογραμμίζουν εμφατικά τον ξεχωριστό αθλητικό χαρακτήρα του μοντέλου M Performance. Για ακόμα πιο σπορ αίσθηση, το διακοσμητικό πλαίσιο της μάσκας "νεφρών", τα Air Breather, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και η επιγραφή μοντέλου διατίθενται στο αποκλειστικό χρώμα γκρι Cerium. Η εντυπωσιακή παρουσία ολοκληρώνεται με τις μοναδικές ζάντες ελαφρού κράματος 19" και 20" που διατίθενται αποκλειστικά για τις εκδόσεις M Performance.

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

Οι διακριτικά δυναμικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες κοσμούν το εσωτερικό και αποτυπώνουν το στιλ και τον αθλητικό χαρακτήρα της BMW M550d xDrive Touring: από το υψηλής ποιότητας δερμάτινο τιμόνι Μ και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή μοντέλου, μέχρι τον πίνακα οργάνων με την ψηφιακή επιγραφή μοντέλου. Τα κομψά στοιχεία στο εσωτερικό υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα του αυτοκινήτου στην κατηγορία του.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Τα μοντέλα M Performance εντυπωσιάζουν με τον αθλητικό και εκρηκτικό τους χαρακτήρα – με συναρπαστική σχεδίαση και εντυπωσιακή ισχύ. Συνδυάζουν την αμεσότητα και την ευελιξία με τις κορυφαίες επιδόσεις και τη δυναμική οδήγησης. Και πάνω απ' όλα προσφέρουν ένα πράγμα: πραγματική συγκίνηση. Μοντέλα M Performance. Έντονη οδηγική απόλαυση.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.