ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Σχεδίαση και εξοπλισμος της BMW Σειράς 1.

ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Σχεδίαση και εξοπλισμος της BMW Σειράς 1.

ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.Σχεδίαση και εξοπλισμος της BMW Σειράς 1.

Δυναμική εξωτερική εμφάνιση. Ιδιαίτερος εσωτερικός διάκοσμος. Η συναρπαστική σχεδίαση για απόλυτα σπορ συγκινήσεις, κορυφαία δυναμική και αυθεντική οδηγική απόλαυση. Με τις προοδευτικές σχεδιαστικές γραμμές, την αθλητική εμφάνιση και τον εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας, η BMW Σειρά 1 αποτελεί την τέλεια επιλογή για έναν αστικό τρόπο ζωής. Ένας πραγματικός πόλος που έλκει βλέμματα θαυμασμού.

Πεντάθυρη BMW M140i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,8
Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 179

Read more

ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΦΟΡΜΑ.

Με τη χαρακτηριστική μάσκα ψυγείου με διπλά "νεφρά" με την ξεχωριστό μαύρο πλαίσιο και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, η πρόσοψη της BMW Σειράς 1 Shadow Editions υπογραμμίζει τον δυναμικό και αθλητικό χαρακτήρα αλλά και την ασυγκράτητη ορμητικότητα. Οι επίπεδοι μαύροι προβολείς υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα. Ακόμα και οι τροχοί του βασικού εξοπλισμού αποπνέουν δυναμισμό και προσφέρουν εξαιρετική οδική συμπεριφορά. Το ίδιο υπόσχονται και οι ζάντες ελαφρού κράματος 18" με ακτίνες 719 M σε μαύρο Jet Black της Έκδοσης M Sport Shadow, οι οποίες διατίθενται προαιρετικά και με Σπορ φρένα Μ με βαμμένες δαγκάνες σε ιδιαίτερο σκούρο μπλε χρώμα. Οι μυώδεις θόλοι τροχών, ο προφυλακτήρας και τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα LED σχήματος L δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πίσω μέρος. Οι απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της Έκδοσης Shadow και της Έκδοσης M Sport Shadow και ενισχύουν τον δυναμισμό της BMW M140i.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ – ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Θέλετε έναν πιο σπορ χαρακτήρα; Ή επιθυμείτε να τονίσετε τη μοναδικότητα; Ή μήπως θέλετε μεγαλύτερη ευχρηστία στην καθημερινότητα; Κανένα πρόβλημα: με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW μπορείτε να διαμορφώσετε τη δική σας BMW Σειρά 1 σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα χρήσιμων προϊόντων κορυφαίας ποιότητας – από τις ιδιαίτερες ζάντες και το πλήρως έγχρωμο Head-Up Display μέχρι την πρακτική σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW 125i πεντάθυρη:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5.9–5.7
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 134–130

  BMW 125d πεντάθυρη:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 4.6–4.3
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 121–114

  Πεντάθυρη BMW M140i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7.8
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 179

  Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.


  Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO₂ που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO₂ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.