Stage

ΗΡΩΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Δυναμική οδήγησης & αποδοτικότητα της BMW Σειράς 5 Sedan.

ΗΡΩΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Δυναμική οδήγησης & αποδοτικότητα της BMW Σειράς 5 Sedan.

ΗΡΩΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.Δυναμική οδήγησης & αποδοτικότητα της BMW Σειράς 5 Sedan.

Η BMW Σειρά 5 ανεβάζει τον πήχη και στον τομέα της δυναμικής. Οι ισχυροί κινητήρες φέρνουν με εντυπωσιακό τρόπο τον σπορ χαρακτήρα στον δρόμο. Εκτός όμως από τη δύναμη, η BMW Σειρά 5 διαθέτει και ευφυΐα. Αυτή βασίζεται στις προοδευτικές τεχνολογίες του μέλλοντος που της επιτρέπουν να ξεδιπλώσει την πλήρη δυναμική με έναν "ηρωικό" τρόπο.

BMW 540i Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,9–6,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 159–149

Read more

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΕ ADAPTIVE MODE.

Ο Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής της βασικής λειτουργίας COMFORT, της λειτουργίας ECO PRO για αυξημένη αποδοτικότητα και της λειτουργίας SPORT για ακόμα πιο δυναμική οδήγηση. Η νέα, διαδραστική λειτουργία ADAPTIVE προσαρμόζει διαρκώς τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του Δυναμικού Ελέγχου Απόσβεσης, του συστήματος διεύθυνσης και του κιβωτίου Steptronic, ώστε να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης.

Read more

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Η BMW Σειρά 5 δεν ικανοποιείται με τη μετριότητα. Επομένως, είναι απόλυτα λογικό ότι επιδιώκει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία της όσον αφορά στις επιδόσεις και τις εκπομπές CO2. Αυτό το πετυχαίνει και με την Έξυπνη Λειτουργία Auto/Start Stop που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στον εξοπλισμό της. Η συγκεκριμένη λειτουργία απενεργοποιεί τον κινητήρα μόνον όταν η ακινητοποίηση αναμένεται να διαρκέσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Read more

BMW 520D EFFICIENT DYNAMICS EDITION.

Η BMW 520d EfficientDynamics edition με δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα diesel BMW TwinPower Turbo εντυπωσιάζει με την κορυφαία αποδοτικότητα καυσίμου και τις εξαιρετικές επιδόσεις. Με ισχύ 140 kW (190 PS), επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 km/h σε7,5 δευτερόλεπτα.*

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΒΑΡΟΣ. ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΒΑΡΟΣ. ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Χάρη στα υλικά χαμηλού βάρους, όπως το αλουμίνιο και τα προηγμένα κράματα αλουμινίου, η έβδομη γενιά της BMW Σειράς 5 ζυγίζει μέχρι και 100 κιλά λιγότερα από τον προκάτοχό της. Η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους εξασφαλίζει μια ισορροπημένη κατανομή του βάρους μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα, καθώς και ένα χαμηλότερο κέντρο βάρους. Το αποτέλεσμα είναι τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά.

Read more

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ. ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ. ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

Στην BMW Σειρά 5, το πακέτο τεχνολογιών BMW EfficientDynamics γίνεται αντιληπτό από ένα ορατό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό: τη μάσκα "νεφρών". Όταν οι απαιτήσεις για αέρα ψύξης είναι χαμηλές, τότε η βαλβίδα Ενεργής Ροής Αέρα στη μάσκα "νεφρών" παραμένει κλειστή, επιτυγχάνοντας έτσι έναν χαμηλό συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης cd 0,22, που είναι μοναδικός στην κατηγορία του.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση: "BMW EfficientDynamics" ονομάζεται η στρατηγική για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2 με ταυτόχρονη αύξηση της δυναμικής και της οδηγικής απόλαυσης. Το πακέτο τεχνολογιών καλύπτει το σύστημα κίνησης-μετάδοσης, τη διαχείριση ενέργειας και τη σχεδίαση του αυτοκινήτου.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία, για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.