ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ+

BMW M

Η BMW M4 Coupé. Πιο ριζοσπαστική από ποτέ.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ+

Η BMW M4 Coupé. Πιο ριζοσπαστική από ποτέ.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ+Η BMW M4 Coupé. Πιο ριζοσπαστική από ποτέ.
BMW M

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

4,3 (4,1)

Μέγ. ισχύς σε kW (hp) σε σ.α.λ.

317 (431)/5.500-7.300

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km, σε μικτό κύκλο

9,1 (8,3)

Εκπομπές CO2 σε g/km, σε μικτό κύκλο:

209 (194)

Ένας αθλητής υψηλών επιδόσεων για τον δρόμο και την πίστα, για τέλειες πλαγιολισθήσεις και γρήγορη οδήγηση στις στροφές και στις μεγάλες ευθείες. Για οδηγικές εμπειρίες γεμάτες αδρεναλίνη, με τα χέρια επάνω στο τιμόνι με τη άριστη αίσθηση αφής και τα δάχτυλα έτοιμα να πατήσουν τον κατάλληλο μοχλοδιακόπτη αλλαγής ταχύτητας. Ο οδηγός κάθεται στο σπορ κάθισμα M και γίνεται ένα με το αυτοκίνητο. Ένα σπορ αυτοκίνητο που ανεβάζει τους σφυγμούς – η BMW M4 Coupé.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Συναρπαστική σχεδίαση.

Ασυμβίβαστα σπορ, με δυναμική σχεδίαση και διάχυτη ένταση που είναι πραγματικά ασυναγώνιστη στον δρόμο. Το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα προϊδεάζει, όπως και οι ζάντες ελαφρού κράματος και το μυώδες πίσω τμήμα, για τη συγκλονιστική ισχύ της BMW M4 Coupé.
Read more

Αθλητικές coupé γραμμές.

Οι χυτές γραμμές σχεδίασης με τη χαρακτηριστική κλίση της coupé οροφής, σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος και τους αεροδυναμικά βελτιστοποιημένους καθρέπτες M, προσδίδουν έναν έντονο σπορ χαρακτήρα. Η τεταμένη σιλουέτα καταλήγει σε ένα δυναμικό πίσω τμήμα.
Read more

Δυναμική μπροστινή όψη.

Το επιβλητικό μπροστινό τμήμα με τη γυαλιστερή μαύρη μάσκα "νεφρών" με διπλή μπάρα τονίζεται από τους προβολείς LED. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και η εντυπωσιακή φωτεινότητά τους, τονίζουν την επιβλητική παρουσία κατά τη διάρκεια της ημέρας και φωτίζουν άψογα τον δρόμο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Read more

Χαρακτηριστικό πίσω μέρος.

Οι τονισμένοι θόλοι τροχών τονίζουν τη συγκλονιστική ισχύ της M4 Coupé. Το καπό του χώρου αποσκευών έχει ενισχυθεί με ανθρακονήματα, διαθέτει ενσωματωμένη αεροτομή και συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την άψογη σχεδίαση. Τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα LED τονίζουν τη γεμάτη αποφασιστικότητα στάση. Ο διαχύτης M και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης M ενσωματώνονται άψογα στον πίσω προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές εξαγωγές αέρα.
Read more

Αεροδυναμικά στοιχεία.

Οι δύο κάθετες εισαγωγές της Αεροκουρτίνας και οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M με ενσωματωμένα Air Breather μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση γύρω από τους θόλους των τροχών. Για βελτιωμένη αεροδυναμική συμπεριφορά που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά.
Read more

Ιδιαίτερη οροφή από ανθρακονήματα.

Ακολουθώντας τη στρατηγική έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους της BMW, η οροφή από συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) συμβάλλει στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και περιορίζει το κέντρο βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της ευελιξίας και της δυναμικής στις στροφές, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα.
Read more

Φώτα Full LED.

Για τις λειτουργίες των πίσω φωτιστικών σωμάτων χρησιμοποιούνται φωτοδίοδοι. Τα φώτα σχήματος L δημιουργούν μια ομαλή μετάβαση προς το καπό του χώρου αποσκευών και τονίζουν την ιδιαίτερη σχεδίαση του πίσω μέρους.
Read more

ΠΑΚΕΤΟ Μ COMPETITION.

Ανόθευτη αγωνιστική αίσθηση: το πακέτο Μ Competition για την BMW M4 Coupé προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις χάρη στην αυξημένη ισχύ του κινητήρα, την Προσαρμοζόμενη Aνάρτηση M, τον αναπροσαρμοσμένο Δυναμικό Έλεγχο Ευστάθειας (DSC), το Ενεργό Διαφορικό M και τις ζάντες ελαφρού κράματος 20" M με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

BMW M

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Η BMW M4 Coupé έχει ολοκληρώσει εκατοντάδες δοκιμές στις απαιτητικότερες πίστες προκειμένου οι διάφορες τεχνολογικές καινοτομίες που προέρχονται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να ωριμάσουν για τη μαζική παραγωγή. Το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από εντυπωσιακό: η αστείρευτη ισχύς και οι συγκλονιστικές επιταχύνσεις συναντούν την εξαιρετική ευελιξία και την οδική συμπεριφορά κορυφαίας ακρίβειας. Σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Σε κάθε οδόστρωμα. Εξασφαλισμένη έκρηξη αδρεναλίνης – μαζί με ένα πλατύ χαμόγελο.

Read more

ΕΞΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ M TWINPOWER TURBO.

Ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: Ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου, η διπλή υπερτροφοδότηση και οι χαρακτηριστικές ρυθμίσεις λειτουργίας Μ εγγυώνται ότι ο κινητήρας θα αποκρίνεται αστραπιαία και με εντυπωσιακή ροπή που φτάνει τα 550 Nm, ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα του γκαζιού. Οι διάφορες καινοτομίες, όπως η κατασκευή ενός ελαφρύτερου, σφυρήλατου στροφαλοφόρου άξονα χωρίς ραφές συγκόλλησης, συνεχίζουν πιστά τη φιλοσοφία έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους, συμβάλλουν στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, βελτιώνουν τη δυναμική και την επιτάχυνση και εξασφαλίζουν την ιδανική κατανομή του βάρους σε αναλογία 50:50. Η επιβράβευση: μια άνευ προηγουμένου ευελιξία στην οδήγηση που υπογραμμίζεται εντυπωσιακά από τον χαρακτηριστικό ήχο του κινητήρα M.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

    Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

    Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.