ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Οι εκδόσεις M Performance της Σειράς 5 Sedan.

BMW M Performance

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Οι εκδόσεις M Performance της Σειράς 5 Sedan.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.Οι εκδόσεις M Performance της Σειράς 5 Sedan.

Καταιγιστική: με τις εκδόσεις M Performance της BMW Σειράς 5 Sedan, θα αγγίξετε πρωτόγνωρα όρια. Καθαρή αδρεναλίνη. Ο σπορ χαρακτήρας συναντά τους αγώνες αυτοκινήτων. Επειδή το πολύ ποτέ δεν είναι αρκετό.

 

BMW M550i xDrive Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,1–8,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209–204

 

BMW M550d xDrive Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,1–5,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 159–154

Read more

ΠΑΚΕΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel M Performance TwinPower Turbo στην BMW M550d είναι από κάθε άποψη μοναδικός. Τα τεχνολογικά επιτεύγματα, όπως η υπερπλήρωση πολλαπλών βαθμίδων με τέσσερις υπερσυμπιεστές και ο Άμεσος Ψεκασμός Υψηλής Ακρίβειας common rail, έχουν ως αποτέλεσμα την απόδοση έως και 760 Nm ροπής.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.

Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M, χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης και Σπορ φρένα Μ για κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης. Εάν αναζητάτε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, μπορείτε να επιλέξετε την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M Professional για ακόμα μεγαλύτερη δυναμική οδήγησης. Όσον αφορά την οδηγική εμπειρία, οι εκδόσεις M Performance της BMW Σειράς 5 Sedan βάζουν τους κανόνες. Διότι, ο ηγέτης είναι αυτός που οδηγεί το παιχνίδι.

Read more

ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΣΦΥΓΜΩΝ.

Έκρηξη αδρεναλίνης σε μια στιγμή: εκτός από το αεροδυναμικό πακέτο M, η BMW 550i xDrive έχει να επιδείξει και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως οι μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία σε γκρι Cerium. Αυτή η ξεχωριστή "υπογραφή" επαναλαμβάνεται και στο πλαίσιο της μάσκας "νεφρών", στα αεροδυναμικά καλύμματα των καθρεπτών και στην επιγραφή μοντέλου. Οι δύο ζάντες ελαφρού κράματος 19" και 20" ολοκληρώνουν την γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση του μοντέλου M Performance.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή μοντέλου, ιδιαίτερα όργανα με ψηφιακή επιγραφή μοντέλου, δερμάτινο τιμόνι M και άλλες λεπτομέρειες της Έκδοσης M Sport: το εσωτερικό της BMW M550i xDrive και της M550d xDrive εκφράζει μοναδικά την αθλητική υπεροχή.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Τα αυτοκίνητα M Performance εντυπωσιάζουν με τη δυναμική απόδοση της ισχύος. Προσφέρουν κορυφαία δυναμική οδήγησης χωρίς να θυσιάζουν την άνεση. Παρά τον αθλητικό χαρακτήρα, επιδεικνύουν ένα απαράμιλλο στιλ με την προοδευτική σχεδίαση. BMW M Performance. Έντονη οδηγική απόλαυση.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία, για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.