ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ+

BMW M

Η BMW M4 Cabrio. Πιο ριζοσπαστική από ποτέ.

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ+

Η BMW M4 Cabrio. Πιο ριζοσπαστική από ποτέ.

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ+Η BMW M4 Cabrio. Πιο ριζοσπαστική από ποτέ.
BMW M

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

4,6 (4,4)

Μέγ. ισχύς σε kW (hp) σε σ.α.λ.

317 (431)/5.500–7.300

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km

9,5 (8,7)

Εκπομπές CO2 σε g/km

218 (203)

Βάρος κενό EU σε kg

1.865 (1.890)

Έκρηξη αδρεναλίνης κάτω από τον ήλιο. Με οδική συμπεριφορά υψηλής ακρίβειας, εντυπωσιακή ευελιξία και συναρπαστική δυναμική. Με έναν κινητήρα που αποδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο την υπεροχή του. Με μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών με αδιαμφισβήτητα σπορ καταβολές. Με αυτοπεποίθηση που εκδηλώνεται με ένα πλατύ χαμόγελο όταν η μεταλλική οροφή είναι ανοικτή: η BMW M4 Cabrio συμβολίζει την ελευθερία σε τέσσερις τροχούς.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Εμπνευσμένη σχεδίαση.

Η BMW M4 Cabrio εμπνέει με τη σπορ εμφάνιση, τη δυναμική σιλουέτα και την αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή που εγγυάται απεριόριστη οδηγική απόλαυση όλο τον χρόνο. Άλλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά είναι η μάσκα "νεφρών" με διπλή μπάρα και έμβλημα M4, οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης που ολοκληρώνουν την οδηγική εμπειρία με ανοικτή οροφή.
Read more

Γραμμές coupé.

H BMW M4 Cabrio παρουσιάζεται μυώδης και αθλητική, χάρη στις τεταμένες σχεδιαστικές γραμμές και τα τονισμένα φτερά. Η μακριά σιλουέτα καταλήγει σε ένα δυναμικό πίσω τμήμα που τονίζει το πλάτος του αυτοκινήτου. Με ανοικτή ή κλειστή μεταλλική οροφή.
Read more

Δυναμική μπροστινή όψη.

Το επιβλητικό μπροστινό τμήμα της BMW M4 Cabrio με τη γυαλιστερή μαύρη μάσκα "νεφρών" με διπλή μπάρα τονίζεται από τους προβολείς LED. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και η εντυπωσιακή φωτεινότητά τους, τονίζουν την επιβλητική παρουσία κατά τη διάρκεια της ημέρας και φωτίζουν άψογα τον δρόμο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Read more

Χαρακτηριστικό πίσω μέρος.

Οι τονισμένοι θόλοι τροχών τονίζουν τη συγκλονιστική ισχύ της M4 Cabrio. Τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα LED τονίζουν την γεμάτη αποφασιστικότητα στάση. Oι διπλές απολήξεις εξάτμισης M και ο διαχύτης M ενσωματώνονται άψογα στον πίσω προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές εξαγωγές αέρα.
Read more

Αεροδυναμικά στοιχεία.

Οι δύο κάθετες εισαγωγές της Αεροκουρτίνας και οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M με ενσωματωμένα Air Breather μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση γύρω από τους θόλους των τροχών. Για βελτιωμένη αεροδυναμική συμπεριφορά που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά.
Read more

Αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή.

Μόλις ολοκληρωθεί η αυτόματη διαδικασία ανοίγματος της μεταλλικής οροφής σε περίπου 20 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες κίνησης μέχρι και 18 km/h, θα νιώσετε τον κορυφαίο οδηγικό ενθουσιασμό, συνδυασμένο με την έντονη εμπειρία οδήγησης ενός cabrio. Η εμφάνιση παραμένει ελκυστική και με κλειστή οροφή, η οποία παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τον εσωτερικό θόρυβο, ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες κίνησης.
Read more

Φώτα Full LED.

Για τις λειτουργίες των πίσω φωτιστικών σωμάτων χρησιμοποιούνται φωτοδίοδοι. Τα φώτα σχήματος L δημιουργούν μια ομαλή μετάβαση προς το καπό του χώρου αποσκευών και τονίζουν την ιδιαίτερη σχεδίαση του πίσω μέρους.
Read more

ΠΑΚΕΤΟ M COMPETITION.

Ανόθευτη αγωνιστική αίσθηση: το πακέτο Μ Competition για την BMW M4 Cabrio προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις χάρη στην αυξημένη ισχύ του κινητήρα, την Προσαρμοζόμενη Aνάρτηση M, τον αναπροσαρμοσμένο Δυναμικό Έλεγχο Ευστάθειας (DSC), το Ενεργό Διαφορικό M και τις ζάντες ελαφρού κράματος 20" M με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

BMW M

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

Οι οδηγοί της BMW M4 Cabrio που "κυνηγούν" τον ήλιο θα απολαύσουν εκρηκτικές οδηγικές στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη. Και αυτό χάρη στον κινητήρα Μ των 431 hp, ο οποίος αποδίδει την ισχύ του σε προσεκτικά μελετημένες δόσεις. Χάρη στις διάφορες τεχνολογίες από τους αγώνες αυτοκινήτων, όπως π.χ. το Ενεργό Διαφορικό Μ και το M Servotronic, ο κορυφαίος αυτός αθλητής αποκρίνεται πάντοτε με απόλυτη ακρίβεια και αμεσότητα, μέχρι το όριο.

Read more

ΕΞΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Μ TWINPOWER TURBO.

Ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: Ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου, η διπλή υπερτροφοδότηση και οι χαρακτηριστικές ρυθμίσεις λειτουργίας Μ εγγυώνται ότι ο κινητήρας θα αποκρίνεται αστραπιαία και με εντυπωσιακή ροπή που φτάνει τα 550 Nm, ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα του γκαζιού. Οι διάφορες καινοτομίες, όπως η κατασκευή ενός ελαφρύτερου, σφυρήλατου στροφαλοφόρου άξονα χωρίς ραφές συγκόλλησης, συνεχίζουν πιστά τη φιλοσοφία έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους, συμβάλλουν στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, βελτιώνουν τη δυναμική και την επιτάχυνση και εξασφαλίζουν την ιδανική κατανομή του βάρους σε αναλογία 50:50. Η επιβράβευση: μια άνευ προηγουμένου ευελιξία στην οδήγηση που υπογραμμίζεται εντυπωσιακά από τον χαρακτηριστικό ήχο του κινητήρα M.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

    Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

    Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO₂ που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO₂ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.