BMW TELESERVICES.

Ο καλύτερος σύνδεσμος επικοινωνίας για περισσότερη άνεση και ασφάλεια.

Η επόμενη αλλαγή λαδιών, ο επόμενος γενικός έλεγχος αυτοκινήτου και η επόμενη αλλαγή φρένων: Τώρα πια δεν χρειάζεται να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας τα ραντεβού για αυτές τις εργασίες. Απλώς καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε – η BMW σας ξέρει ακριβώς τι είδους service χρειάζεται, πότε πρέπει να γίνει και, εάν χρειάζεται, στέλνει αυτόματα στην BMW όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου. Έτσι, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει γρήγορα τα δεδομένα και να έρθει σε επαφή μαζί σας χωρίς καθυστερήσεις. Με το BMW TeleServices από το BMW ConnectedDrive, μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την οδήγηση της BMW σας.

Μάθετε περισσότερα

BMW TELESERVICES - ΕΙΣΑΓΩΓΗ.

Το BMW TeleServices είναι μια σειρά πρωτοποριακών υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται από το BMW ConnectedDrive για να σας προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή άνεση, επιτρέποντάς σας να αφιερώνετε όλη την προσοχή σας μόνο στα πράγματα που πραγματικά έχουν για σας σημασία στη ζωή. Μέσω του BMW TeleServices, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας λαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες από την BMW σας σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου – πληροφορίες που, μέχρι πρότινος, ήταν διαθέσιμες μόνο με επίσκεψη στο συνεργείο. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται εξατομικευμένο service για το αυτοκίνητό σας, αλλά και γρήγορη ανταπόκριση σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
Χάρη στην υπηρεσία Αυτόματης κλήσης BMW Teleservice, η BMW σας ξέρει ακριβώς πότε πρέπει να γίνει ένα service. Με τη βοήθεια των ειδικών αισθητήρων Condition Based Service (CBS), το αυτοκίνητο προσδιορίζει τις απαιτούμενες εργασίες service και, εάν είναι απαραίτητο, μεταδίδει αυτόματα όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το service στην BMW. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας ανακτά αυτά τα δεδομένα, ενημερώνεται για τις ανάγκες για service και την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και, στη συνέχεια, επικοινωνεί μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού στο συνεργείο, εάν χρειαστεί.

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας παρουσιάσει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή ακινητοποιηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Κλήσης BMW Breakdown Call προκειμένου να λάβετε υποστήριξη. Επιπλέον, χάρη στην υπηρεσία BMW Teleservice Update, έχετε τη σιγουριά ότι οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας και οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων που χρησιμοποιείτε συνδέονται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την BMW σας. Τέλος η υπηρεσία Παρακολούθησης Μπαταρίας επιτηρεί αδιάκοπα την κατάσταση της μπαταρίας σας, μέρα και νύχτα, και σας ενημερώνει σε περίπτωση που το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας μειωθεί κάτω από ένα καθορισμένο όριο.

BMW TeleServices
Παρακολουθήστε το video και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις υπηρεσίες μας.

BMW TeleServices

Watch the film and find out everything you need to know about our service.

BMW CONNECTED DRIVE.

Το BMW ConnectedDrive αποτελεί έναν έξυπνο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ του αυτοκινήτου, του οδηγού και του έξω κόσμου. Σας επιτρέπει να διεκπεραιώνετε πιο γρήγορα και πιο εύκολα τις εργασίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητό σας, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας για να ασχοληθείτε με τα πράγματα που έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για σας στη ζωή: οικογένεια, φίλοι, δραστηριότητες αναψυχής: Το BMW TeleServices σας εγγυάται τη μέγιστη δυνατή άνεση όσον αφορά το service του αυτοκινήτου ή την αποκατάσταση τεχνικών δυσλειτουργιών. Η χρήση των υπηρεσιών του BMW TeleServices προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες του BMW ConnectedDrive που επιλέγουν τον προαιρετικό εξοπλισμό "Υπηρεσίες ConnectedDrive" ή "Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης". Οι υπηρεσίες ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την παράδοση του αυτοκινήτου στον πελάτη.

 • BMW TeleServices για το αυτοκίνητο των ονείρων σας

  Μάθετε εκ των προτέρων εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή όχι το BMW TeleServices στο αυτοκίνητο των ονείρων σας.

BMW TELESERVICES ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Αυτόματη κλήση BMW Teleservice.

Επαγγελματικά ραντεβού, γενέθλια, προσωπικές υποχρεώσεις – έχετε ήδη ένα σωρό πράγματα στο μυαλό σας! Πάλι καλά που η BMW σας ξέρει ακριβώς πότε πρέπει να γίνει το επόμενο service της και ποιες εργασίες πρέπει να εκτελεστούν! Χάρη στην υπηρεσία Αυτόματης κλήσης BMW Teleservice από το BMW ConnectedDrive, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε καν με αυτά τα θέματα εσείς οι ίδιοι. Ειδικοί αισθητήρες προσδιορίζουν το πότε χρειάζεται να γίνει service και μεταβιβάζουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στην BMW: έτσι, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα του αυτοκινήτου σας, να αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και να προετοιμαστεί αποτελεσματικά για την επίσκεψή σας στο συνεργείο – ακόμα και προτού σας καλέσει για να κλείσετε ραντεβού. Τα οφέλη με μία ματιά Απολαύστε περισσότερη άνεση και αποτελεσματικότητα: • Αυτόματη ανίχνευση των απαιτήσεων για service. • Απευθείας μεταφορά στην BMW των δεδομένων που σχετίζονται με εργασίες service. • Αυτόματη υπενθύμιση των ραντεβού για service. • Άριστη προετοιμασία και πιο αποτελεσματική συντήρηση. • Μείωση του χρόνου παραμονής του αυτοκινήτου στο συνεργείο.
Μάθετε περισσότερα

Εγγυημένη γρήγορη βοήθεια: Η Κλήση BMW Teleservice για ακινητοποίηση αυτοκινήτου λόγω βλάβης.

Μείνατε στο δρόμο επειδή έπαθε κάτι η BMW σας ή παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα και δεν λειτουργεί όπως πρέπει; Μην ανησυχείτε! Είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουμε μέσω της υπηρεσίας Κλήσης BMW Teleservice Breakdown Call για ακινητοποίηση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, η οποία παρέχεται από το BMW ConnectedDrive: μπορείτε να καλέσετε το κινητό συνεργείο μας Mobile Service κατευθείαν από το αυτοκίνητό σας. Εκτός των άλλων, αυτό σας γλιτώνει και από τη διαδρομή μέχρι το συνεργείο. Πώς λειτουργεί αυτή η υπηρεσία; Μια ασύρματη σύνδεση δεδομένων επιτρέπει στην ομάδα του BMW Mobile Care όχι μόνο να κάνει διάγνωση του προβλήματος, αλλά και να το αποκαταστήσει μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης. Τα οφέλη με μία ματιά Για κάθε βλάβη που μπορεί να σας ακινητοποιήσει στο δρόμο και για κάθε δυσλειτουργία του αυτοκινήτου σας, δεν έχετε παρά να βασιστείτε σε μας, που, με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας, θα σας βοηθήσουμε στη διάγνωση του προβλήματος. • Γρήγορη και ακριβής απομακρυσμένη διάγνωση. • Απομακρυσμένη συντήρηση σε ορισμένες περιπτώσεις δυσλειτουργιών. • Βοήθεια από έμπειρους ειδικούς, οποιαδήποτε στιγμή και σε κάθε περίσταση. • Άριστα προετοιμασμένη συντήρηση, εφόσον χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα

Παρακολούθηση Μπαταρίας BMW Teleservice.

Παρκάρατε την BMW σας και ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα; Κανένα πρόβλημα – χάρη στην Παρακολούθηση Μπαταρίας BMW Teleservice, μια πρακτική υπηρεσία από το BMW ConnectedDrive η οποία προλαμβάνει προβλήματα λειτουργίας της μπαταρίας: εάν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας μειωθεί κάτω από ένα καθορισμένο όριο, η Παρακολούθηση Μπαταρίας BMW Teleservice ενημερώνει εσάς ή τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της προτίμησης σας, είτε αμέσως είτε την επόμενη φορά που θα βάλετε εμπρός τον κινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα εκκίνησης ή δυσλειτουργίες που σχετίζονται με την μπαταρία, αφού τώρα η BMW σας μπορεί να παρακολουθεί από μόνη της την τροφοδοσία της με ηλεκτρική ενέργεια. Τα οφέλη με μία ματιά Παρακολουθήστε την μπαταρία σας – όλο το εικοσιτετράωρο. • Αυτόματη ειδοποίηση για κρίσιμα χαμηλό επίπεδο φόρτισης μπαταρίας μέσω μηνύματος SMS ή e-mail. • Γρήγορος εντοπισμός ελαττωμάτων της μπαταρίας. • Κορυφαία υποστήριξη όσον αφορά την τροφοδοσία με ηλεκτρική ενέργεια.
Μάθετε περισσότερα

Αναβάθμιση BMW Teleservices.

Παραμείνετε δικτυωμένοι στην BMW σας: με τις ενημερώσεις λογισμικού προγραμμάτων οδήγησης για κινητά τηλέφωνα Bluetooth και συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων USB, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κινητό σας τηλέφωνο και οι διάφορες συσκευές σας είναι απόλυτα συμβατές με την BMW σας και ότι "συνεργάζονται" τέλεια μαζί της. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την αναβάθμιση του Tele Services από το Connected Drive και απολαύστε ξέγνοιαστοι το ταξίδι σας, με τη σιγουριά ότι θα είστε ενημερωμένοι ανά πάσα στιγμή. Τα οφέλη με μία ματιά Μπορείτε να εμπιστεύεστε απόλυτα την τέλεια σύνδεση μεταξύ της BMW σας και των κινητών συσκευών σας. • Τακτικές λήψεις που προσφέρουν τις τελευταίες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης. • Άριστη συμβατότητα μεταξύ αυτοκινήτου και κινητών συσκευών. • Γρήγορη και εύκολη διαδικασία αναβάθμισης, ακόμα και όταν είστε στο δρόμο.
Μάθετε περισσότερα
 • Πώς λειτουργεί η Αυτόματη κλήση BMW Teleservice

  Οι αισθητήρες του συστήματος Condition Based Service (CBS) παρακολουθούν συνεχώς τη στάθμη των διάφορων υγρών (π.χ. λάδια κινητήρα) και την κατάσταση των διάφορων αναλώσιμων υλικών (π.χ. τακάκια φρένων) του αυτοκινήτου σας. Εάν απαιτείται service, η ίδια η BMW σας μεταβιβάζει αυτόματα στην BMW όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με εργασίες service. Στη συνέχεια, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας σάς τηλεφωνεί για να σας κλείσει ραντεβού για service, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Χάρη στην υψηλή ακρίβεια των μεταδιδόμενων δεδομένων, μπορεί να προετοιμάσει στην εντέλεια το ραντεβού για service, με όλα τα απαραίτητα υλικά, εξαρτήματα και ανταλλακτικά – έτσι, ελαχιστοποιείται ο χρόνος παραμονής του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW. Ξεχάστε, λοιπόν, τα άβολα χρονοδιαγράμματα διαστημάτων service που, μέχρι πρότινος, έπρεπε να θυμάστε απ' έξω. Από δω και πέρα, θα πηγαίνετε στο συνεργείο μόνο όποτε χρειάζεται πραγματικά.

 • Πώς λειτουργεί η Παρακολούθηση Μπαταρίας BMW Teleservice

  Ένα "άγρυπνο μάτι" πάνω από την μπαταρία σας: σε περίπτωση που το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας μειωθεί κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο επειδή, παραδείγματος χάριν, ξεχάσατε αναμμένα τα φώτα στάθμευσης. Στην περίπτωση αυτή ενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργία Παρακολούθησης Μπαταρίας BMW Teleservice και σας ενημερώνει αμέσως με μήνυμα SMS ή e-mail, ανάλογα με τον τρόπο ειδοποίησης που έχετε επιλέξει στη δικτυακή πύλη του BMW ConnectedDrive. Η Παρακολούθηση Μπαταρίας BMW Teleservice παραμένει ενεργοποιημένη μέχρι την επόμενη φορά που θα βάλετε εμπρός την BMW σας. Εάν χρειαστεί, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να σας κλείσει ραντεβού για service.

 • Πώς λειτουργεί η Αναβάθμιση BMW Teleservice

  Τακτικές ενημερώσεις εξασφαλίζουν τη συμβατότητα της BMW σας με τις διάφορες κινητές συσκευές που χρησιμοποιείτε. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Αναβάθμισης BMW Teleservice, επιλέξτε "Settings" (Ρυθμίσεις) και, κατόπιν, "Software update" (Αναβάθμιση λογισμικού) στο διαισθητικό μενού του συστήματος iDrive της BMW σας. Είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο είτε για συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων USB: οι διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού θα εμφανιστούν στην οθόνη του αυτοκινήτου σας. Οι ενημερώσεις αυτές, πολύ συχνά, είναι μικρά πακέτα δεδομένων που μπορείτε να "κατεβάσετε" και να εγκαταστήσετε γρήγορα – έτσι, εξασφαλίζετε ότι οι κινητές συσκευές σας και η BMW σας είναι πάντοτε ενημερωμένες και ότι σας κρατούν συνδεδεμένους με τον έξω κόσμο, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΧΡΗΣΗΣ.

  Οι υπηρεσίες του BMW TeleServices διατίθενται σε πολλές χώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήσης τους είναι ο προαιρετικός εξοπλισμός "Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης" ή "Υπηρεσίες ConnectedDrive". Μάθετε περισσότερα για τις απαραίτητες προϋποθέσεις χρήσης εδώ.

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ.

  Μάθετε σε ποιον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW είναι καταχωρημένη η BMW σας ή πώς μπορείτε να αλλάξετε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της προτίμησής σας.

 • ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

  Θεωρούμε πολύ σοβαρή υπόθεση το θέμα της προστασίας δεδομένων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές περί προστασίας δεδομένων κατά τη χρήση του BMW TeleServices.

 • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

  Παρακαλούμε προσέξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις (Ο & Π) που διέπουν τη χρήση του BMW TeleServices.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το BMW TeleServices.

Έχετε ερωτήσεις που αφορούν το BMW TeleServices; Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συνήθεις ερωτήσεις.

Μάθετε περισσότερα
 • Πόσο στοιχίζει η χρήση αυτών των υπηρεσιών;

  Η χρήση των υπηρεσιών του BMW TeleServices προσφέρεται δωρεάν σε συνδυασμό με τον προαιρετικό εξοπλισμό "Υπηρεσίες ConnectedDrive" ή "Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης". Σε αυτήν την περίπτωση, οι υπηρεσίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω της ενσωματωμένης στο αυτοκίνητο κάρτας SIM τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό.

 • Για ποια μοντέλα αυτοκινήτων BMW διατίθενται οι υπηρεσίες του BMW TeleServices;

  Κάθε BMW που διαθέτει τον προαιρετικό εξοπλισμό "Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive" (κωδικός εξοπλισμού: SA6AK) ή "Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης" (κωδικός εξοπλισμού: SA6AC) προσφέρει επίσης το BMW TeleServices (κωδικός εξοπλισμού: SA6AE).
  Για αναλυτικές πληροφορίες απευθυνθείτε στον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

 • Σε ποιον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW αποστέλλεται από προεπιλογή η Κλήση BMW Teleservice;

  Το αυτοκίνητό σας μεταβιβάζει τα δεδομένα στην BMW. Πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες έχει ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας. Από προεπιλογή, ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας ορίζεται ο Επίσημος Έμπορος από τον οποίο προμηθευτήκατε το αυτοκίνητό σας.

 • Μπορώ να αλλάξω τον προεπιλεγμένο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW του αυτοκινήτου μου;

  Ναι, μπορείτε να αλλάξετε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της προτίμησής σας οποιαδήποτε στιγμή. Για παράδειγμα, εάν μετακομίσατε σε άλλη περιοχή και θέλετε να διασφαλίσετε ότι θα λαμβάνει τα δεδομένα σας ένας άλλος Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW, καλέστε τη Γραμμή Βοήθειας του ConnectedDrive ή επικοινωνήστε με τον τωρινό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

 • Πώς θα διασφαλίσω ότι είναι δυνατή η πρόσβαση στο BMW TeleServices από το μεταχειρισμένο μου αυτοκίνητο και ότι θα ενημερωθεί ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής μου;

  Το BMW TeleServices θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στο αυτοκίνητό σας και εκχωρημένο στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της προτίμησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW που εμπιστεύεστε.

 • Τι θα πρέπει να λάβω υπόψη σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου μου;

  Θα πρέπει να ενημερώσετε τον αγοραστή ότι το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με τις λειτουργίες του BMW TeleServices. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα: www.bmw.com/teleservices. Επίσης, θα πρέπει να ενημερώσετε τον αγοραστή σχετικά με το έντυπο που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να επιλέξει τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της προτίμησής του.

 • Πώς ενεργοποιείται το BMW TeleServices στο αυτοκίνητο;

  Από προεπιλογή, οι υπηρεσίες του BMW TeleServices είναι ήδη ενεργοποιημένες στο αυτοκίνητο κατά την παραλαβή του. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα, επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της προτίμησής σας.

 • Πώς απενεργοποιείται το BMW TeleServices στο αυτοκίνητο;

  Το BMW TeleServices μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Το BMW TeleServices μπορεί να τεθεί εκτός λειτουργίας μόνο με την πλήρη απενεργοποίηση της συνολικής συνδεσιμότητας του αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιείται και η κάρτα SIM που είναι εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο. Επομένως, η λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης του αυτοκινήτου δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη.
  Μάθετε περισσότερα σχετικά με την απενεργοποίηση στην ιστοσελίδα www.bmw.nsc/connecteddrive.