ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ

Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ

Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού

Ο θρίαμβος σε όλα τα επίπεδα απαιτεί ένα κυρίως πράγμα: πρώτης τάξεως εξοπλισμό. Οι αμέτρητες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 5 εγγυώνται την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό περιβάλλον. Συγχρόνως, ο διαισθητικός χειρισμός εξασφαλίζει κορυφαία άνεση και ασφάλεια και υψηλή παραγωγικότητα.

Read more

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected διευκολύνει την καθημερινή κινητικότητα. Πληροφορίες όπως η συνιστώμενη ώρα αναχώρησης είναι διαθέσιμες και έξω από το αυτοκίνητο, στο iPhone ή το Apple Watch, συγχρόνως το BMW Connected Onboard επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτές και μέσα από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η Απομακρυσμένη Προβολή 3D επιτρέπει την παρατήρηση του χώρου γύρω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο, από απόσταση.

Read more

ΠΛΗΡΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.

 • Προετοιμασία για το Apple CarPlay®

  Με την Προετοιμασία για το Apple CarPlay®, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν καθ' οδόν ένα συμβατό iPhone®, εύκολα και ασύρματα. Αυτό επιτρέπει την προβολή και τον χειρισμό, μέσω της επιφάνειας χρήστη ή με τον συνήθη τρόπο, του περιεχομένου του smartphone, καθώς και των λειτουργιών, όπως μουσική, iMessages/γραπτά μηνύματα, τηλεφωνία, Siri, πλοήγηση και επιλεγμένες εφαρμογές τρίτων παρόχων. Η Προετοιμασία για το Apple CarPlay® μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω αφής, από το πολυχειριστήριο iDrive ή μέσω φωνητικού ελέγχου, ανάλογα με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Το Apple CarPlay® διαρκεί για τρία χρόνια και μπορεί να επεκταθεί στη συνέχεια μέσω του BMW ConnectedDrive Store.

 • Υπηρεσία Υποστήριξης

  Η Υπηρεσία Υποστήριξης* συνδέει τον οδηγό με έναν εκπρόσωπο του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ο εκπρόσωπος θα βρει ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ή ένα εφημερεύον φαρμακείο και θα στείλει τη διεύθυνση απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW.
   

  *Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

Με το Driving Assistant Plus θα έχετε πάντα δίπλα σας τον ικανότερο βοηθό. Μπορείτε να τον εμπιστευθείτε απόλυτα στις σημαντικές αλλά μονότονες εργασίες. Επιτρέπει την αυτόνομη οδήγηση σε συνθήκες όπως κυκλοφοριακές συμφορήσεις, πυκνή κυκλοφορία οχημάτων με αργή ταχύτητα, μακρινά ταξίδια. Βρίσκεστε σε καλά χέρια, ακόμα και όταν αλλάζετε λωρίδα.

Read more

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Η λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση περιλαμβάνει βάση ασύρματης φόρτισης και πρόσθετες θύρες USB. Η κεραία οροφής βελτιώνει τη λήψη του σήματος δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα δύο τηλέφωνα και μία φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου μέσω Bluetooth. Ακόμα περιλαμβάνει: Bluetooth Office.

WIFI HOTSPOT.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ενσωματωμένο Wi-Fi Hotspot προδιαγραφών LTE, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση στο Internet με χρέωση. Η σύνδεση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM, σύμφωνα με το πρόγραμμα χρεώσεων του παρόχου υπηρεσιών.

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης επιτρέπει στον οδηγό να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο πριν το παρκάρισμα και να ελέγξει την είσοδο και την έξοδο του αυτοκινήτου από τη θέση στάθμευσης ή το γκαράζ, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης ενεργοποιείται από το Κλειδί BMW Display, όταν οδηγός βγει από το αυτοκίνητο.

BMW 540i Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,9–6,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 159–149

Read more

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PLUS ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ 3D.

Ο εξοπλισμός του Συστήματος Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Διαθέτει Surround View με Top View, Απομακρυσμένη Προβολή 3D, PDC και Υποβοήθηση στάθμευσης με γραμμική καθοδήγησης, για να παρκάρει το αυτοκίνητο τελείως αυτόματα σε κάθετες ή παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Το σύστημα υπολογίζει το μέγεθος των ελεύθερων θέσεων στάθμευσης δίπλα από τις οποίες περνά το αυτοκίνητο με μικρή ταχύτητα.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες, που σχετίζονται με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή, απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί καλύτερα στην οδήγηση. Προβάλλονται πληροφορίες όπως η ταχύτητα κίνησης, οι υποδείξεις πλοήγησης, η Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, οι λίστες τηλεφώνου και μουσικής, καθώς και οι πληροφορίες και προειδοποιήσεις από τα διάφορα συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

ΚΛΗΣΗ BMW TELESERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Γρηγορότερη, απλούστερη, αποτελεσματικότερη: Η πρωτοποριακή Κλήση BMW σε Περίπτωση Ατυχήματος* προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη σε ατυχήματα με χαμηλή ταχύτητα. Οι αισθητήρες επιτρέπουν στην BMW σας να ανιχνεύει ατυχήματα με χαμηλή ταχύτητα, να προβάλλει αυτόματα στην οθόνη iDrive μια προειδοποίηση και να σας συνδέει απευθείας με τη Φροντίδα Ατυχήματος BMW. Με ένα κλικ με το πολυχειριστήριο iDrive, ο οδηγός επικοινωνεί απευθείας με τους ειδικούς συνεργάτες της Φροντίδας Ατυχήματος BMW, οι οποίοι παρέχουν επαγγελματική υποστήριξη χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα που έχει μεταδώσει το αυτοκίνητο.

* Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

Το BMW ConnectedDrive αποτελεί έναν έξυπνο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ του αυτοκινήτου, του οδηγού και του έξω κόσμου. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση, ψυχαγωγία και ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας σε όλες τις διαδρομές. Ή, με πιο απλά λόγια: περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία, για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.