ΓΝΗΣΙΑ M.

BMW M

Η νέα BMW M2 Coupé.

ΓΝΗΣΙΑ M.Η νέα BMW M2 Coupé.

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ.

272 (370)/6.500

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.

465/1.400–5.560

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

4,5 (4,3 με το προαιρετικά διαθέσιμο κιβώτιο 7 σχέσεων M DCT με Drivelogic)

Τελική ταχύτητα σε km/h

250 (270 με το πακέτο M Driver)

Η σχεδίαση και η ιδέα που κρύβεται πίσω από την πρώτη BMW M2 Coupé, προέρχονται από τις ιστορικές καταβολές της BMW M GmbH. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τον κορυφαίο σπορ χαρακτήρα και την κλασική μετάδοση κίνησης στον πίσω άξονα, με την ακρίβεια και την ευελιξία ενός σύγχρονου αυτοκινήτου M. Οι χαρακτηριστικοί προφυλακτήρες μπροστά και πίσω βελτιώνουν τη ροή του αέρα και την αεροδυναμική συμπεριφορά. Οι σπορ ρυθμίσεις της ανάρτησης και ο ισχυρός εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo υπόσχονται επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή κιβώτιο M με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic, Ενεργό Διαφορικό M και άμεση επιτάχυνση χάρη στη ροπή των 500 Nm που αποδίδεται σε όλο σχεδόν το φάσμα στροφών – αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά ενός γνήσιου σπορ εκπροσώπου που ακολουθεί την κλασική παράδοση της BMW M GmbH.

Μάθετε περισσότερα

Αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ο οδηγικός ενθουσιασμός που παρέχει η νέα BMW M2 Coupé βασίζεται στην τεχνολογία αιχμής που έχει δοκιμαστεί στις πιο ακραίες συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι μια αυθεντική εμπειρία οδήγησης που μόνον τα αυτοκίνητα Μ μπορούν να προσφέρουν: κατανομή βάρους στους άξονες σε αναλογία σχεδόν 50:50, εξαιρετικό πλαίσιο και εξοπλισμός με αγωνιστικό προσανατολισμό.
Μάθετε περισσότερα

Κιβώτιο 7 σχέσεων M DCT με Drivelogic.

Αλλαγές ταχυτήτων χωρίς απώλεια ισχύος, χωρίς τη χρήση συμπλέκτη και χωρίς επιβραδύνσεις: με το κιβώτιο 7 σχέσεων M με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic. Οι αλλαγές ταχυτήτων πραγματοποιούνται αυτόματα ή χειροκίνητα από τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι ή από τον επιλογέα ταχυτήτων. Το Launch Control εγγυάται τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση από στάση.
Μάθετε περισσότερα

Ενεργό Διαφορικό M.

Το Ενεργό Διαφορικό M βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας ή την επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή ή στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές της ταχύτητας περιστροφής μεταξύ των πίσω τροχών.
Μάθετε περισσότερα

Φρένα σύνθετης κατασκευής M.

Με τη χρήση διαφόρων υλικών, τα φρένα σύνθετης κατασκευής M επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης, υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης, ζυγίζουν λιγότερο, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στην ευελιξία, τη δυναμική και την επιτάχυνση. Οι δαγκάνες φρένων σε μπλε μεταλλικό χρώμα με λογότυπο M είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των φρένων Μ υψηλών επιδόσεων.
Μάθετε περισσότερα

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΚΕΤΟ.

BMW-M.com – Η νέα ιστοσελίδα για το πιο ισχυρό γράμμα του κόσμου.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Η σχεδίαση της νέας BMW M2 Coupé ενσαρκώνει την απόλυτη ισχύ και δυναμική. Οι σπορ coupé γραμμές, το μυώδες σχήμα και το κόκπιτ με αυθεντικές λεπτομέρειες από τις αγωνιστικές πίστες, υπογραμμίζουν την αθλητική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

  • Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ στην BMW M2 Coupé:

    Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,5 έως 7,9
    Εκπομπές ρύπων CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 199 έως 185

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.