ΔΥΝΑΜΗ+

BMW M

Ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

ΔΥΝΑΜΗ+

Ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

ΔΥΝΑΜΗ+Ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

Καρδιά της BMW M4 Coupé είναι ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo. Με την αστείρευτη δύναμη και τον χαρακτηριστικό ήχο. Ο συνδυασμός των άψογα προσαρμοσμένων τεχνολογιών από τους αγώνες εξασφαλίζει ισχύ 317 kW (431 hp), η οποία μπορεί να αυξηθεί με το προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο M Competition στα 331 kW (450 hp).

Μάθετε περισσότερα
BMW M

ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ 100 KM/H ΣΕ 4,1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ 100 KM/H ΣΕ 4,1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

Ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: Ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου, η διπλή υπερτροφοδότηση και οι χαρακτηριστικές ρυθμίσεις λειτουργίας Μ εγγυώνται ότι ο κινητήρας θα αποκρίνεται αστραπιαία και με εντυπωσιακή ροπή που φτάνει τα 550 Nm, ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα του γκαζιού. Οι διάφορες καινοτομίες, όπως η κατασκευή ενός ελαφρύτερου, σφυρήλατου στροφαλοφόρου άξονα χωρίς ραφές συγκόλλησης, συνεχίζουν πιστά τη φιλοσοφία έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους, συμβάλλουν στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, βελτιώνουν τη δυναμική και την επιτάχυνση και εξασφαλίζουν την ιδανική κατανομή του βάρους σε αναλογία 50:50. Η επιβράβευση: μια άνευ προηγουμένου ευελιξία στην οδήγηση που υπογραμμίζεται εντυπωσιακά από τον χαρακτηριστικό ήχο του κινητήρα M.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,1 (8,3)
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209 (194)

  Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

  Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.