ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Συνδεσιμότητα και συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 1.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Συνδεσιμότητα και συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 1.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.Συνδεσιμότητα και συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 1.

Η BMW Σειρά 1 εξοπλίζεται με πρωτοποριακές τεχνολογίες που σας επιτρέπουν να διατηρήσετε καθ' οδόν τη συνδεσιμότητα και να φτάσετε ξεκούραστα στον προορισμό σας. Από τις πρωτοποριακές λειτουργίες πλοήγησης και ψυχαγωγίας μέχρι τη χρήση των εφαρμογών του smartphone, θα απολαμβάνετε κινητικότητα της σύγχρονης εποχής.

Read more

ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.

Δικτύωση υψηλού επιπέδου: με τις προαιρετικά διαθέσιμες Ψηφιακές Υπηρεσίες ConnectedDrive μπορείτε να απολαμβάνετε διάφορες λειτουργίες, έξυπνες εφαρμογές και ψυχαγωγία. Με την Online Ψυχαγωγία μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Napster ή το Deezer για απεριόριστη πρόσβαση σε μουσική. Έτσι αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση σε εκατομμύρια τίτλους, χωρίς χρέωση. Η ενσωματωμένη λειτουργία αναγνώρισης μουσικής αναγνωρίζει κάθε τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο και το αποθηκεύει στην προσωπική σας βιβλιοθήκη. Πραγματική μουσική απόλαυση, ανεξάρτητα από το είδος που προτιμάτε.

 • Online Ψυχαγωγία

  Η Online Ψυχαγωγία στην BMW σάς παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε πάνω από 30 εκατομμύρια μουσικούς τίτλους από τους συνεργαζόμενους παρόχους όπως είναι το Napster ή το Deezer, μέσω του ενσωματωμένου συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Μπορείτε να ακούτε μουσική οπουδήποτε το θελήσετε, αφού έχετε πρόσβαση στους μουσικούς τίτλους και έξω από το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τις συσκευές που υποστηρίζονται από τον πάροχο. Απλά και άνετα.

 • Apple CarPlay®

  Η Προετοιμασία Apple CarPlay® σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε επιλεγμένες λειτουργίες του iPhone, ασύρματα και εύκολα. Το περιεχόμενο και οι λειτουργίες του smartphone, όπως είναι η μουσική, τα iMessages/γραπτά μηνύματα, οι λειτουργίες τηλεφώνου, το Siri, το σύστημα πλοήγησης και επιλεγμένες εφαρμογές τρίτων παρόχων προβάλλονται στην επιφάνεια χρήστη του αυτοκινήτου και ελέγχονται μέσω φωνητικού ελέγχου.

 • Υπηρεσία Υποστήριξης

  Η Υπηρεσία Υποστήριξης συνδέει τον οδηγό με το Τηλεφωνικό Κέντρο BMW με το πάτημα ενός κουμπιού. Για παράδειγμα, αναζητά το εστιατόριο που θέλετε, το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ή κάποιο εφημερεύον φαρμακείο και αποστέλλει τα στοιχεία διευθύνσεων απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, εάν το ζητήσετε.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

Το BMW Connected είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που σας παρέχει έξυπνη για να φτάσετε ξεκούραστα και στην ώρα σας στον προορισμό. Μεταφέρει τις συναντήσεις από το smartphone στο σύστημα πλοήγησης, σας λέει πότε πρέπει να αναχωρήσετε και ενημερώνει αυτούς που σας περιμένουν εάν προκύψει κάποια καθυστέρηση. Η εφαρμογή σάς δίνει επίσης πληροφορίες για τις τοποθεσίες, τα διαθέσιμα καύσιμα αλλά και εάν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο ή όχι. Με την εφαρμογή μπορείτε ακόμα να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε την BMW Σειρά 1. Κι αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε που παρκάρατε το αυτοκίνητο, η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια μέχρι εκεί.

 

*Μερικές απο τις υπηρεσίες ενδέχεται να μην ισχύουν στην Ελληνική αγορά.

 • Κοινοποίηση προορισμού / Send to Car

  Με το BMW Connected μπορείτε να μεταφέρετε τους προορισμού σας από τις εφαρμογές του smartphone ή από το διαδίκτυο, εύκολα και ασύρματα στην BMW Σειρά 1. Το ίδιο ισχύει και για τις συναντήσεις που έχετε καταχωρήσει στο ημερολόγιο του smartphone, μαζί με τον προτιμώμενο χρόνο άφιξης. Το σύστημα μεταφέρει το νέο προορισμό στο σύστημα πλοήγησης της BMW Σειράς 1.

 • Ειδοποίηση αναχώρησης

  Δεν θα αργήσετε ποτέ ξανά: Το BMW Connected σάς ενημερώνει μέσω του smartphone ή του Apple Watch για την ιδανική ώρα αναχώρησης, προκειμένου να φτάσετε έγκαιρα στον επόμενο προορισμό σας. Το σύστημα υπολογίζει την προτεινόμενη ώρα αναχώρησης βάσει των δεδομένων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

 • Κοινοποιήστε την εκτιμώμενη ώρα άφιξης

  Εάν ωστόσο "κολλήσετε" σε μποτιλιάρισμα, μπορείτε να στείλετε στους συναδέλφους ή συνεργάτες σας ένα γραπτό μήνυμα που θα τους ενημερώνει για την καθυστέρησή σας. Το μήνυμα θα περιλαμβάνει και τη νέα εκτιμώμενη ώρα άφιξης. Και όλα αυτά χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνό σας.

ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.

Η BMW Σειρά 1 προσφέρει μια σειρά έξυπνων συστημάτων υποστήριξης που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού. Το Driving Assistant με Προειδοποίηση Προσέγγισης και Πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη, σας ειδοποιεί έγκαιρα για άλλα αυτοκίνητα και πεζούς. Η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας αποκρίνεται όταν αλλάξετε απροειδοποίητα λωρίδα ενώ ο Υποστήριξη Επαγρύπνησης σάς προτείνει να κάνετε ένα διάλειμμα εάν παρουσιάσετε σημάδια κόπωσης. Με το Ενεργό Cruise Control με Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας, μπορείτε να ελέγχετε πάντοτε την ταχύτητά σας. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης θα σας βοηθήσει να παρκάρετε το αυτοκίνητο άνετα και ξεκούραστα.

 • Ενεργό Cruise Control

  Το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Προειδοποίηση Προσέγγισης με λειτουργία φρεναρίσματος, διατηρεί σταθερή την ταχύτητα που έχει προεπιλέξει ο οδηγός, καθώς και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το αυτοκίνητο αναλαμβάνει την επιτάχυνση και το φρενάρισμα, ενώ διατηρεί την προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ακόμα και στην πυκνή κυκλοφορία, μέχρι και την πλήρη ακινητοποίηση σε μποτιλιάρισμα.

 • Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας

  Η Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας με Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης ανιχνεύει τα ισχύοντα όρια ταχύτητας και τις περιοχές απαγόρευσης προσπέρασης και προβάλλει τις πληροφορίες στην Οθόνη πληροφοριών του πίνακα οργάνων και στο BMW Head-Up Display.

 • Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης

  Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης διευκολύνει το παράλληλο και κάθετο παρκάρισμα. Το σύστημα υπολογίζει το μέγεθος των χώρων στάθμευσης δίπλα από τις οποίες περνά το αυτοκίνητο με μικρή ταχύτητα. Όταν βρεθεί μια κατάλληλη ελεύθερη θέση στάθμευσης, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης αναλαμβάνει τον έλεγχο του τιμονιού, ενώ ο οδηγός συνεχίζει να χειρίζεται το πεντάλ του γκαζιού και του φρένου.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

Το BMW ConnectedDrive αποτελεί έναν έξυπνο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ του αυτοκινήτου, του οδηγού και του έξω κόσμου. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση, ψυχαγωγία και ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας σε όλες τις διαδρομές. Ή, με πιο απλά λόγια: περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Πεντάθυρη BMW M140i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,8
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 179

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO₂ εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.