Stage

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ.

Η BMW 530e Plug-in hybrid.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ.

Η BMW 530e Plug-in hybrid.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ.Η BMW 530e Plug-in hybrid.

Σκεφθείτε δημιουργικά. Ακολουθήστε την εποχή. Δύο προτάσεις που είναι ουσιαστικές για τη βιώσιμη επιτυχία. Η BMW 530e Plug-in hybrid υιοθετεί απόλυτα και τις δύο αυτές προσεγγίσεις και βρίσκεται μπροστά από την εποχή της. Στοχεύει στην οδηγική απόλαυση που ηλεκτρίζει και κοιτά προς το μέλλον, χάρη στο Plug-in hybrid σύστημα κίνησης.
 

BMW 530e Plug-in hybrid:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1-1,9*
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49–44
Κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε kWh/100 km: 14.1–13.1

Read more

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Η BMW 530e Plug-in hybrid συνδυάζει ηλεκτροκινητήρα και τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης TwinPower Turbo σε ένα ιδιαίτερα αποδοτικό Plug-in hybrid σύστημα κίνησης BMW eDrive. Αυτό το σύστημα επιτρέπει την κάλυψη μικρών αποστάσεων με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς εκπομπές ρύπων αλλά με δυναμικές επιδόσεις. Σε συνδυασμό με τον τετρακύλινδρο κινητήρα εξασφαλίζονται οι κορυφαίες επιδόσεις.

Read more

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ-ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ-ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.

Τα βασικά στοιχεία, αυτού του συστήματος κίνησης περιλαμβάνουν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo και ισχύος 135 kW (184 PS), ηλεκτροκινητήρα 70 kW (95 PS) και μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης χωρητικότητας 9,2 kW. Στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, η αυτονομία του αυτοκινήτου ανέρχεται σε 45 km ενώ η τελική ταχύτητα σε αυτήν την περίπτωση φτάνει τα 140 km/h.

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Read more

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Η έξυπνη διαχείριση ενέργειας βελτιώνει τον βαθμό αποδοτικότητας του υβριδικού συστήματος κίνησης επιλέγοντας εκ των προτέρων το κατάλληλο σύστημα κίνησης. Για παράδειγμα, τα διαθέσιμα δεδομένα πλοήγησης χρησιμοποιούνται για να εντοπιστούν εκ των προτέρων τα τμήματα της διαδρομής και οι συνθήκες οδήγησης που είναι ιδανικές για την εμπλοκή του ηλεκτροκινητήρα ή για τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Read more

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Η BMW 530e Plug-in hybrid διαθέτει διάφορες λειτουργίες οδήγησης, οι οποίες επιτρέπουν στον οδηγό να επηρεάζει σημαντικά την τρέχουσα κατανάλωση καυσίμου. Στην πράξη, το αποτέλεσμα εξαρτάται αφενός από την επιλογή της λειτουργίας οδήγησης και αφετέρου από την προσωπική συμπεριφορά στην οδήγηση.

Read more

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Η BMW 530e Plug-in hybrid παρουσιάζεται γεμάτη αυτοπεποίθηση, με επαγγελματική περιβολή: γρίλιες μάσκας "νεφρών" σε χαρακτηριστικό μπλε χρώμα BMW i. Μπλε καλύμματα στις πλήμνες τροχών. Λογότυπο BMW i στο μπροστινό φτερό. Λογότυπα eDrive στη γωνία Hofmeister και στα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Η εφαρμογή My BMW Remote* για τα Plug-in hybrid μοντέλα διατίθεται για τα λειτουργικά iOS και Android και εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση της BMW 530e Plug-in hybrid, όπως π.χ. τοποθεσία αυτοκινήτου, επίπεδο φόρτισης μπαταρίας και υπολειπόμενη αυτονομία. Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον προγραμματισμό των φορτίσεων μέσω του εβδομαδιαίου χρονοδιακόπτη.
 

*Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ΑΝΕΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Το αυτοκίνητο μπορεί να φορτιστεί από οικιακές πρίζες ρεύματος με το συνοδευτικό καλώδιο φόρτισης ή από τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης με ένα καλώδιο που διατίθεται ως Αξεσουάρ BMW. Το σύστημα πλοήγησης και η Εφαρμογή BMW Remote ενημερώνουν τον οδηγό για τη θέση και τη διαθεσιμότητα των κατάλληλων σταθμών φόρτισης. Η χρέωση μπορεί να γίνει μέσω της κάρτας BMW ChargeNow*, για παράδειγμα.

* Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου, κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία, για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.