ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.

H BMW Σειρά 1.

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.

H BMW Σειρά 1.

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.H BMW Σειρά 1.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (BMW M240i)

4.8 [4.6]

Τελική ταχύτητα σε km/h (BMW M140i)

250

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km, σε μικτό κύκλο (BMW M140i)

7.8 [7.1]

Εκπομπές CO2 σε g/km, σε μικτό κύκλο (BMW M140i)

179–163

Δημιουργεί εντυπώσεις, είναι διασκεδαστική και κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία της. Με τη σπορ σχεδίαση, τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά και την άψογη συνδεσιμότητα, ο ήρωας της πόλης είναι ο νέος καρδιοκατακτητής. Ανεβάζει γρήγορα τον ρυθμό και προσφέρει υψηλές ταχύτητες δικτύωσης για να μπορεί να αντιμετωπίζει όλες τις προκλήσεις. Μικρή αλλά σημαντική διαφορά.

ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 1 μπορεί να αποτυπωθεί με μια μόνο λέξη: δυναμική. Θα σας γοητεύσει με τις ιδανικές της αναλογίες, από όποια γωνία κι αν την παρατηρήσετε, ενώ ο αδιαμφισβήτητα σπορ χαρακτήρας αποκαλύπτεται σε κάθε λεπτομέρεια. Απόλυτη εστίαση για τη δημιουργία ενός ενιαίου συνόλου. Δεν έχει σημασία ποια έκδοση θα επιλέξετε.

Τρίθυρη BMW M140i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 179

Read more
"Με τα νέα χρώματα, τις επενδύσεις και τα διακοσμητικά στοιχεία διατηρείται ο εντυπωσιακός χαρακτήρας, ενώ ο πελάτης έχει στη διάθεσή του περισσότερες επιλογές."
Martina Starke, επικεφαλής τμήματος Χρωμάτων και Υλικών αυτοκινήτων BMW

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΝ.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΝ.

Απόλυτη οδηγική απόλαυση στις ευθείες. Εκρήξεις αδρεναλίνης σε κάθε στροφή. Το άμεσο σύστημα διεύθυνσης, χαρακτηριστικό κάθε αυτοκινήτου BMW, οι μελετημένες ρυθμίσεις της ανάρτησης και η ιδανική κατανομή βάρους στους άξονες, εξασφαλίζουν συναρπαστικές επιδόσεις. Με τον εξακύλινδρο σε σειρά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης κάτω από το καπό, η BMW Σειρά 1 επιδεικνύει ένα υψηλό επίπεδο δυναμικής που είναι μοναδικό στην compact κατηγορία. Αυθεντικός σπορ χαρακτήρας!

Read more

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΣΗ.

Ανακαλύψτε το επόμενο στάδιο της ολοκληρωμένης συνδεσιμότητας: με διαισθητικό σύστημα χειρισμού, έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού και μοναδικές για την κατηγορία ψηφιακές υπηρεσίες που υπόσχονται ασύγκριτες εμπειρίες οδήγησης. Με την εφαρμογή που επιτρέπει τη σύνδεση του αυτοκινήτου με το smartphone, προσφέρονται νέες δυνατότητες προγραμματισμού συναντήσεων και διαδρομών, επαγγελματικής επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Read more
"Επιτρέπουμε στους πελάτες μας να επιλέξουν το εργαλείο χειρισμού με το οποίο νιώθουν πιο άνετα."
Holger Hampf, επικεφαλής σχεδιαστικού τμήματος Εμπειρίας Χρήστη

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΣ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΣ.

Η BMW M140i xDrive δείχνει το ταμπεραμέντο της με μοναδικό τρόπο: επιταχύνει με συγκλονιστικό τρόπο από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα. Υπεύθυνος για αυτό είναι ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ Performance TwinPower Turbo με την εντυπωσιακή ισχύ των 340 hp. Διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για οδηγική απόλαυση χωρίς όρια. Για να ανεβαίνει ο σφυγμός και να σχηματίζεται ένα χαμόγελο στα χείλη.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW 125i τρίθυρη:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5.9–5.7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 134–130

  Τρίθυρη BMW M140i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7.8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 179

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.