ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 5 Sedan.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 5 Sedan.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 5 Sedan.

Ο θρίαμβος σε όλα τα επίπεδα απαιτεί ένα κυρίως πράγμα: πρώτης τάξεως εξοπλισμό. Οι αμέτρητες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 5 εγγυώνται την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό περιβάλλον. Συγχρόνως, ο διαισθητικός χειρισμός εξασφαλίζει κορυφαία άνεση και ασφάλεια και υψηλή παραγωγικότητα.

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected διευκολύνει την καθημερινή κινητικότητα. Πληροφορίες όπως η συνιστώμενη ώρα αναχώρησης είναι διαθέσιμες και έξω από το αυτοκίνητο, στο iPhone ή το Apple Watch, συγχρόνως το BMW Connected Onboard επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτές και μέσα από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η Απομακρυσμένη Προβολή 3D επιτρέπει την παρατήρηση του χώρου γύρω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο, από απόσταση.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.

 • Υπηρεσία Υποστήριξης

  Η Υπηρεσία Υποστήριξης* συνδέει τον οδηγό με έναν εκπρόσωπο του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ο εκπρόσωπος θα βρει ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ή ένα εφημερεύον φαρμακείο και θα στείλει τη διεύθυνση απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW.
   

  *Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

Με το Driving Assistant Plus θα έχετε πάντα δίπλα σας τον ικανότερο βοηθό. Μπορείτε να τον εμπιστευθείτε απόλυτα στις σημαντικές αλλά μονότονες εργασίες. Επιτρέπει την αυτόνομη οδήγηση σε συνθήκες όπως κυκλοφοριακές συμφορήσεις, πυκνή κυκλοφορία οχημάτων με αργή ταχύτητα, μακρινά ταξίδια. Βρίσκεστε σε καλά χέρια, ακόμα και όταν αλλάζετε λωρίδα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Η λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση περιλαμβάνει βάση ασύρματης φόρτισης και πρόσθετες θύρες USB. Η κεραία οροφής βελτιώνει τη λήψη του σήματος δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα δύο τηλέφωνα και μία φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου μέσω Bluetooth. Ακόμα περιλαμβάνει: Bluetooth Office.

WIFI HOTSPOT.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ενσωματωμένο Wi-Fi Hotspot προδιαγραφών LTE, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση στο Internet με χρέωση. Η σύνδεση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM, σύμφωνα με το πρόγραμμα χρεώσεων του παρόχου υπηρεσιών.

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης επιτρέπει στον οδηγό να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο πριν το παρκάρισμα και να ελέγξει την είσοδο και έξοδο του αυτοκινήτου από τη θέση στάθμευσης ή το γκαράζ, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης ενεργοποιείται από το Κλειδί BMW Display, όταν οδηγός βγει από το αυτοκίνητο.

BMW 540i Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,9–6,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 159–149

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PLUS ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ 3D.

Ο εξοπλισμός του Συστήματος Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Διαθέτει Surround View με Top View, Απομακρυσμένη Προβολή 3D, PDC και Υποβοήθηση στάθμευσης με γραμμική καθοδήγησης, για να παρκάρει το αυτοκίνητο τελείως αυτόματα σε κάθετες ή παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Το σύστημα υπολογίζει το μέγεθος των ελεύθερων θέσεων στάθμευσης δίπλα από τις οποίες περνά το αυτοκίνητο με μικρή ταχύτητα.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες, που σχετίζονται με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή, απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί καλύτερα στην οδήγηση. Προβάλλονται πληροφορίες όπως η ταχύτητα κίνησης, οι υποδείξεις πλοήγησης, η Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, οι λίστες τηλεφώνου και μουσικής, καθώς και οι πληροφορίες και προειδοποιήσεις από τα διάφορα συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

Το BMW ConnectedDrive αποτελεί έναν έξυπνο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ του αυτοκινήτου, του οδηγού και του έξω κόσμου. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση, ψυχαγωγία και ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας σε όλες τις διαδρομές. Ή, με πιο απλά λόγια: περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.