Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (BMW 540i Sedan)

5,1

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (BMW 540i Sedan)

6,9–6,5

Εκπομπές CO2 σε g/km (BMW 540i Sedan)

159–149

Η αυτονόητη αποστολή της: να δημιουργήσει νέα πρότυπα. Η BMW Σειρά 5 αποτελεί την ενσάρκωση ενός σύγχρονου business sedan. Με τη δυναμική και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση, ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες που μπορεί να έχει κανείς σήμερα από ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας: αθλητικός χαρακτήρας, υψηλή αισθητική, οδηγική απόλαυση, προηγμένη τεχνολογία.

 all-time high

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.

Δυναμικοί κινητήρες BMW TwinPower Turbo, έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους, Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση για κορυφαία οδική συμπεριφορά και ευελιξία, καθώς και Adaptive Mode: η BMW Σειρά 5 έχει σχεδιαστεί για μια απόλυτη δυναμική οδηγική εμπειρία – για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό της.

Read more
"Η BMW Σειρά 5 συνδυάζει άψογα τη δυναμική στον δρόμο με την απαράμιλλη κομψότητα. Είναι το ιδανικό business sedan."
Adrian van Hooydonk, Αντιπρόεδρος του τμήματος BMW Group Design
"Προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, υψηλό επίπεδο άνεσης και συστήματα διαισθητικού χειρισμού εξασφαλίζουν ένα ξεκούραστο ταξίδι."
Karim Habib, Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης της BMW

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

Με το Driving Assistant Plus θα έχετε πάντα δίπλα σας τον ικανότερο βοηθό. Μπορείτε να τον εμπιστευθείτε απόλυτα στις σημαντικές αλλά μονότονες εργασίες. Επιτρέπει την αυτόνομη οδήγηση σε συνθήκες όπως κυκλοφοριακές συμφορήσεις, πυκνή κυκλοφορία οχημάτων με αργή ταχύτητα, μακρινά ταξίδια. Βρίσκεστε σε καλά χέρια, ακόμα και όταν αλλάζετε λωρίδα.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M550i xDrive Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,2–8,9*
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209–204*

  * Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 για την BMW 520d EfficientDynamcis Edition δεν είναι ακόμα διαθέσιμες.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία, για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.