ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ+

BMW M

Η σχεδίαση της BMW M4 Cabrio.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ+

Η σχεδίαση της BMW M4 Cabrio.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ+Η σχεδίαση της BMW M4 Cabrio.

Η BMW M4 Cabrio δηλώνει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ένα σπορ cabrio αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.Το δυναμικό μπροστινό τμήμα και το μακρύ καπό με το χαρακτηριστικό powerdome, προσδίδουν στην αθλητική σιλουέτα έναν εκφραστικό δυναμισμό. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κυριαρχεί μια ιδιαίτερα σπορ ατμόσφαιρα. Το ταμπλό με οδηγοκεντρικό προσανατολισμό είναι εξοπλισμένο με ευανάγνωστα κυκλικά όργανα, η σχεδίαση των οποίων παραπέμπει στους αγώνες αυτοκινήτων. Έτσι δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για μια πρωτόγνωρη εμπειρία οδήγησης με ανοικτή οροφή.

BMW M4 Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,5 (8,7)
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 218 (203)

Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Read more
BMW M

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Εμπνευσμένη σχεδίαση.

Η BMW M4 Cabrio εμπνέει με τη σπορ εμφάνιση, τη δυναμική σιλουέτα και την αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή που εγγυάται απεριόριστη οδηγική απόλαυση όλο τον χρόνο. Άλλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά είναι η μάσκα "νεφρών" με διπλή μπάρα και έμβλημα M4, οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης που ολοκληρώνουν την οδηγική εμπειρία με ανοικτή οροφή.
Read more

Γραμμές coupé.

H BMW M4 Cabrio παρουσιάζεται μυώδης και αθλητική, χάρη στις τεταμένες σχεδιαστικές γραμμές και τα τονισμένα φτερά. Η μακριά σιλουέτα καταλήγει σε ένα δυναμικό πίσω τμήμα που τονίζει το πλάτος του αυτοκινήτου. Με ανοικτή ή κλειστή μεταλλική οροφή.
Read more

Δυναμική μπροστινή όψη.

Το επιβλητικό μπροστινό τμήμα της BMW M4 Cabrio με τη γυαλιστερή μαύρη μάσκα "νεφρών" με διπλή μπάρα τονίζεται από τους προβολείς LED. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και η εντυπωσιακή φωτεινότητά τους, τονίζουν την επιβλητική παρουσία κατά τη διάρκεια της ημέρας και φωτίζουν άψογα τον δρόμο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Read more

Χαρακτηριστικό πίσω μέρος.

Οι τονισμένοι θόλοι τροχών τονίζουν τη συγκλονιστική ισχύ της M4 Cabrio. Τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα LED τονίζουν την γεμάτη αποφασιστικότητα στάση. Oι διπλές απολήξεις εξάτμισης M και ο διαχύτης M ενσωματώνονται άψογα στον πίσω προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές εξαγωγές αέρα.
Read more

Αεροδυναμικά στοιχεία.

Οι δύο κάθετες εισαγωγές της Αεροκουρτίνας και οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M με ενσωματωμένα Air Breather μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση γύρω από τους θόλους των τροχών. Για βελτιωμένη αεροδυναμική συμπεριφορά που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά.
Read more

Αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή.

Μόλις ολοκληρωθεί η αυτόματη διαδικασία ανοίγματος της μεταλλικής οροφής σε περίπου 20 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες κίνησης μέχρι και 18 km/h, θα νιώσετε τον κορυφαίο οδηγικό ενθουσιασμό, συνδυασμένο με την έντονη εμπειρία οδήγησης ενός cabrio. Η εμφάνιση παραμένει ελκυστική και με κλειστή οροφή, η οποία παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τον εσωτερικό θόρυβο, ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες κίνησης.
Read more

Φώτα Full LED.

Για τις λειτουργίες των πίσω φωτιστικών σωμάτων χρησιμοποιούνται φωτοδίοδοι. Τα φώτα σχήματος L δημιουργούν μια ομαλή μετάβαση προς το καπό του χώρου αποσκευών και τονίζουν την ιδιαίτερη σχεδίαση του πίσω μέρους.
Read more

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ.

Οι ζάντες χαμηλού βάρους της BMW M4 Cabrio ενισχύουν την γεμάτη αυτοπεποίθηση παρουσία του αυτοκινήτου. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 18" με ακτίνες V, ενώ προαιρετικά διαθέσιμες είναι οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" M με διπλές ακτίνες. Προαιρετικά διατίθενται σε γκρι Ferric ή μαύρο χρώμα. Οι ζάντες αποκαλύπτουν τα ισχυρά φρένα M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό ή τα φρένα M σύνθετης κατασκευής με λογότυπο M. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" με αστεροειδείς ακτίνες διατίθενται προαιρετικά και σε μαύρο χρώμα. Όποιες ζάντες κι αν επιλέξετε, τα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω (φαρδύτερα ελαστικά πίσω) της BMW M4 Cabrio ενισχύουν τη μυώδη εμφάνιση και βελτιώνουν την πρόσφυση και την ακρίβεια ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΟΡΟΦΗ.

Η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή συνδυάζει τον ενθουσιασμό οδήγησης με ανοικτή οροφή με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μεταλλική οροφή στις χειμερινές καιρικές συνθήκες. Ανοίγει και κλείνει γρήγορα – ακόμα και κατά την οδήγηση με μικρές ταχύτητες, έως 18 km/h. Εξωτερικά, διακρίνεται η χαμηλή coupé σχεδιαστική γραμμή της οροφής. Στο εσωτερικό, προσφέρει άφθονο χώρο για τα κεφάλια.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Ένας ιδιαίτερος τρόπος για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας – το BMW Individual εκφράζει την έμπνευσή του με το BMW Individual Collection. Διαμορφώστε την BMW M4 Cabrio με γνώμονα την προσωπικότητά σας.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ BMW M PERFORMANCE.

Το BMW Μ είναι συνώνυμο του δυναμισμού, των πρωτοποριακών τεχνολογιών και της τεχνογνωσίας στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου. Τα Εξαρτήματα BMW M Performance προσδίδουν μια πιο δυναμική και ιδιαίτερη νότα στην BMW M4 Cabrio. Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό και το εσωτερικό: οι επιλογές είναι ουσιαστικά ανεξάντλητες.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

    Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

    Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.